Belopp och betalningsdatum semester 2014

Semesterersättning är obligatoriskt årligt arvode, där varje arbetstagare har rätt till. Likviddagen för semester i maj. Även när inkomsten förvärvas från förmåner såsom Wajong, pension, funktionshinder, har de rätt att semesterlön. Även om semester var tänkt att täcka de extra kostnader på semester, visade en undersökning att endast 50% av de tillfrågade mer än 600 nederländska planering är semestern också effektivt frågan om semester.

Höjd semester 2014

Mängden semesterlönen 2014 bestäms enligt lag i Nederländerna minst 8% av bruttolönen. Mängden semesterlönen överstiger 8% av bruttolönen för perioden 1 juni förra året fram till 1 juni innevarande år. Om du är anställd av året, får du bara om den del semester. Föreställ dig att du arbetar och du är lämpliga för tre månader, får du ungefär tre månader semester.

Utbetalning Datum semester 2014

Semesterersättning, även kallad semesterersättning, som betalas av de flesta arbetsgivare och bidragsorgan i maj månad. Den utåtriktade betalningsdatum för semester 2014 är den 30 juni 2014. När tidigare än juni, har en semester planerat, är det ibland möjligt att få ett förskott på semestern.
Utbetalning Datum Wajong semesterersättning, statlig pension och andra förmåner byråer
Vad kan jag göra när jag kommer att lämna min semester?
En arbetsgivare är skyldig att göra semesterersättning betalas för den 30 juni 2014. Om en arbetsgivare inte har uppfyllt detta krav, kan du öka kraven semester. Denna ökning kan vara så hög som 50% av den officiella siffran ges hade rätt.

Ska jag tillbringa min semester i en semester?

Semesterersättning var ursprungligen avsett att täcka de extra kostnader i samband med en semester. Dock kommer många väljer att använda bonusen i månaden av maj eller juni för andra ändamål. Delvis på grund av finanskrisen väntas bli 50% av alla nederländska 2014 bringa sin semester pengar på något annat än en semester.
En undersökning visade bland mer än 600 respondenter Dutch är nästa division. Av de tillfrågade 50% sade att de använder sin semester pengar för att betala av skulder eller för en extra buffert på sitt sparkonto. Dessutom visas renoveringar till huset för att vara ett populärt resmål för att tillbringa semestern.
(0)
(0)
Tidigare artikel Läcker Nasi Recept

Kommentarer - 2

Semester pengar fick för lite, alla pengar till Grekland, våra pengar regeringen måste först fråga oss, vad idiot ger till detta land är mycket galet, wy måste arbeta hårt och hon behöver våra pengar men äter, Nederländerna få upp saker.

Semesterersättning fått för lite? Vad menar du? Semester på 8% är fast rätt? TekstSchrijverT

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha