Bil Köpa: med sina egna pengar eller ett lån?

Lall Gunnarsson Februari 28, 2016 Miscellanea 17 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Bilkörning är dyrt. Men att köpa en bil är en kostsam affär. Där du måste ta hänsyn till besparingar. Eller där du behöver för att nå djupt in i deras fickor för ett lån. Återförsäljare vill hjälpa dig med en självfinansiering, både nya och begagnade i, ibland lånet uppskjuten betalning eller 0% ränta, eller vad term som kallas. Vare sig det är beror på hur du själv är klok, och vad det finstilta.

En bil kontant betalning

Självklart är det bäst om du har tillräckligt med pengar för att betala kontant en bil. Du har till exempel ett par år sparas innan. Oavsett om du har sålt din andra bil och köpa en ny front. Oavsett om du har vunnit ett fint pris. Naturligtvis spara intressant än låna måste du låna för att betala en avgift till banken. Dessutom är det att spara så att om du köper bilen du redan har sparat upp för det, medan om du lånar du sedan behöver bara börja betala för bilen. Din månatliga avgifter är därför vid högre upplåning efter att ha köpt bilen. För dem med kontanter är två viktiga saker att veta: återförsäljaren föredrar inte alltför stora summor i kontanter, och ta hänsyn till anmälan av ovanliga transaktioner.

Betala på återförsäljaren

En bilhandlare är i fara om han säljer bilar och tar kontanter. Även om en återförsäljare har uppenbarligen goda valv. Snarare är det säkrare och om pengarna betalas i förskott. Kontanter kan ändå. Men visst, om det är mer än 10.000, är ​​det klokt att diskutera frågor i förväg med återförsäljaren. Köparen, naturligtvis, driver också risker med så mycket pengar på gatan. Kom ihåg att dessa pengar bör ingå i en bank, kan andra se det. Kom ihåg att återförsäljaren själv, och kanske andra, vet att någon vid en viss tidpunkt med en stor summa pengar som kommer in i hans ficka för att hämta en bil. Återförsäljare talar ofta med kunder på att pengarna ska vara den dag då leverans på bekostnad av återförsäljaren. Telefon överföring också fortfarande händer ibland, då det snabbt, mot en extra kostnad i samband med det. Individer inte är vidarekoppling normalt något av notarier eller banker.

Utlämnande av ovanliga transaktioner

En bilförsäljare, en mäklare, en notarie, och några andra entreprenörer / företag / organisationer är skyldiga att rapportera detta till justitie avdelning i Zoetermeer, om det finns en betydande mängd betalades kontant. Det kommer till 25 000 € eller mer. I mindre mängder, men det är normalt vid bilköp krävs också ett ID. Lagen ställer 15.000 euro som obligatorisk gränsen. Men bilar fortfarande referenser som behövs för att sätta en bil vid namn. Denna lag skapades för att förhindra penningtvätt. Samtidigt är det också en regel att bekämpa terrorismen så effektivt som möjligt. Det är förvirrande och därför farligt om stora summor pengar som cirkulerar i samhället som inte finns på bankkonton.

Finansiering vid återförsäljaravtalet

Återförsäljare har nästan alltid affischer och skyltar reklam dem från banker med vilka de gör affärer. Sedan finns det till exempel i bilen en pris exempel på när du köper en bil med finansiering. I de flesta fall ser att du är snygg en tydlig överblick över vad det kostar, måste du betala, och vilken bank är involverad. Ibland är det mindre tydligt och det är bara ett räkneexempel. Om du har till exempel byta en bil. Håll ett öga på det, eftersom beräkningen i ditt fall kan vara värre än beräkningen visas på exemplet. Vanligtvis är det billigare att leta efter en bank att ta ut ett lån för en bil, bilhandlare nästan aldrig arbeta med de billigaste saker.

Dessa är lån!

"Köp nu, betala nästa år" eller "0% ränta under 12 månader. Denna typ av lycka du ibland slagord på skyltar, bilhandlare, men också i andra butiker. Organisationen bakom här ofta kallas Prime Line of Comfort Card, som är bara varumärken är förknippade med stora banker. Vissa människor har inte riktigt igenom. Men här är det inget mer och inget mindre än en konventionell lån. Det är också registrerad som lån med BKR i Tiel. Även när det gäller att betala nästa år och du verkligen kommer att betala sedan, har det emellertid blivit ett lån.

Billån är ofta ett personligt lån

När det gäller att köpa en bil, många banker försöker få en kund ett personligt lån och ingen kreditfacilitet. Fördelen med den första är att du inte senare kan ta pengarna. Du vet säkert att bilen i några år har lönat sig. Om du ibland extra off kan och vill betala av, men du är alltid billigare med en kontinuerlig kredit. Människor som är svaga och lätt igen ut pengar från det kredit kan vara bättre att välja säkrare alternativ av en PL.
  Like 0   Dislike 0
Tidigare artikel Pilaff riskokning
Nästa artikel Jobb som overblijfjuf
Kommentarer (1)
Frei Aberg
  Like 3   Dislike 2

Finns det en lag som säger att den nya bilen är skyldig att betala innan vi ger upp ofhalen bilen? Eller bilen kan också betalas vid bilhandlare överlämnas till nya ägare?

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha