Behandling RSI: klassrörelse beteende

Valfrid Jönsson Februari 26, 2016 Hälsa 6 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Många läkare rekommenderar vila och sjukgymnastik när någon har diagnostiserats med RSI. Dessa medel arbetar ofta, men inte tillräckligt. När musklerna lossas igen i sjukgymnastik, de brukar få lika snabbt fast efter sjukgymnastik. Ett alternativ är en klassrörelse beteende, med inriktning på förebyggande och behandling RSI RSI. Denna behandling är att lära sig ett annat drag som syftar beteende RSI övningar. Förhindra RSI med RSI utbildning!

Vad är RSI?

RSI är en term för en samling av symptom och problem som kan uppstå i de övre rygg, nacke och axlar områden, armar, armbågar, handleder, händer och fingrar. RSI är främst orsakas av samma repetitiva rörelser eller bara förlängas anta samma attityd. RSI är för närvarande en stor kundgrupp, inklusive tillkomsten av datorn, där RSI även mer vanliga namnet "musarm" för att ha hållit på.

Fysisk Sense

Fysisk Sense finns inget annat namn för kursen, men är affärs namnet på en institution som specialiserat sig på rörelseanalys och motion råd, som är mycket lämpliga för RSI drabbade. Bolagets grundare, Jelle och kapten Reed Arentsen, har utvecklat sin egen definition av RSI
"RSI är en förvärvad styrproblem av naturliga rörelsekedjor i rörelsebeteende. Inom områdena rörlighet både sträcker ryggraden som användningen av armar och händer, sekvensen och kombinationen av muskelanvändning varierar. Rörelsen beteende med nedsatt rörelsekedjor orsakar typiska klagomål RSI "

Vad är en kurs rörelse beteende?

En klass rörelse beteende är lämplig för olika ändamål, och personer som diagnostiserats med RSI verkar ha dragit nytta av denna form av terapi. Man bör verkligen åter lära sig alla rörelser, inklusive även sittande, gående, stående och andning. Till exempel, många människor andas för hög under kursen lär en mage andas snarare än bröstet andning.
Långa
Man får inga övningar för att ta hem att man måste göra tre gånger om dagen tills symtomen är över. Nej, de verkligen lära sig nya poser för sig själv att man måste utföra resten av livet. Du lär dig exakt vilka muskler att använda på något sätt, ofta med hjälp av anatomiska bilderna för att se vad som händer med din kropp när du gör en viss rörelse fel.
För vem?
Denna kurs rörelse beteende är särskilt lämplig för personer som är dåligt motiverade med RSI symtom, eftersom ingen på en behandling, men de gör övningarna tillsammans med en stor grupp.
Intensitet
I början, kan kursen upplevas som mycket intensiv. Under de första dagarna finns det ännu ofta två instruktörer som kan observera, så att de kan få en komplett bild av din hållning och rörelser. När grundinställning är bra en gång, kan du sakta avveckla loppet av dagar och du kommer att fokusera på de finare motorik, som att vrida en tidning.
Stora rörelser
En viktig princip i kursen, är rörelse beteende som du kan utföra alla rörelser stora och innebär många muskler på en relativt låg aktivitet. Till exempel, om du lär dig att använda hela armen när du dricker en kopp te, snarare än att bara böja din handled och handen för att röra sig mot munnen. Detta gör det möjligt att fördela belastningen och trycket du ansöka om att dina muskler.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha