Bil Köpa: Vad ska du leta efter när man köper en bil?

Att köpa en bil för många människor, men det är lite obehagligt, men det behöver inte vara, om man tar hänsyn till några viktiga punkter. Välinformerade om pris och kvalitet är det viktigaste när man köper en ny bil eller en begagnad bil. Vad ska du exakt leta efter när man köper en ny eller begagnad bil? Kan du bråka på det begärda priset? Och hur är det bara att importera en begagnad bil eller ny bil från utlandet?

Jag väljer en ny bil eller en begagnad bil?

En begagnad bil är alltid billigare än en ny bil, men du köper en begagnad bil vara mer benägna att fel och brister. Det är också möjligt att en återförsäljare eller auto återförsäljare själv vill göra en vinst på bilen, som han har köpt en fördel. Både när man köper en ny bil som när man köper en begagnad bil, det finns saker att som bör du vara uppmärksam på att se till att du köper en bra och billig bil. Det är också viktigt att tänka noga om extra, eftersom det kan vara mycket dyr och frågan är om du verkligen vill eller behöver dem.

Hur köper jag en billig ny bil?

Den viktigaste tips när man köper en ny bil du orientera bra på pris och olika märken och klasser. Genom online jämförelse webbplatser, webbplatser biltillverkare och med olika återförsäljare. Först måste du veta vilken bil du vill och det finns en anständig sökprocess för att gå vidare. Vill du ha en stor eller en liten bil? Om du väljer en bensinbil eller gasol eller diesel? Om du väljer en energisnål bil eller en gas hog? Vart går du till bilen speciellt för användning och hur många kilometer har du årligen går med det att göra? Innanför eller utanför tätorter?

Var ska jag leta efter när man köper en begagnad bil eller begagnad bil?

Historien om bilen är mycket viktigt att veta om du har att göra med kvalitet eller inte. Du bör känna till hur den tidigare ägaren har hanterat bilen och om det finns en historia med avseende på defekter eller olyckor. Ta upp en expert med bekantskap som kan hjälpa undersöka bilen. Via särskilda webbplatser kan du få gratis eller mot en avgift för att beräkna nuvärdet av ett fordon så du bygger på år, fabrikat och typ eller baserat på registreringsskylten exakt vad bilen är värd och därför bör kosta.

Hur man pruta på priset för en ny eller begagnad bil?

Både när man köper en begagnad bil när man köper en ny bil, det finns gott om utrymme för förhandlingar med återförsäljaren. Återförsäljaren aldrig erbjuda bilen på det mest fördelaktiga priset och det finns därför större möjligheter att pruta än de flesta ursprungligen köpslående. Det lönar sig också här besväret att göra förberedande forskning först så att du vet vad en bil är värd på marknaden. Rabatt är ofta relativt lätt att förhandla och kan ge en betydande fördel, eftersom det i slutändan är det en ganska dyr konsumentprodukt.

Bilimport från utlandet?

Importera en ny eller begagnad bil från utlandet är i allmänhet billigare, också du kan alltså köpa en bil i sitt eget land blir svårare. Tänk på att din BPM, moms och import från länder utanför EU måste också betala importtullar. Jämför den totala kostnaden som helst med det nya priset här i Nederländerna och basera ditt val här. Häri alltid gå ut av nettolistpriset på fordonet. Låt godkänna en importerad bil från RDW, eftersom det i allmänhet krävs för att få en nederländsk registrering.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha