Billiga flyg med Jetcost hitta

Birta Forsberg Februari 27, 2016 Auto 28 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
När sista minuten köper en biljett då du stryker ofta en stor rabatt, men för många människor det är fortfarande ett mysterium hur så enkelt nu kommit till en dirt cheap returbiljett. Jetcost är en webbplats som ger dig en praktisk överblick över där du kan boka de billigaste sista minuten. De gör detta genom att utnyttja data från olika prisjämförelsesajter och bara visa de bästa fynden dig. Med några få klick får du en billiga flyg till New York, London, Istanbul eller Ibiza bokas i vetskap om att det hade ingenstans billigare!

Hur gör du bokar en billig sista minuten?

Du kommer att höra ens berätta för vänner att hon för ?? € 20 och tillbaka till Berlin flygs eller inte mer än ?? 100 euro betalas för transporten till Barcelona? Om du webbplatser som Cheaptickets eller KLM fortsätter att sopa du aldrig lyckas boka en sådan billig biljett. Och vem är numera fortfarande med en resebyrå om du inte köper en paketresa? För att vara riktigt effektiv leta efter det billigaste sista minuten, behöver du en specialiserad webbplats och Jetcost är en sådan webbplats som du försöker göra det så enkelt som möjligt.
Jetcost när du kan faktiskt inte boka direkt. De ger en översikt över de priser som du skulle få om du skulle besöka jämförelse separat och ger dig ett ögonkast visning av de lägsta priserna. Du bestämmer dig för att faktiskt boka en biljett, klicka på den relevanta erbjudandet och du kommer att hänvisas till, exempelvis Tix GoVolo eller direkt till ett flygbolag webbplats.

Vad är billigt?

När du vet det exakta datumet som du vill lämna och återvända igen så kan du ange det till exempel Cheaptickets.nl. Du får en praktisk överblick över möjligheterna. Ibland är det billigare att få någonstans eller för att ändra lite för att resa. Kanske kan du starta från en mindre flygplats som Eindhoven och Weeze att göra några dollar vinst på så sätt igen. Men ta det här priset en gång i huvudet och sedan ta en titt på Jetcost. Kanske du där du till ett mycket lägre pris för att köpa en jämförbar biljett.

Exempel på prisjämförelser

För att ge dig en ungefärlig uppfattning om hur billigt du kan flyga, här är några exempel på det genomsnittliga priset för en biljett i sex populära destinationer: New York, London, Paris, Ibiza, Istanbul och Sydney. Nedan följer genomsnittliga priserna du hittar när du gör en sökning på ett antal olika prisjämförelsesidor för en tur- och returresa under våren, som valdes som start Schiphol flygplats:
 • Amsterdam - New York ?? € 484
 • Amsterdam - London ?? € 104
 • Amsterdam - Paris ?? 101 €
 • Amsterdam - Ibiza ?? € 220
 • Amsterdam - Istanbul ?? € 167
 • Amsterdam - Sydney ?? € 915
Vi valde en mycket bred sökning, med avgång och avkastning på flera olika dagar och tider. Sökandet föranleddes av flera webbplatser som Momondo, MrJet, Budgetair, GoVolo och Tix.
Följande priser för flygbiljetter bör vara möjligt när du söka med Jetcost:
 • Amsterdam - New York ?? € 452
 • Amsterdam - London ?? 44 €
 • Amsterdam - Paris ?? 85 €
 • Amsterdam - Ibiza ?? € 114
 • Amsterdam - Istanbul ?? € 82
 • Amsterdam - Sydney ?? € 906
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha