Besöks mr Darcy: okänt London

London som du inte visste: shopping på mr Darcy, äta på en av de bästa restaurangerna i London, gratis titta på filmer i Notting Hill eller se staden på cykel.

Åh, Mr Darcy!

Vem kan glömma honom, "Mr Darcy" i Stolthet och fördom, också fortfarande beundra i Shakespeare in Love och Love Actually? Så ouppnåelig, en sådan stjärna, alltid på gott humör! Oh yeah? Numera finns inte bara agerar för Colin Firth. Han har en ny passion, med hjälp av fötterna något fastare grepp om marken: den "gröna" och hållbar livsstil. Tillsammans med sin hustru Livia tänkte han Eco Ålder: en butik, utställningslokal och konsultfirma. Colin & Co hjälpa dig till en hel del idéer för att göra din livsmiljö grönare och mer energieffektiva. I butiken i London Chiswick hitta roliga och ansvarsfulla interiörsaker. Vi kan inte garantera att du kommer att se Colin live, men det är fortfarande spännande att ha gått på samma plats där hans fotspår ... suck! Tips: egenskapen är inte att missa, tack vare sin fabrik täckta exteriör.

Mat med sikte

När reserverade för "privata medlemmars, men nu Paramount Club i West End i London är öppna för allmänheten. Vad ska man göra? Det finns en bar, en lounge och eventutrymmen, men för allt som finns en restaurang. Särskilt på 32: a våningen: Londons bästa restaurang till öppnandet av den roterande restaurangen på BT Tower, på 34: e våningen. Även speciell är 360 graders utsikt över staden. För design fans bland oss: den berömda brittiske designern Tom Dixon höll rika interiören.

Fillempie?

Speciellt på sommaren London har många festivaler för filmälskare. I juni samma år sedan återvänder Edinburgh International Film Festival. Den skotska huvudstaden är tolv dagar under inflytande av premiärer, händelser och naturligtvis festa. En fördel med denna festival är den vänliga atmosfären. Du kan se både brittiska och internationella filmer. En annan berömd festivalen är Portobello Film Festival; som är Storbritanniens största festival för oberoende filmskapare. I filmen med Julia Roberts och Hugh Grant onstervelijk gjort Londons Notting Hill som du kan se hundratals gratis filmer.

Hög, hög te!

Inget mer brittisk än te. Och vilken typ av te! Någonsin känt att det finns te-utmärkelser? Den brittiska Tea Guild överlämnade dem till platser där den bästa brittiska te serveras. Så det finns The Black Swan Tea Room i Hemsley, North Yorkshire, The Manor House Hotel i Castle Combe och Palm Court, en division av den berömda Langham Hotel: Palm Court skröt om att härlig afternoon tea tradition, eftersom det har varit här sedan 1865 te serveras till medlemmar av Londons societet. Inte mindre än trettio teer är inom räckhåll, även om det naturligtvis te ultimata ursäkt val till dina brotten smörgåsar, kakor och godis. Här kan du även för första gången i ditt liv te sommelier "möte, för att sköta allt så svårt att välja en smak.

Nej, fortfarande inte sett kyckling

Obebodda öar i en annan halvklotet? Nix. För den skotska kusten erbjuder förutom 92 bebodda hundratals obebodda öar, allt Återinför en pittoresk utseende. Den mest kända är öarna Shetland, Orkney och Western Isles. Om du gillar att cykla runt ön, försök Orkney, med dess mjukt böljande landskap. Resten är en unik försäljningsargument för denna ögrupp. Eller kolla Shetlandsöarna, cirka 180 kilometer utanför den skotska kusten. Här hittar du en unik kultur med en skandinavisk inflytande. De kulturlämningar går tillbaka till ... sten- och bronsåldern. Fågelskådning sker på de västra öarna, vita sandstränder erbjuder Yttre Hebriderna, och har enligt uppgift Storbritanniens vackraste. Båtluffa? Det finns en bra färja nätverk inklusive Caledonian MacBrayne och Northlink Ferries.

Viva la musica

Nykomling i London sommaren musikfestival erbjudande är Vintage på Goodwood i augusti. Denna festival är om brittisk musik, mode, konst och design från 40-talet till 80-talet. Tänk Swing, Rockabilly, Mod, Soul, Funk, Disco, Ska, Electro, Burlesque. Tanken är att du själv kan vara i vintagestil, så gå vilda.

Det kostade?

Om du går det bara se ut: Savoy Hotellet har den dyraste renoveringsprojekt i London historia! Summan på 100 miljoner £ investerats. Designer Pierre Yves Rochon gav en uppdatering lysande hotell, restauranger och receptioner alla 268 rum. Vid tiden du läser detta, kanske The Savoy Grill restaurangen Gordon Ramsey öppna. Några andra Hotell i staden kan skryta med en takterrass med pool, och du kan även besöka kaféet och cocktail / champagnebar.

Bite?

En festival juni är smak ÄTA!, I Newcastle Gateshead. Allt kretsar kring lokala produkter och specialiteter. Exempel rätter på gatumarknad eller lära sig något från en av de många matlagningsdemonstrationer. Kul är möjligheten att äta på en "pop-up" restaurang, annars kan du sugen på en ost turné, festival eller ... chokladmuffin meditation! Vill du verkligen veta något om matlagning, sedan gå med i världen spice utmaningen.

Ta en cykel .. du kostar ingenting

Berlin och Paris gick till London, men nu finns det också en cykel. London Cycle Hire Scheme syftar till att göra London en cykelstad. Cyklarna sedan 31 jul 2010 dygnet runt, 365 dagar per år finns. Naturligtvis är det inte alla älskar. London Cycle Hire Scheme syftar till att befria den ibland överfulla London transport. Det finns många som 6000 hyrcyklar finns i centrum. Och inte bara som en Londonbo, även som en turist, du kan dra nytta också. För bara £ 1 du är medlem i London Cycle Hire ?? ??, och du cyklar den första halvtimmen gratis.

Långt, långt borta

Någonsin trodde du kunde skryta om att dricka öl? Det kan, förutsatt att du gör det på The Old Forge pub. Varför? Denna pub på Knoydart halvön i norra Skottlands mest avlägsna pub på brittiska fastlandet. Du kommer dit med båt eller en lång promenad mer än 28 kilometer från närmaste väg. Ändå hjälper de knep. Puben är ett populärt stopp-over för seglare, vandrare och turister.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha