Betydelsen av en media hype

En media hype är en hel del extra uppmärksamhet istället för vanlig uppmärksamhet åt ett visst ämne eller tema i media och förklaras ofta som: Nyheten spred sig utan att det finns nya omständigheter.

Evolution

Från 17-talet fanns det redan dags- och veckotidningar och spridda broschyrer. Fram till slutet av artonhundratalet var den direkta skriftliga, uttalade eller skrivna ordet mest använda kommunikationsmedel. Under artonhundratalet, som fotografi, telegrafen, filmen, telefon där. I det tjugonde århundradet, radio och tv förenas. På nittiotalet av det tjugonde århundradet finns det en massiv användning av Internet från marken, som används av webbläsarna på Internet.

Media idag

Medierna, som TV, radio, tidningar och internet, spela en roll i den dagliga nyheter som är mycket viktigt. Även om Internet är ett snabbt växande medel och därmed uppmärksamhet på detta medium fortsätter att växa, fortsätter att mogna mediaintresse i mindre storlekar. Internet fungerar inte bara som ett medium för personligt och unikt innehåll samt snabba transporter för andra "media", där uttrycket "delar" som används i allt högre grad blivit. Till exempel, information från radio, TV eller tryckta medier via Internet har också en ny serie .

Media bakgrundsinformation och analys

De så kallade Nyhetsmagasin som stadigt minskar i popularitet och förekommer veckovis eller månadsvis, lägga till bakgrunds information och analyser om aktuella nyheter. Betydelsen av Internet som ett medium växer snabbt på grund av dess snabba spridning genom utbyte av nyheter och fakta av människor som följer nyheterna.

Massmedier och offentliga och kommersiella medier

Det finns mellan massmedia och offentliga och kommersiella medier finns tydliga skillnader.
Offentliga medier varje dag syftar till att sprida mestadels objektiv, ärlig och oberoende information som måste kontrolleras ofta av en annan källa. Kommersiella medier har som huvudsyfte att tjäna pengar snabbt med att sprida information eller att föra underhållning till olika målgrupper där de kan extraheras vinst vid den tidpunkten. Denna information innebär inte nödvändigtvis att information från kommersiella medier inte är objektiv och ärlig, men i osäkra ekonomiska tider, kontinuiteten i kommersiella medier är mindre säkert och objektivt än offentliga medier.

Media hype

Under normala omständigheter, på nyheterna på dussintals olika nivåer kontrolleras: uttalanden av vittnen, experter och myndigheter kontinuerligt övervakas kritiskt. Vid en media hype som kontrollerar kraftigt reduceras och händelser rent tyvärr oproportionerligt förstorade att roa läsaren eller titta.

Skapande av en media hype

En media hype sker ofta snabbt av vissa uttalanden eller bekännelser som gjorts av välkända politiker och andra opinionsbildare, eller av en oväntad händelse eller katastrof. Medierna spelar i dessa situationer är ofta en drivande roll där de är ekonomiskt bättre med cirka reklamintäkter. Av rädsla för att hamna på efterkälken andra medier, redaktörer tar varandras nyheter. Under en media hype tar nyheten i många fall följande funktioner:
  • Anmälningar som ständigt upprepas
  • Anmälningar blir värre
  • Låter ofta en underström av spänningen
  • Det är för att förstå, att bredda skapas
  • Det finns dramatisering: det finns en hel del känslor skildras och rapportering införs med mycket känslor
  • Redaktörer och reportrar som arbetar med metaforer och återkommande bilder och begrepp

Igenkänning av ett media hype

En media hype kan kännas igen av ?? göra nyheter av spänningen slå ?? . Medierna rapporterar om något snabbt provocera känslor bland allmänheten, som sedan förs tillbaka in i bilden, vilket i sin tur leder till känslomässiga och ofta upprepas kontinuerligt utan någon relevans när det gäller upprepning.
För media hypes du ofta ser på nyheterna på flera informationskanaler upprepas, men bara i olika ord. Skapar för betraktaren en eufori som inkluderar "vi" känsla.

Relevans media hype

För att bestämma betydelsen av en medie hype eller det omedelbart ur sitt sammanhang "Media Hype" är att få igenom nyheterna i perspektiv vad det egentligen är. Ofta människor är så överväldigad av känslor som många människor absolut inte har insett hur viktigt just nu är verkligen en nyhet. Genom nyhets medier blir starkt kände att spela med flera specialister gör sitt dagliga arbete. Det kan därför vara lämpligt att välja i denna tid av mediesjälvmedvetna dig information nyhetskanaler. I många fall tillhör du en media hype bara 1% säger att han / sade hitta ganska överdrivet hur media reagerar på något.

Exempel relevans media hype

Ett enkelt exempel på dagens media hypes exempel på saknad av en person eller en flygplanskrasch. Uppenbarligen dessa fruktansvärda händelser, som i första hand. Men när du lägger det nu, människorna i Afrika är mindre rädda? Jämfört med en förlust av en person i Nederländerna, tusentals människor dör varje dag av svält, medan holländska förblev kasta mat bort medan du tittar på media hypes. När medvetande dessa fakta, är det hög tid att människor kommer att välja sina egna informationskanaler och inte så sällskaplig djur som kör bakom varandra så att de inte faller utanför tygeln. Det finns nu ett exempel ges människor som dör dagligen från hunger, dock nämna att det finns naturligtvis många fler exempel.

Personskada media hypes

Vid en media hype hoppa alla nyhetskanaler på toppen och efterlevande är i många fall inte längre säker från media. I ett svar som socialt är not'm tänkt att vara dessa människor skoningslöst offentligt ut på show med laglig miljö och så vidare. Tillstånd att filma eller ta bilder av människor inte får i första städa krävs. Trots den mycket sorglig upplevelse och obehaglig situation där anhöriga får numera omedelbart detta medium problem där. Även i detta avseende är det hög tid för människor inte obetänksamt att blåsa tillsammans med all media hype men din egen karaktär, ditt eget sinne och medvetenhet för att bibehålla relevans i samband med ämnet.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha