Benzhou; den första skoter gasol

Annalil Wahlström December 26, 2015 Auto 54 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
I Kina, den bi-fuel scooter mycket vanligt, men i Nederländerna, försäljningen är inte så lyckat. Det används för att idén att köra på gas. Denna skoter har sedan andra halvåret 2007 i Nederländerna för försäljning, är sparsam och har praktiskt taget ingen skadliga utsläpp. Det finns två versioner, en 50cc och 125 cc skoter.

Allmänt

Nästan alla unga människor, men mer och mer äldre människor vill ha en skoter. Detta är snabbare och enklare än med cykel. Under hösten 2007 infördes en bi-fuel skotrar, men försäljningen är fortfarande trög, som om man måste vänja sig vid tanken på scootering gas.

Producenten av Benzhou

Mr Tong Guobing började med en specialiserad fabrik för ylletröja, som nu har blivit den största tröja fabrik i Taizhou området. Samtidigt Mr Tong VD för divisionen cykeln och skoter, den Benzhou fordonsindustrin Group Co Ltd Fabriken ligger i Taizhou / Zhejing i Kina och grundades 1995. Syftet var att ta fram motorfordon och olika maskiner.
Den första skoter i världen som körs på LPG tillverkades i fabriken. Numera skotrar, motorcyklar, motorcyklar och elbilar gjorts.
År 2008 är Benzhou den näst största producenten i Kina. Den producerar per år:
  • 200.000 motorer
  • 150 000 elmotorer
  • 300.000 maskiner

Storleken av anläggningen innehålla:
  • 112 400 m² lokaler
  • 65 787 m² moderna fabriker
  • 1980 m² kontor

E-scooter Benzhou

Under årens lopp, olika modeller släpps, inklusive den första europeiska godkända E-scooter YY7QTD-25. År 2007, National Vägtrafik denna skoter är bra för användning på allmänna vägar.
Denna E-scooter har utvecklats i samarbete med Electrico. Det är en tyst skoter som når en maximal hastighet på 45 km / t och har inga skadliga utsläpp.
Skotern har färre rörliga delar innebär mindre slitage och därmed förväntade lägre underhållskostnader. Batteriet, motor och controllers är underhållsfria; Den förväntade batteritid vid normal användning är två till tre år. Ladda batteriet använder mer el än, säger, en dator eller en vattenkokare.

De bi-fuel skotrar

År 2007, den första bi-fuel skotrar introducerades i Europa av Benzhou. Detta är en skoter med både bensin och gasol som bränsle. Från och med september 2007 scooter Modellen finns även i Nederländerna.
Detta miljövänliga, med minskade utsläpp, har skoter en bränsletank på 6,5 liter. Dessutom har det också en gasolinstallation den är tom då är det lätt att byta till bensin. Med en full tank gasol och dubbla sortiment kan köras cirka 100 km.
Importören av 50cc och 125cc skoter är Sikombi från Almere. Officiellt denna skoter för försäljning på ca 35 återförsäljare. Enligt importören, denna skoter mycket säkert, det är bara att vänja sig vid tanken att en skoter på två typer av bränsle kan köras. Priset på skoter i en 50 cc version handlar om ?? 1695, -.
I Nederländerna, ingen framgång men vid denna tid, men 16 miljoner människor bor i Shanghai och dess enhet under 2008 till 300.000 personer i en bi-fuel eller gasol skoter helt runt.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha