BICARBONATE: MÅNGA SÄTT ATT ANVÄNDA DET BÄSTA

Eber Åhlund Februari 29, 2016 Hälsa 20 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Mary Brown - Alla vet honom som bikarbonat och är alltid närvarande i våra skafferier. Det är av natriumvätekarbonat, eller ett natriumsalt av kolsyra. Denna produkt är definitivt köps från nästan alla italienska familjer, men få vet hur många åtgärder du kan skapa med det och hur många problem kan lösas.

Låt oss se några.

Bakpulver kan användas för munhygien

För det första är det ett utmärkt botemedel mot tandblekning som måste dock användas endast en gång i månaden: bara använda en lite "bikarbonat på borsten och gnugga tänderna. Om det behövs, bakpulver blir också en bra munvatten: helt enkelt lösa en halv tesked i ett glas vatten för att säkerställa god munhygien samt en lösning på dålig andedräkt. Det slutar inte här. Även tandproteser och apparater är väl klart av bikarbonat. För att göra detta måste du lösa i en kopp varmt vatten, två teskedar bakpulver och sedan suga proteser eller apparaten.

Även du kan njuta av denna produkt som, om så krävs, blir det en bra faktor för att förbereda peeling

Kombinera bara en del vatten till tre delar bakning för att erhålla en krämig sås tät och något grov för att användas för att gnugga huden och avlägsna föroreningar perfekt. Degen är perfekt för huden av kroppen som för ansiktet, men bör inte användas mer än en gång var tionde dag. Förutom att bli srub kan bakpulver enkelt löst i vattenbadet och ger extrem mjukhet till huden.

Förmodligen bara några mormödrar vet ...

... Bakning kan hjälpa matsmältningen och minska magsyra. Hur göra? Enkelt. I ett glas vatten, tillsätt några droppar färskpressad citronsaft och en tesked bakpulver.

En mygga kommer att ha poäng och klåda plågar dig?

Bara applicera lite "bikarbonat på myggbett och obehag kommer att passera snabbt.

Hemmafruar ska inte göra utan denna mirakulösa vitt pulver som kan ta bort fläckar allt

Med bakpulver kan rengöras grundligt, utan större ansträngning, handfat, VVS, kakel, bad, köksredskap, tallrikar, mikrovågsugn, bestick, golv och så vidare och så vidare. Några kloka mormor brukade förmodligen i tvättmaskinen bakpulver att effektivt rena vita.

Dina skor avger lukt?

Fyll dem, insida, bakning när du inte använder och aspiratelo innan foten.
Kanske få skulle ha satsat där, men bakpulver är ett utmärkt deodorant. Om appliceras outspädda på fötter och armhålor eliminerar lukt. Alternativt kan du förbereda en deodorizing flytande upplösning i ett glas vatten, två teskedar bakpulver. Denna lösning eliminerar lukt från alla delar av kroppen och rengör effektivt. Men bortsett från att vara en deodorant kroppspuder, kan bakpulver placeras i små påsar och bli fångster luktar skåp och lådor.

  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha