Birkenstocks framgång

Göran Mörner Februari 28, 2016 Hälsa 60 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Birkenstock sandaler och badskor, nu helt heta bland den unga publiken! För närvarande inte dra i butikerna.

Birkenstock

Birkenstock sandal är en hälso-sandal, som tidigare bars för friska fötter. För tio år sedan, nästan ingen ville bli sedd med dessa sandaler. För närvarande, men det uppstod en vurm bland de unga, är Birkenstock helt varm!
Birkenstock sandaler görs sedan 1774. Basen av skon är en flexibel innersula tillverkad av kork, som är gjord i form av ett fotavtryck i sanden. Detta gör att det känns som om du gå barfota. Birkenstocks görs i två bredder, de smalare eller bredare fötter. Den övre delen av skon är gjord av läder.

Modeller

Det finns nu ett omfattande utbud av tillgängliga modeller. Tidigare var Birkenstocks märkta som tråkigt, men i dag finns det ett val för alla smaker. Speciellt eftersom Birkenstock gjorde en linje med Heidi Klum finns en kör på dessa modeller. Sandalen från Birkenstock är helt i just nu. Det finns också den vanliga sandalen modellen, och en trämodell. Det finns också modeller i form av en verklig sko. Barnen är inte glömt, för dem finns fina sandaler och träskor modelletjes. Birkenstock har olika färger och stilar, vilket gör det till ett val uppstod. På webbplatsen för Birkenstock kan du se alla modeller.

Varför plötsligt heta?

Den främsta orsaken Birkenstock sandal plötsligt helt, är det faktum att de bärs av kvinnor som Heidi Klum, Sarah Jessica Parker och Kate Moss. Precis som det hände med Uggs. Birkenstock hiss fint tillsammans med kopierings ungdomars beteende i samhället. I synnerhet vissa modeller tofflor är helt i bland unga flickor.

Positiv

Vad det positiva är att Birkenstock skon är att det är en hälso sko. De unga flickorna kastar sina höga klackar i garderoben och byta till den bekväma sandaler eller flip flop. Skodon är bättre för fötterna än en pump. Vi såg de senaste två åren all den positiva trenden att bära Crocs, sade att många människor de var avskyvärda, men hälsosammare för fötterna, de är. Återigen Birkenstocks en hype du ser att det är älskare och haters.

Hype eller här för att stanna?

Stora frågan är om detta är en hype eller här för att stanna. Birkenstocks uppskattas av många människor för deras komfort. De flesta människor som vill köpa ett par Birkenstocks är nöjda med passform och komfort. Det kan vara så att de människor som de köper de är så bekväma att de håller köper dem. Men som vi har sett i tidigare skor hypes som Uggs och Crocs kommer hype förmodligen passera. Men är inte att dra på Birkenstocks vid denna tidpunkt. Butiker arbeta övertid och beställa hundratals par samtidigt med leverantören. Ibland finns det rader av människor framför butiksdörren för att komma till vissa Birkenstocks.
  Like 0   Dislike 0
Tidigare artikel Grill idéer
Kommentarer (1)
Felix Holm
  Like 2   Dislike 1

Hela sommaren jag gick på Bicker Stocks. Jag arbetar i serveringsbranschen, och så en hel del Walking! Jag tänkte, om Birckenstock är verkligen så bra för dina fötter, varför inte? Så jag går till affären ... och köpte några Birck Stocks. Först trodde jag att de verkligen cunt igång, men alla sa att du bara var tvungen att gå in och då de skulle gå läcker. Detta var också sant. Hela sommaren Jag har kört på dessa saker och de var läcker! Hade ännu mindre ont i ryggen! Hittills, sedan ... I morse gick till doktorn eftersom jag har nu ett par maandan riktigt bry mig fötter. Speciellt den mellersta delen av min fot gör ont. Inte bara när jag går, men om jag hade just kommit ut ur min säng, eller om jag bara satt och jag vill gå. Jag bara gå igenom land smärtan Vad visas: Birckenstock är inte bra för din fot! Din foot'm tvingas sitta i samma ställning. Med denna inställning använder du en hel del muskler i fötterna inte mer, vilket gör att musklerna helt enkelt inte fungerade som du promenera i olika skor. Jag har nu också. Det enda som hjälper är att jag ska på nästa par veckor promenadskor med en liten klack, så att mina muskler utbildas på mina fötter igen och vet vad de faktiskt ... Så på detta: Tack Birckenstock!

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha