Biografin av Ben Saunders eller "Tattoo Ben"

Eftersom hans spännande audition på RTL-programmet "The Voice of Holland", har populariteten av Ben Saunders på kort tid ökat markant. Men vem är egentligen Ben Saunders; där han kommer ifrån och vad han har gjort i det förflutna? Du kan läsa mer om i den här artikeln.

Upptäckten av Ben Saunders

De första avsnitten av kijkcijferhit "The Voice of Holland" lockade en hel del tittare, tack vare den fantastiska audition Ben Saunders. Ben var från början inte planerar att provspela för "The Voice", men lillebror Jamie Saunders gave'm upp för programmet. Alla bakom kulisserna låta Jamie vet att han antagligen inte skulle kunna överträffa sin brors röst, och det visade sig vara fallet. Med låten "Använd någon" av "Kings of Leon" Ben kraschade publiken och fyra personer jury. Ben valde juryn för "The Voice", sångare och musiker VanVelzen som tränaren och säkring tillsammans "striden" och sedan också gick in livespelningar. Ben Saunders sin talang gång på gång ner av stora föreställningar. Enligt honom, hans styrka ligger i "äkta" av hans föreställningar. Han försöker göra en låt verkligen handlar om och inte alltför mycket motion så att det inte kommer över krystat. Förresten, har Ben Saunders också blivit känd som "Tattoo Ben".

En musikalisk familj

Ben familj är ursprungligen från England, och nu bor i norra Holland Hoorn. Bens mamma stöder honom i hans musikaliska karriär och har varit närvarande vid många utställningar av "The Voice of Holland". Under de första utställningar var ex-flickvän i Ben Saunders, Maaike närvarande. Samtidigt, de två är varandra; Anledningen till detta var jag inte känd. Från ett tidigare förhållande Ben har ett barn, en flicka som heter Stacey. Ben är inte bara inom familjen är mycket musikalisk, alltför bror Dean och bror Jamie har sjungande talang. Äldre bror Dean gjorde tidigare deltagit i SBS6 programmet "Popstars".

Det förflutna Ben

Ben Saunders är född i England den 9 juli 1983. Några år efter födelsen av Ben mor gick till Ben Nederländerna, och antog pojkarna i familjen Saunders, Dean Saunders, Ben Saunder och Jamie Saunders tillsammans med det. Familjen bosatte sig i norra Holland. Vid en ung ålder Ben Saunders har en passion för sång och utförande, och tillsammans med sin äldre bror Dean han medverkat i flera talangjakter och tv-program. Som duon gjorde under 1998 deltog i ett TV-program KRO "Livet är som en chokladask", som visade att både pojkar hade ambitionen att bryta sig in i musiken. År 2000, två pojkar sammanfogade vid en talangjakt som de så småningom vann. Talangjakt på RTL4 "Följ den drömmen" gav pojkarna en liten träff med en självbetitlade album: "Följ den drömmen. Samma år Ben var utbildad som en målare på en high school i Hoorn, så han senare tattoeerder att arbeta kunde gå. Tatueringar som vid den tiden var redan en annan passion Ben Saunders.
År 2003 tog Ben deltagit i Eurovision Song Contest med en låt av textförfattare Peter de Wijn, som tidigare skrivit låtar till bland annat Gerard Joling. Låten visade sig vara någon stor framgång, och Ben beslutat att släppa några låtar under ledning av hans tidigare klasskamrat Jeffrey Tiggelhoven varav skriven av Ben själv. Vissa titlar låtar från den tiden: "Min kopp te", "Home sweet home" och "Armarna i kärlek". Senare började Ben Saunders att fokusera mer på sin karriär som tattoeerder och öppnade en tatuering butik i Hoorn. Vid den tiden hade Ben också ett barn med sin ex-flickvän.

Den förtrogenhet Ben

Ben vid en ålder av 27 Nederländerna erövrar med programmet "The Voice of Holland", han är skyldig i del till hans nykter bild. "Tattoo Ben" står med båda fötterna på jorden men lyckas krossa sin publik just nu öppnar munnen. Hans kläder stil och image bidra till dess popularitet, Ben bär fritidskläder, har piercingar och tatueringar och gör på sin fritid kickboxning.
På Fredag ​​21 januari, är 2011 Ben Saunders i finalen av The Voice of Holland. I det ögonblicket hans enda titeln "Döda för ett brustet hjärta" med tusentals nedladdningar redan en nr 1 hit.
(0)
(0)

Kommentarer - 1

Vet någon hur många tatueringar är exakt? Jag skulle vilja veta exakt!

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha