Blodgrupp kost

Blodgrupp kost är en diet baserad på vilken typ av blod du har, det är en enkel princip. Bara äta livsmedel som är förenliga med blodtypen. Det finns ingen "dåliga" eller "bra" livsmedel, men livsmedel som kan eller inte kan matcha blodtypen. Om du justerar din kost med livsmedel som bättre anpassar sig till din blodgrupp, kommer din kropp att fungera bättre och du kommer att må bättre.

Blodgrupp kost

Vissa livsmedel framkalla ett immunsvar i kroppen, bör dessa livsmedel undvikas. Blodgrupp kost främjar och stimulerar metabolismen av den mänskliga kroppen att aftevoeren överflödigt fett och avfall lagras i kroppen själv och / eller kan vara en brännskada. Den mänskliga kroppen bringas i balans så att det kan fungera optimalt, är systemet mindre stress och immunförsvaret stärks genom att äta rätt mat. Det är energisk och inte lätt trött och tofwisseling påverkas positivt av den positiva effekten viktminskning. Därför är det viktigt att veta vad blodtyp du har.

Blodgrupp O

Proteiner är bra för blodgrupp O, vete och några korn kan orsaka problem, så lite eller ingen mat. Om du vill minska i vikt är nästa gott att äta havet grönsaker, torsk, tunga, lever, rött kött, grönkål, spenat och broccoli. Livsmedel som är i allmänhet bra för blodgrupp O är nötkött lamm, torsk, tunga, feta, lök, endive, valnötter och katrinplommon. Det finns också livsmedel som du bara inte bör äta om du vill minska i vikt nämligen. Vete, majs, vita bönor, brysselkål, vitkål och blomkål.
Om du vill minska i vikt är nästa bra att äta:
 • Sea grönsaker, torsk, tunga
 • Lever, rött kött
 • Grönkål, spenat och broccoli

Blodgrupp A

Om du har några blodgrupp A än det bästa möjliga utsträckning vegetarisk mat, hög kolhydrater, låg fetthalt och zuivel.Goed för personer med blodgrupp A, följande livsmedel, makrill, lax, sojaprodukter, olivolja, Tamari, linser, broccoli, spenat, aprikoser , ananas, grönt te och kaffe. Livsmedel som du inte bör äta om du vill gå ner i vikt är kött, mejeriprodukter, bönor entarwe.
God mat om du vill gå ner i vikt med blodgrupp A:
 • Lax, makrill
 • Sojaprodukter
 • Spenat, broccoli
 • Aprikoser, ananas

Blodgrupp B

Med blodgrupp B är bättre att du äter en varierad kost, fisk, kött, grönsaker och spannmål. Blodgrupp B är den enda blodgrupp som kan tolerera mejeriprodukter väl. Nutrition Resources du bättre att inte äta om du vill gå ner i vikt är majs, jordnötter och vete.
Gå ner i vikt är det bäst att äta:
 • Kött, fisk, lever
 • Bladgrönsaker

AB blod

Denna blodgrupp kombinerar fördelarna och nackdelarna med blodgrupp A och B. Bra för blodgrupp AB äter
lamm, öring, risprodukter, jordnötter, gurka, körsbär och grönsaker. Om du vill gå ner i vikt bör du bara undvika att ha rött kött, vete, majs och äta bönor.
Om du vill gå ner i vikt du äter det bäst:
 • Fisk
 • Rice produkter
 • Mjölkprodukter
 • Greens
 • Ananas
Kan jag på bl o grupp äter kassava?
(0)
(0)

Kommentarer - 3

Hej, jag skulle vilja veta om blodgrupp A negativ blodgrupp A, är exakt samma diet för att gå ner i vikt med blodgrupp A. Tack

Amo har du läsa den här boken, det förklaras i detalj vilka livsmedel gör att din kropp

Det finns blodgrupp kost osant. Metabolismen om något inte fungerar går fel exempel en gut som inte fungerar så får du problemen.bv B12 kort med alla dess konsekvenser. då går det autonoma nervsystemet upprörd. Och du har fel i blodet nämligen. B12. :-(

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också