Billiga flygresor till Taba - Egypten

Belinda Englund Februari 28, 2016 Auto 4 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Thomas Cook och Jetairfly är för närvarande de enda företag som erbjuder billiga flyg till egyptiska Taba; Transavia följer i hans egna ord under sommaren 2009. Som ett resultat, möjligheterna till billigare men Taba flyga långt ifrån klar. En inventering.

Möjligheter att flyga billigt till Taba

Taba är en liten egyptisk stad på Sinaihalvön på Aqabaviken. Taba har framgångsrikt utvecklats till en badort, och de första låg lågprisbolag måste hitta sin väg dit redan vet. Staden är belägen vid den egyptiska - israeliska gränsen kläms fast på andra sidan gränsen är den berömda israeliska semesterorten Eilat. Israel är på denna punkt endast sju kilometer bred, så ytterligare vävstolar som nästa gräns i alla väder; Jordanien. Där, på andra sidan gränsen, staden Aqaba. I detta gränsområdet är en trevlig approximation omsättas i praktiken; Egypten, Israel och Jordanien medger 14 dagar utan visum för att resa fram och tillbaka, vilket kan på väg och med båt. Sedan Taba, Eilat och Aqaba har alla sina egna flygplatser, är det klokt att undersöka billiga flyg till närliggande städer. Det är vad de artiklar som handlar Billiga flygbiljetter till Eilat, och billiga flyg till Aqaba. Och så finns det en annan möjlighet att komma till utbyte av Taba; med lågprisflyget till tre timmar längre bort Sharm el-Sheikh. På den kan du läsa i artikeln Billiga flyg till Sharm el Sheikh.

Taba flygplats

Taba International Airport är det helt nya flygplatsen byggs på tillväxten av den växande badorten Taba. Flygtrafiken till Taba är fortfarande blygsam i storlek.

Pass och frimärken

Kontrollera att vara säker, alltid kontrollera om det har skett några förändringar i gränsformaliteterna; det bor many'heethoofden "i Mellanöstern; internationella spänningar kan inte alltid hålla fattning som skulle kunna få konsekvenser för gränspassage. En källa till oro är följande; om du planerar att resa till andra arabländer be gränsvakter att sätta stämplar du får när du skriver och lämnar Israel på lösa pappersark. Det är ett svar på denna begäran. När du har israeliska stämplar i ditt pass kan du genom alla de arabiska länderna bara Egypten och Jordanien.

Billiga flyg till Taba

Från
  • Amsterdam med Transavia
  • Bryssel Intl. med Thomas Cook - Jetairfly
  • Düsseldorf: Thomas Cook
  • Köln / Bonn: Thomas Cook

Transport från Taba Airport

Taba har en ny rymlig flygplatsen men ingen kollektivtrafik att komma dit Road: en blunder. Även om de flesta resenärer bokar kompletta semesterpaket och plockas upp av deras hotell eller resort; Moderna flygplatser hör hela tiden att ge goda allmänna kommunikationer. Vad du kan prova är att resa avgift med skyttlar kör till hotell och resorts, eller kanske du kan med resenärer samma kurs dela taxi. Hissar är också ett alternativ, ett är vana vid att främlingar att ta. Annanstans i Europa är avsikten att betala vad för hissen.
Många resor kul!
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha