Birdy, boka starttider på din mobiltelefon

Birdy är en mobil applikation som låter dig som golfare boka starttider. Det är en smart mobil lösning du erbjuder starttider på golfbanor i Nederländerna och utomlands. Dessutom, programmet erbjuder speciella golferbjudanden där golf, mat och boende kan kombineras till ett rimligt pris.

Varför Birdy är ett smart program?

Birdy är en bra och smart initiativ eftersom ansökan gör det lättare för golfare att boka en starttid på olika golfbanor. Det var fortfarande nödvändigt i det förflutna för att uppmana olika kurser för att kontrollera tillgänglighet och boka en starttid, med ankomsten av Birdy är inte längre fallet. Birdy är i realtid anslutning till golfbanor och därför visade tillgängligheten är alltid aktuell.

Vad behöver jag för att använda Birdy?

Beroende på din mobiltelefon kan du hämta Birdy program i App Store eller Google Play. När du är i besittning av en iPhone sedan använda programmet App Store för att ladda ner Birdy, när telefonen körs på en android operativsystem du använder Google Play-tillämpningen. När du har laddat ner och installerat appen du skapar ett konto. Då kan du logga in och du är redo att boka starttid.

Birdy kan jag använda utan en mobiltelefon?

Det är också möjligt att boka starttider via webbplatsen Birdy. Återigen, måste du registrera dig för att reservera en starttid. Webbplatsen erbjuder samma alternativ som den mobila applikationen.

Finns det en avgift för att Birdy?

Det finns inga kostnader i samband med ansökan och tjänster från Birdy. Du behöver inte betala extra avgifter eller användaravgifter.

Golfbanan där jag skulle vilja ha en reservation är inte listad?

Birdy eftersom inte så länge existerar, finns det några golfbanor anslutna med Birdy. När du märker att golfbanan där du vill spela ännu inte är noterade, kan du här programmet gör ett omnämnande. Den relevanta jobb kan hittas kan sedan göras nämna att du var tvungen att boka en starttid genom Birdy via sökfunktionen. När det finns mycket efterfrågan för att reservera stela gånger via appen kan göra detta överväga lämpliga kursen kommer att gå Birdy.

Fördelar och nackdelar med Birdy

  • + Mycket enkelt och bekvämt att boka starttider i fyra klick
  • + Programmet är gratis och det finns inga bokningsavgifter
  • + Attraktiva greenfee priser
  • + Specialerbjudanden som golf, mat och logi kombinerar
  • + Bekräftelse på din bokning via e-post

  • - Det begränsade antalet arbeten i samband med Birdy
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha