Betydelsen av ett visitkort

Hur viktigt är ditt visitkort? I slutändan är det bara en papperslapp med ditt namn och adress och kanske med en liten hänvisning till vad du gör. I slutändan, din personliga utseende eller din kontaktlista på Facebook ändå viktigt. Eller kanske vi underskatta vikten av en bra visitkort är ett bra kort och ett viktigt steg för att lyckas?

Vad som ska visas på visitkortet

 • Det måste tydligt visa vad du gör.
 • Denna information bör anordnas så att de inte kommer snart glömma, så att personer som använder ditt kort en månad senare minns omedelbart vem du är.
 • Informationen måste vara klart för personer som du inte har träffat personligen, men du får biljett från någon annan.

 • Dessa tre saker är absolut nödvändig för en bra visitkort. Det ska visa vem du är, vad du gör och vad du gör, och det bör vara kort och nedskrivna. Hur representerar du dig väl i en enda mening, utan ytterligare förklaring och krusiduller? Det kräver lite kreativitet. Om du har problem med det, ibland hjälper det att få råd från människor som känner dig väl. Hur de ser dig och det arbete du gör och hur de skulle sammanfatta det kort? Detta leder ofta till uppfriskande och nya idéer.

  En perfekt slogan?

  Skulle din slogan visa exakt vad du gör? Det betyder inte nödvändigtvis. Det är viktigt att det du skriver drar till sig uppmärksamhet. Det hjälper ofta att skriva något överraskande på ditt kort som finns kvar med människor och i allmänhet visar vad du gör. En överraskningsmoment stimulerar hjärnan och har en positiv bild.
  Till exempel visar en författare av barnböcker som har olika kort med varje kort en av hennes böcker. Hon lät folket väljer vilka kort de vill, vilket leder till omfattande samtal om hennes böcker.

  Tala mindre, exponerar mer

  En av de första regler som oerfarna författare undervisas är att man aldrig ska beskriva vad du kan visa för. Och det gäller något så enkelt som ett visitkort. Vilken typ av bakgrunden använder du för din biljett, och du lägga in en bild i eller ett grafiskt element? En webbdesigner som tillbringar ett torrt vitt kort med ingenting mer än hans namn och yrke gör mindre intryck än en webbdesigner som sin biljett utstrålning med en grafisk design som fungerar direkt på Internet tänkande.
  Som egentligen inte behöver vara en bild av en dator eller liknande, men kan vara mycket kreativt utarbetas.
  Till exempel hade en fågelexpert sin biljett så utformat att det verkade som om du tittar genom en kikare. Han hade skurit i mitten. En musik säljaren hade sitt kort utformat så att en CD ?? tje ut ett litet kuvert knuffade visar dess uppgifter. Betyder det att du måste göra en komplicerad konstruktion för att ha ett bra kort? Inte alls. Det är en bra balans. Förr i tiden, varje ledigt utrymme utnyttjas för att ge lite mer information, men ofta är det: ju mindre desto bättre. Den slutliga utformningen ska vara klart, rent och organiserat.

  Tänk på ditt varumärke

  Ditt kort bör omedelbart utstråla vad du gör. Det fanns en bokhandlare som också var en ivrig naturvän. Han konstruerade en vacker visitkort med vackra blommor, men till slut hade sitt kort ingenting att göra med att sälja böcker. Det fungerar inte.
  Om du var tvungen att sammanfatta i tre ord som du är eller var ditt företag handlar om, vilka ord kommer det med dig? Kring detta tema, bör du skapa ditt kort.

  Ta dig tid att göra det

  Du vet aldrig riktigt vad som fungerar tills du har provat något. Så ta dig tid och prova olika saker. Kanske du tror har du bra idéer för ett visitkort, men bara om du har tanken att underkasta sig någon annan och prova det, kommer du att kunna se kortet genom ögonen på någon annan, och du kan bedöma bara bra om det verkligen fungerar.

  Kostnaden

  Det behöver inte vara dyra. Det är inte uppkopplad ett brett utbud av utskriftstjänster och det mesta du kan redan cirka 10 Euro upp till 100 kort som du kan designa själv. Om du känner att de tillbringar nog hur snabbt övervinna biljetter och vilken typ av känsla du var där själv. För det pris du inte behöver lämna egentligen, eftersom det finns tillräckligt med erbjudanden för varje budget.
  (0)
  (0)

  Kommentarer - 0

  Inga kommentarer

  Lägg till en kommentar

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Tecken kvar: 3000
  captcha