Billiga skönhet tips

Vem vill vara vacker kommer att spendera en massa pengar ... eller inte? Det finns lurats på oss en hel del dyra produkter, men är det verkligen nödvändigt. Några enkla tips och lösningar ger dig en strålande, slät hud och friskt hår! Ge aldrig för mycket pengar på skönhetsprodukter. Med dessa tips kan du spara mycket pengar och ändå en fin, vackert utseende bibehålla / uppnå.

Svullna ögon

Den horisontella attityd som vi har när de sover, är mycket fukt kvar i vårt ansikte och runt våra ögon. Detta gör att dina ögon ser uppsvullna när du står upp. Av någon sömn mer upprätt de uppsvullna ögon kan minskas.

Fel fundament köpte

Alla köper någonsin fel grund. Vid ett tillfälle nyansen är för mörk, ibland för ljust. Genom att blanda fel färger tillsammans kan du skapa en stiftelse som perfekt matchar din hudtyp!

Fluffigt hår

Har du också lider av torr och burrigt hår? Det finns alla typer av dyra botemedel för försäljning att styla håret och återfukta. Det finns dock billigare lösning. Applicera en liten, en mängd stor som en böna, oparfymerad kroppssmör i dina torra toppar. Denna kräm återfuktar håret och gör håret mjukt igen.

Frisk hud

Gnid ditt ansikte med honung och täck den med ett bandage. Låt honungen natten i huden. Honung har en antibakteriell effekt. Dessutom snabbar honung upp reparation av skadad hud.

Mindre lotion, samma resultat

Efter duscha eller bada tar hudlotion eller kräm lättare. Om du använder lotion omedelbart efter duschen så att du uppnå samma resultat med mindre produkt!

Längre med samma rakblad?

Vi vet alla att en vass kniv ger de bästa resultaten. Därför måste vi ofta byte av knivar, minska kostnaderna lägga upp snabbt. Håll knivarna vassa längre genom att skölja dem efter rakning med iskallt vatten.

Själv behandlar skadat hår

Spara en massa pengar genom att göra din egen botemedel mot skadat hår. Blanda detta syfte 60 ml av olivolja med 20 droppar rosmarin olja. Gnid oljan i håret. Täcka sedan håret med en duschmössa. Låt oljan sitta i 30 minuter i håret och skölj den väl.

Billigare rakning

Rakning kan enkelt bytas med balsam. Använda balsam har många fördelar. Först har du relativt liten rakning balsam behövs. Även med balsam nå en läcker, jämnt resultat. Dessutom balsam torkar omedelbart. En nära rakning och välpreparerade hud i ett så.

Förhindra blåsor

Det verkar nästan som om nya skor och blåsor går hand i hand, kan du inte ha det ena utan det andra. Men blåsor är lätt kan förebyggas genom dina fötter, ty platsen där du normalt får blåsor, smörjs med vaselin. Vaselin skaver mot och även stoppar smuts. Vaselin är således ett slags skyddsskikt för huden.

Ta håret i form med hårtork

Ju bättre du tar hår efter duscha i modellen, desto mindre hårprodukter du behöver efteråt. Inte torka håret med en handduk, men hår direkt. Divide & styling i tre delar. För alla delar av ditt hår god tid. Börja med bottenlagret och inte fortsätta förrän den är helt torr.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha