Billiga flyg till Berlin

Var hittar lågprisflyget till Berlin? Från flygplatserna kan du flyga billigt till Berlin? Vilka lågprisflygbolag flyger till Berlin? En översikt.

Berlin

Staden Berlin var en gång två städerna. Nej, inte öst och väst Berlin, men i Berlin, som grundades 1251, och från 1261 dejta Cölln. Under 1307, inte långt efter grundandet av båda städerna, bestämde de sig för fortleva stad. Som varade fram till 1961 med byggandet av Berlinmuren var tillbaka på ruta ett. 1989 Berlin förenas för andra gången. Som få städer dess upprepning.

Berlin flygplatser

Berlin har två flygplatser som kan vara användbara för budgeten resenärer i de låga länderna och omgivning. Dessa är Berlin Schönefeld och Berlin Tegel.

Billiga flyg till Berlin Schönefeld

Från
  • Bryssel Intl. med: easyJet
  • Köln / Bonn: Germanwings
  • Niederrhein / Weeze med Ryanair (citerad av Ryanair Dusseldorf / Weeze)

Billiga flyg till Berlin Tegel

Från
  • Amsterdam med Transavia
  • Bremen: Air Berlin / DBA / NIKI / LTU
  • Dortmund: Air Berlin / DBA / NIKI / LTU
  • Düsseldorf: Air Berlin / DBA / NIKI / LTU
  • Köln / Bonn med: Air Berlin / DBA / NIKI / LTU - TUIfly

Berlin med RyanAir

Airport Niederrhein / Weeze citeras av Ryanair Dusseldorf / Weeze. Men har staden en egen flygplats Düsseldorf: Düsseldorf. Mycket förvirrande så. Var uppmärksam på IATA-kod är av de berörda flygplatserna. En flygplats som heter Niederrhein / Weeze, den andra Düsseldorf. Den Dusseldorf / Weeze från Ryanair är Niederrhein / Weeze och inte Düsseldorf. Minns du inte? Du kommer inte att vara den första som rapporterar till fel flygplatsen, behäftad med Ryanair.

Transport till centrum från Berlin Schönefeld

Berlin Schönefeld flygplats ligger 16 kilometer utanför staden. Terminalen är en 300 meter lång korridor ansluten till tågstationen Flughafen Berlin-Schönefeld. Varje halvtimme ett tåg till centralstationen och stationen Hauptbahnhof Berlin Zoo. Flera intercity tåg gör det på flygplatsen. S-Bahn är också gör till flygplatsen. Bussar shuttle även bussar mellan Berlin Schönefeld och centrum av staden.

Transport till centrum från Berlin Tegel

Berlin Tegel flygplats ligger 8 kilometer utanför staden. Flera bussar och expressbussar kör till Centralstationen Hauptbahnhof.
Många resor kul!
(0)
(0)
Tidigare artikel Viloläge Hedgehog
Nästa artikel Vad är AfterPay?

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha