Betala av skulden tips. Betala av skulden snabbt och säkert!

Göta Hjulström Februari 22, 2016 Miscellanea 9 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
En höga berg av skuld och du inte vet hur man återbetala honom? Följ dessa enkla tips serien och upptäck hur det kan vara lättare. Borgenärerna kommer inte att förlåta skulden, men det kan givetvis vara lättare att genomföra dessa små steg i din egen finanspolitik. Lär dig att betala av skulder:
 • Egen vet finansiella ställning
 • Skapa en avbetalningsplan
 • Begränsar utgifterna
 • Ge skulder prioritet
 • Envishet lönar sig

Egen vet finansiella ställning


Glöm VISA och andra creditcards.Wees du själv medveten om hur mycket skulder du verkligen har. Användningen av kreditkort som VISA, Mastercard, Diners Club eller American Express kan ofta leda till en snedvriden bild av skulden. Någon som ändå har skuld måste ha en klar förståelse för hans eller hennes egen ekonomi innan något kan göras åt skulden. För att göra det en ändå måste ha alla månatliga fasta kostnader. Dessa finns i de flesta fall från länder såsom el, gas, vatten, försäkring, lån eller leasing, etc ... Det är också viktigt att veta hur mycket pengar kommer i varje månad, ta bort de fasta kostnaderna på inkommande pengar och räkningen var snabbt gjort. Som tillbringar mer än vad som återstår skuldsättning, därför är det mycket viktigt att veta sina egna finanser samt.

Skapa en avbetalningsplan

Att betala av skulder på ett försiktigt sätt, bör man göra en översikt över fordringsägare ska ha företräde. Titta på vad kreditgivaren minsta skuldbeloppet och betala bort det första, så listan blir snabbare med borgenärer kortare som bara kan motivera. Men glöm inte de andra fordringsägare, även för att försöka ingå ett avtal om att försena utbetalningen. Gör det så planerar att låta någon av dess utestående skuld ingår däri, till den sista cent. Detta är inte bara praktiskt för exempelvis när de förhandlar med en borgenär, är det också tydligt när t.ex. nya utgifter måste göras.

Begränsar utgifterna


Cut kortingsbonnen.Levensnoodzakelijke resurser kan inte vara naturligt skjutas åt sidan. Det kan dock vara begränsad eller medvetet köpas. Detta är möjligt genom, bland annat:
 • Kuponger skär
 • Shopping på billigare butiker
 • Välj antenn eller kabel-TV istället för digital
 • Skapa din egen dagliga kaffe och lunch för arbete

Det kan också vara intressant att utveckla nya inkomstkällor. Det behöver inte vara extra jobb och därför inte kräver så mycket extra tid. Exempel på dessa innefattar:
 • Gamla grejer onlineförsäljning
 • Dela ut flygblad
 • Sysslor att göra

Ge skulder prioritet


Glöm lyx tills skulden återbetalades zijn.Niemand kommer att förneka att det är inte kul att köpa den senaste spelkonsol eller surfplatta. Dock måste de som har skulder prioriteringar. Pengar som du tjänar kan doneras till de bästa så snart som möjligt för borgenären. På så sätt, ingen hypotetisk situation där det verkar som att pengar är tillgänglig, medan det är faktiskt fortfarande en utestående skuld. Skulder kan betalas dagligen till exempel genom att använda Internetbank.

Envishet lönar sig

Hur smärtsamt situationen kan tyckas, kommer Persistens alltid att vinna. Håll alla upprepa dessa steg tills alla skulder löses, fortsätt då naturligtvis också medvetet arbeta med dina egna pengar. Liv kan förstöras av enorma skulder, så det är ingen skam att vissa saker inte att köpa när de är onödiga och för dyrt. Häktningar chefer kan hålla sig motiveras av, till exempel veckovis stickande lite pengar i en spargris och detta pass öppen efter alla skulder har uppfyllts.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha