Bilar med automatväxellåda allt populärare

De flesta bil ?? s kör runt hans handbok i Nederländerna. Men bilen ?? s med automatisk växellåda fram. År sedan, var det främst större ?? s BMW och Mercedes var utrustade med en automatisk växellåda, men det är långsamt på att förändras. Trots de tydliga fördelarna med en automatisk växellåda, verkar det som de flesta människor fortfarande välja en manuell bil. Amerikanerna kan inte vara utan, och Nederländerna också allt valet faller på en bil med automatisk växellåda. År 1995 var i bilen ?? s en automatisk växellåda endast 8,3 procent, år 2000 denna siffra stigit till 11,9 procent. Åren som följde fortsatte före maskinen. År 2006 valde 17,9 procent av bilisterna som har köpt en ny bil för en automat.
Enligt siffror från RAI föreningen. Under 2010 antalet maskiner var redan 18,8 procent.

Nederländerna jämfört med andra länder

I jämförelse med andra europeiska länder är andelen ?? s bil med automatväxellåda, fortfarande efter. I Sverige, 20 procent av bilisterna väljer en automatisk. I Schweiz, sålde en av tre nya bilar ?? är en automat. Japanerna och amerikanerna har aldrig förstått européerna. I dessa länder är det brukligt att köpa en bil med automatisk växellåda. De tror att fördelarna är så många att valet av en manuell bil är inte logiskt.

Fördomar om ?? s bil med automatisk växellåda

Människor som är vana vid en manuell bil, och skulle inte vill något annat, ofta citerar argument som inte längre stämmer överens med verkligheten. Tidigare maskiner förbrukar mer bränsle, eftersom det flyttades senare. Dessutom finns det fortfarande idén att en bil med automatisk växellåda, levererar mindre prestanda.
Dessa fördomar är inte längre är motiverat, och även till stor del föråldrade. Den tekniska utvecklingen har varit så snabb, att främst fördelar fortfarande existerar i förhållande till den manuella bilen. Den största fördelen är bekvämlighet. I trafiken och stadskörning är mycket mer avkopplande i en automat.

En bil med automatisk växellåda är dyrare

När du köper en ny bil, du har mer att räkna ner till en automat. Du bör överväga om en skillnad på kärlek ?? 2000 jämfört med en manuell bil.

Historien om maskinen

Den första maskinen utvecklades i början av 40-talet av Earl Thompson av General Motors. På den tiden var en version med automatisk växellåda finns på en extra kostnad på 57 dollar. I Europa har det varit en framgång under dessa år. De fortsatte att hålla fast vid växeln för hand.

Automater gör den andra brunnen

När du köper en ny maskin, måste du betala mer pengar, men värdet på bilen är högre. Det finns en efterfrågan på rimlig medelstora maskiner. Nya, sålde de mer och mer, men historiskt sett dess automater i stort sett i minoritet, medan det finns en ökande efterfrågan.
(0)
(0)
Tidigare artikel Guide till GNU / Linux shell
Nästa artikel Olika sätt att andas

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha