Bidrag på isolering

Isolerande hus sparar energi och ökar boendekomforten. Den enda nackdelen är att isolerings ibland höga kostnader är förknippade. Regeringen har därför beslutat att hoppa in och ge några bidrag på isolering.

Momssänkning

Den mest omfattande och viktiga bidrag för isolering består av en minskning av mervärdesskatten på arbetsintensiva isoleringsarbeten. Isolering av vilken huvuddelen av kostnaderna utgörs av arbetskraft, kan nu beskattas med den låga 6% ränta i stället för hela 19% ränta som användes tidigare. Detta möjliggör en betydande minskning av kostnaden, vilket gör isolering mer attraktiv. Vill du vara berättigad till denna subvention, arbetet måste uppfylla följande krav:
 • Arbetet utförs på en fastighet i Nederländerna
 • Det är en privat bostad
 • Kostnaderna består av minst 50% av lönerna
 • Isoleringen uppfyller eller överträffar kraven i byggnaden

När det gäller det första kravet, eftersom kostnaden för mer än 50% består av material, du betalar 19% moms på materialet; om arbetet, betalar du bara 6%. Endast de aktiviteter som direkt leder till förbättrad isolering är berättigade till bidrag. Möjligen för arbete faller strax under 19% ränta. Observera dock att inte alla bara sponsras energisparande arbete; isoleringen i den nya situationen måste minst uppfylla kraven i byggnaden förberedd för den nya byggnaden. Nedan följer några exempel på projekt som momssänkningen i isolering skulle kunna tillämpas:
 • Byte av fönster för nya modeller med god isolering
 • Isoleringen av kryp
 • Isoleringen av kavitetsväggen
 • Isolering av ditt tak med isolering
 • Byta halmtak med en ökad isolering

Justera moms rabatten kan ske genom din entreprenör.

MMM-incitament

Genomförandeorganet mer med mindre förvaltar på uppdrag av regeringen ett subventionssystem för energisparåtgärder. Om energisparande, se till att ditt hus kommer att förbruka 20% mindre energi, kan du få en bonus på ?? 300 ansökningar. Du sparar 30%, kan du även räkna med en bonus på ?? 750. För detta bidrag gör tillämpa ett antal krav:
 • Förfarandet härrör från en formell skräddarsydd rådgivning
 • Du har huset och egna
 • Arbetet utförs av en MMM erkänd leverantör

Hela processen från konsultation till genomförandet går igenom dig på ett MMM-godkänd leverantör; dessa leverantörer kommer att utarbeta ett både före och efter energi för ditt hem. Inser du en etikett hoppa i ditt hem, då är du berättigad till premie om ?? 300. Två eller flera hopp i energiförsörjningen ?? 750 bidrag.

Isolerande

Mer med mindre är verkställare av en subvention på isolering. För att kvalificera sig för detta bidrag, måste du ange en permanent bebodda bostad med tvåglasfönster med en maximal permeabilitet 1.6W / m2K. När du väljer att placera, be om en kupong till mer med mindre. Denna kupong ger dig rätt till en rabatt på ?? 35 per kvadratmeter, dubbla glas, med ett minimum av 5 kvadratmeter och en maximal bidrag på ?? 1100 per fastighet. Bidraget går i princip till 31 december 2010 och är begränsat till en total budget på ?? 45 miljoner. På = på, så där i tid.
För mer information om de olika bidragen Se mer med mindre webbplats. Du hittar också en aktuell lista över MMM-ackrediterade leverantörer, bör du planerar att göra sin fordran på MMM-incitament.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha