Billigt till frisören med kappersbon

En frisyr på frisör är inte billigt. Men kappersbon erbjuder dig ett fint erbjudande. Med denna kupong får du även tre behandlingar en trevlig rabatt! Skäl nog att överväga att köpa en kappersbon. Dessutom är kupongen ofta billigare objekt från eBay och Groupon. Och även om du är kund hos Rabobank du kan köpa biljett med ytterligare rabatt. Ett besök till frisören: de flesta människor gör det varje 6 till 7 veckor. Efter att modellen i håret några centimeter sjunkit och är inte längre. Hög tid att gå igen. Men en frisyr lätt kosta 25 euro eller mer, för att tvätta, klippa och torkning / föning. Men det kan också vara billigare för några gånger. Vad? Med kappersbon.
Läs mer om nedan:
 • Hur fungerar Kappersbon
 • Hur mycket rabatt erbjuder Kappersbon
 • Hur mycket kostar Kappersbon
 • Var kan jag få extra rabatt på Kappersbon
 • Vilken barberare kan jag kontakta
 • Vilka är fördelarna
 • Var ska jag leta efter
 • Det finstilta

Hur fungerar Kappersbon

Den Kappersbon består av upp till tre kuponger som kuponger kallas. Kupongen erbjuder rabatter på tre besök till en frisör. Du köper biljetten och kan sedan tillbringa den i en av de mer än tre hundra salonger anslutna. Detta innebär att du inte kan betala kupongen till alla frisörer. Du kan också ännu en kund är på frisörsalong där du kan lösa in kupongen. Hur arrangör som styr, är oklart. Förmodligen din vanliga frisör inte vilja ta ditt kvitto, eftersom du redan är kund.

Hur mycket rabatt erbjuder Kappersbon

Du får följande rabatter:
 • Första behandling gratis: Den första behandlingen är gratis. Denna består av tvätt, styckning och styling.
 • Andra behandling: 10% rabatt: För den andra behandlingen, betalar du beloppet av behandlingen, men mer om det får du 10% rabatt.
 • Tredje behandling: 10% rabatt: Även på tredje behandling du får 10% rabatt på mängden av behandling.

Hur mycket kostar Kappersbon

I den organisation som säljer Kappersbon: DNP Marketing BV, kan du köpa biljett online för ?? 24.95.

Var kan jag få extra rabatt på Kappersbon

Olika organisationer har regelbunden Kappersbon med rabatt. Marknads exempel, ibland erbjuda kupongen som "Erbjudande om idag för 12,45.
Groupon deltar också, till exempel. Nyligen med ett erbjudande om två Barber certifikat för det ursprungliga priset på 1 på arrangören. Detta är användbart om du kommer att tillbringa kupongen med någon.
Men även om du har ett konto med Rabobank du positivt: du köper verifikationen än för bara ?? 14.95. Rabobank är fortfarande på sin hemsida om 400 anslutna salonger, arrangören, men nämner bara 300 frisörer.
Vissa företag erbjuder även kupongen som en gratis bonus när man köper en skrivare, som ett pris du kan vinna med en åtgärd, eller du kan erbjuda.
Funderar ska köpa kupongen, titta på tid på internet den bästa leverantören!

Vilken barberare kan jag kontakta

De anslutna frisörer kan du begära på webbplatsen för arrangören. Där kan du bara söka efter provinsen. Det visar sig vara användbart om du vill välja en frisör i / runt en stor plats. Det är klokt att köpa biljett för att se om det har anslutit en frisör finns på din närheten.

Vilka är fördelarna

 • Rabatt: För det första, de rabatter på de tre behandlingarna naturligtvis intressant.

 • Andra barberare: Det är också roligt att vidta för att gå till en annan barberare. Jag har själv haft en stor upplevelse med kupongen: barberaren träffar med kupongen klippa mitt hår på ett annat sätt och ännu bättre än min vanliga frisör!

Var ska jag leta efter

 • Väntetid: Om du har betalat kupongen får du en betalningsbekräftelse. Men kupongen sig till dig via gammaldags sätt: kommer detta att skickas hem per post av arrangören. Detta kommer att ta cirka 10 dagar. Du kan dock redan kontakta stylist i ditt val och kanske till och med göra en principavtal, men för att tillbringa kupongen, behöver du skickade bon.

 • Giltighetsperiod: Om du inte köpa biljetten direkt från arrangören, kan det vara så att varaktigheten är kortare! Var uppmärksam på det finstilta. En kupong köpt via Marketplace, gav giltigt i sex månader, i stället för den giltighetstid som var på kupongen sig på ett år! Det är oklart vad giltighet räknas nu.

 • Inte i december: Kupongen inte i den månad som de flesta barberare behandlingar utförs: December disponibel.

 • Minsta värde efterföljande behandlingar: Din andra och tredje frisör måste ha ett minimivärde på ?? 25.00 för att få 10% rabatt.

 • En post per person: Per person som du kan spendera bara en gång Kappersbon.

Det finstilta

Läs noga både arrangören och av eventuellt. leverantör om du köper biljetten på ett annat sätt.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha