Billiga flyg till Kap Verde - Kap Verde

Två lågbudgetbolag, Jetairfly och TUIfly, ger reguljärflyg karbonat Kap Verde-öarna. Besökare är ett vänligt folk, fred, långa sandstränder och sommartemperaturer lovat. Statistiken visar att brottsligheten här är nästan helt saknas. Även tropiska sjukdomar har fått något grepp på avlägsna öar.

Kap Verde-öarna

I 1460 den portugisiska hittade 500 kilometer utanför Senegals kust, några obebodda öar. De tog besittning av öarna och kallade den Ilhas de Cabo Verde. Inte för att dessa öar var så grönt, tvärtom. Namnet de gav tack vare sin ställning på den gröna Senegals kust. Öarna skulle spela en viktig roll när det gäller att leverera slav fartyg på väg från Afrika till Amerika. Från 1975 Kap Verde-öarna är oberoende. Utvecklingen av turismen är fortfarande i sin linda, men Kap Verde öarna kan redan räkna med en trogen fanskara som berömma honom för hans lugna, vänliga människor och bristen nästan helt av brottslighet och korruption. Hittills har ingen tropisk sjukdom avlägsna öar lyckats uppnå.

Flygplatserna i Kap Verde-öarna

Du flyger till Rabil Airport på ön Boa Vista, eller Amílcar Cabral International Airport på Sal Island. Rabil Airport går också genom livet som Boa Vista flygplatser och Amílcar Cabral flygplats är också känd som Sal International Airport och Espargos Airport.

Billiga flygresor till Boa Vista Rabil Airport

Från
  • Bryssel Intl. med: Jetairfly
  • Düsseldorf: TUIfly

Billiga flygresor till Amílcar Cabral International Airport

Från
  • Bryssel Intl. med: Jetairfly
  • Düsseldorf: TUIfly

Transport från flygplatsen

De enda bussar på Kap Verde-öarna ridning i städerna Praia på Santiago Island, och Mindelo på São Vicente. Vidare är the'Aluguer "transportmedlet. Dessa delade taxi lämnar endast om det finns tillräckligt med passagerare. På lugna vägar, betyder det att en morgon aluguer lämnar på kvällen enheten tillbaka; Kap Verdes har mycket långsammare än du. Förbli om taxi och hyrbil. För transport mellan de ganska vitt skilda öar flygplan snabbaste och mest tillförlitliga. ?? S färjor seglar mycket mindre frekvent och kanaler skjuts ofta upp. Du är här alldeles snart dag eller natt på vägen.
Många resor kul!
(0)
(0)
Tidigare artikel Löner inom utbildning
Nästa artikel Hushålls tips

Kommentarer - 4

Ha Henk. Så läs Kap Verde öarna väl. Det är vad jag hört från andra. Trevlig och lugn, mycket vänliga människor! När det gäller biljetter alltid förblir flyg och datum. Förhoppningsvis du är flexibel med dina resdatum, du kan fiska ut det billigaste resan. Jag försöker att föra en förteckning över lågbudgetbolag till många olika destinationer. Det är inte lätt, den förändras så mycket och så snabbt. Jetairfly och TUI, som jag nämnde inte flyga året runt ovan, så där har du kanske inte mycket. Jag känner inte till att det föreligger en luft pass som gör att du kan flyga fram och tillbaka mellan öarna och jag tvivlar på att de existerar. Så mycket trafik det inte kommer att vara bland öarna. Det kommer även ett företag som flyger mellan öarna. Som jag berätta något nytt Jag önskar er en härlig tid; Jag har gjort något :-)

Jag vill ha min fru i december månad till Cabo Verde. Kan jag få information om ett billigt flyg där och en luft pass att besöka flera eilnden

Hej Tony, för vliegschema s och avgång Jetairfly och YUIfly kan du titta på och En sak som jag måste du trycker NPG på ditt hjärta; Söker ännu längre, den flygande världen vansinnigt, jag är alltid förvånad över de fantastiska erbjudanden som du möter om du gör några IME ted i omvänd sökning. Ofta hittar du där du minst anar det. Bra resa.

Jag skulle vilja veta mer om platsen, om priser och avresedagen! Då ska jag skicka den till en annan berörd part. Det finns gott om människor som vill komma tillbaka hit, hur du arbetar, osv ... Allt detta och jag tycker också gott om andra mycket positiva och kommer att välkomnas med öppna armar. Jag hoppas på ett snabbt svar från dig!

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också