Billiga organisera företagsevenemang / utflykter

Natan Åkerman December 26, 2015 Miscellanea 10 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Utsökt mat i en restaurang med kollegor är alltid festligt. Men om du är ett företag / företag utflykt att organisera väntar mer än bara mat. Dina kollegor vill göra något aktivt för att göra, eller något kulturellt. Detta kan vara ganska dyr kostnad. Därför är det en konst att hitta en billig hajk. Och allt för att göra detta för alla smaker. How do you ordna en billig utflykt?

Vad bör du ordna en utflykt?

Om du ska arrangera en utflykt så ska du lägga några förutsättningar i rad så att du när man diskuterar en viss verksamhet med ett företag som inte med tunghäfta tillstånd. De saker att tänka på är:
  • antalet människor som kommer att pågå
  • den maximala budget som du har
  • den period under vilken du vill göra utflykt
  • alla aktiviteter för den dagen i rad

Tips för att styra en företag utflykt

Om du sätter dessa frågor i en rad, så har du i princip grunden för en utflykt in i bilden. Men vad händer om du vill göra flera aktiviteter på en dag? Det är lämpligt att budgeten att du måste dela ditt förfogande. Du kan göra detta genom en budget per person för att beräkna. Det som ofta fungerar bättre är att dela upp budgeten efter näringsgren. På så sätt kan du förhandla mer effektivt med tjänsten från en viss verksamhet. Det finns också skillnader i priserna på vissa dagar i veckan. Lägg märke till här, för här kan du spara på personal utflykt.

Vad är billiga affärsresor?

Det finns många resor som inte behöver kosta en massa pengar. Här är bara några med en kort beskrivning och ett pris. För platser upp till dig att hitta om sådan verksamhet erbjuds i din region. Följande resor är utformade för att få idéer.

Wadlopen

Om du går wadlopen du ta en promenad på en bit torrt havsbotten. Du går längst ner på t.ex. Vadehavet från fastlandet till en av de Frisiska öarna. Priset på en korsning är en biljett för en båttur tillbaka. För en sådan promenad förvandlar dig till en sakkunnig guide. Priset på Vadehavet är mellan ?? Och 7 ?? 20. En tur tar ca 1,5 timmar.

Matlagning verkstad

Laga mat med dina kollegor. Detta kan vara en matlagningskurs. Under ledning av en expert kock, gå till jobbet i grupper för att förbereda kurser i måltiden. Kocken sänder varje grupp och lär dig vissa matlagning tekniker så att du på ett professionellt sätt maten var beredd. Priset på workshopen börjar ?? 45 per person, exklusive dricka. Du har eller liknande middag där.

Båtturer

Du kan skriva in olika båtturer runt böcker. Detta varierar från en frisiska pråm till en fiskebåt. Det är också möjligt att ta en båttur genom en stad. Ett originellt sätt att göra detta är i en Skeppsbåt med läckra tilltugg ombord, i stället för en båt. Priserna för denna verksamhet sträcker sig från låg till hög, beroende på vilken typ av båt, resan, antalet personer och lyx ombord. Du kan ta ett par timmar, men också en halv dag eller en hel dag.

Boerengolf

Off till landsbygden mellan hö och korna. Känner du denna miljö sedan boerengolf en rolig aktivitet. Det finns två sätt att spela bonde, en med en stor träpinne, den andra av honom själv sparkar fotbollen. Ofta kan du kombinera detta med en fin grill i ladan. Priset på boerengolf är runt ?? 15 per person. Du är sedan ett par timmar gör.

Blokarting

Blokart segling ligger på stranden racing på en buggy / kart med ett segel på den. Du kan få denna hastighet av 50-60 km per timme. Så mycket snabbt! Observera att denna långa resan är inte lämplig för alla. Priset för denna resa är runt ?? 15 per person.

Kiting

Stunt Kite på stativet. En drake workshop är roligt att göra för alla. Tillsammans med en professionell kiter kan prova alla typer av kontrollerade drakar från små till stora. De krafter som frigörs kan vara enorm. Du bör därför inte bli förvånad om plötsligt en kollega på stranden dras med av en drake. Priset för denna resa är runt ?? Kiting 15 per person under några timmar.

Karten

Trevlig tur i en kart. Det kanske låter fånigt men karting är fortfarande väldigt roligt att organisera som företag. Eftersom det finns en avsevärd del av konkurrensen. Ett pris till vinnaren så ska du definitivt ordna det. Priset för en runda karting är mellan ?? 10 och ?? 15.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha