Betala mindre för din livförsäkring

Mellan sikt finns försäkring prisskillnader. Om du under några år, en term livförsäkring, kan det vara bra att titta på andra försäkringsbolag, eller om du inte är ute betydligt billigare där. Ofta är det.

Vad exakt är en livförsäkring

En försäkring som skyddar överlevande mot inkomstförlust efter döden av en nära anhörig, vi kallar en livförsäkring. Försäkringen betalar sedan en summa till de anhöriga om den försäkrade under den tid försäkringen dör. Vem som helst med ett hushåll består av flera personer dra nytta av en sådan finansiell täckning, oavsett inkomstsituation. Dessutom är det inte bara att gå till en drop-away inkomstkälla. Även döden av en icke-samarbetspartner kan få ekonomiska konsekvenser, om det plötsligt dyrbara barn måste betalas. Eller i händelse av dödsfall, kan den efterlevande partnern arbeta mindre och därmed får mindre intäkter.

Jämför kan ge massor av pengar

Som med så många, innehåller garantier för att den är användbar vid var tid igen för att göra en kostnads- / intäkts ekvation. Du har fortfarande rätt politik som är anpassad till din specifika situation. Så du kan ha ändrats personliga förhållanden. Kanske är du slutat röka, vilket kan ge en rabatt till många försäkringsbolag. Men ändå, de flesta av de premier för en livförsäkring under de senaste åren över hela linjen rasade. Dessa reducerade skattesatser är ofta inte vidare till kunder som redan har försäkring. Ganska ovänliga av dessa företag. Om Close kan vara en möjlighet nu ändå betala mindre premie.

Tips om stängning

  • Uppmärksamhet att börja perioden för försäkring. När du kör eftersom det för en lång tid, är det inte otänkbart att du måste betala betydligt mer premie med en ny försäkring, eftersom du nu har några år äldre. I en sådan situation kan det inte vara lämpligt att byta till ett annat försäkringsbolag.
  • Kontrollera även kallad ?? klump beslutsamhet ?? tillstånd i försäkringsvillkoren. Detta innebär att försäkringsgivaren kan justera premien och villkor ensidigt utan att först rådgöra med din tillåtelse. Tänker exempelvis ytterligare undantag, såsom död genom självmord.
  • Många företag differentiera premierna för icke-rökare och rökare. Vissa försäkringsbolag premien passar om du inte har rökt i mer än två år. Detta kan ibland leda till en premiereduktion på upp till 50%.
  • Vissa försäkringsbolag tar ut en engångs upfront avgift som sedan visar sig de månatliga utbetalningarna lägre. Det verkar lockande, men gör det möjligt att byta i framtiden svårare. Du då redan betalat en hög engångsbidrag som du uppenbarligen inte komma tillbaka.
  • Du behöver inte nödvändigtvis behöver en försäkring som betalar en konstant mängd under många år framöver. Kom ihåg inkluderar en kapitalförsäkring inteckning. I en linjär minskning försäkring försäkringsbeloppet minskar varje år. Under bibehållande av försäkringen, å andra sidan, ser hela tiden fast kapital. Uppenbarligen varierar beroende på typ av försäkringspremien struktur.
  • Över ett visst belopp försäkrad, eller hälsoproblem, vissa företag kräver en läkarundersökning i förväg. Gränsen av försäkringsbeloppet kan skilja sig från försäkringsbolag till försäkringsbolag. Se till att utföra. Det vore synd om du var tvungen att göra en stor insats för en läkarundersökning för att du och din försäkringsbeloppet är bara över gränsen. Då kan det vara bättre att säkerställa en mängd som precis under tröskelvärdestestet.
  • Råd till villaägare som går ut en politik nära inom en inteckning: Du är inte skyldig att teckna försäkringen erbjuds av hypoteksbanken. Du har verkligen rätt att göra ett annat val. Produkter som banksparande göra denna personliga val som möjligt, så att du kan ofta vara av betydligt billigare.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha