Behandla svettiga fötter?

Vi vet alla att ha illaluktande fötter är inte farligt, men det är svårt. Titta på strumpor och skor på fötterna, extra tvätt och inte minst den dåliga luften för dig själv och din omgivning.

Foten svett!

Du har ekkrina och apocrine svettkörtlar. Ekkrina kan hittas i kroppen och reglerar kroppstemperaturen Apocrine svettkörtlarna kan hittas i vissa områden som armhålorna och sedan fötterna. Färsk svett är luktfri, men det kan förekomma med överdriven svettning en obehaglig lukt.

Mycket eller lite påverkas?

Många människor har resignerat där, svettiga fötter inte du komma ner och ?? behandla ?? fötterna utan att hålla det lite under kontroll. Men det är inte helt sant, och ibland finns det definitivt något att göra.
Innan du med rigorösa metoder för att komma igång bör du undrar om det är värt det. Du kan lukta dina fötter när du promenerade i inte ventilerade skor, än de flesta människor faktiskt lider av någonstans. Eller oavsett vad du bär och göra, du alltid ha svettiga fötter? Och nästa fråga är, hur mycket du laddar det? Tillräckligt för att göra något, det finns så få möjligheter.

Hur fungerar det?

Det finns flera sätt på vilka du får svettig.
Exempelvis kan ventilation av fötterna inte vara bra. Plast skor och nylonstrumpor / strumpbyxor ?? s kan vara de skyldiga. Men fötterna inte är korrekt vårdas. Om bakterier av någon anledning som du får chansen att utveckla uppstår svett.
Om temperaturen och omständigheterna tillåter det barfota är faktiskt alltid det bästa.

Hur kan man förhindra fot lukt?

Förutom resurser som du kan få på apotek, det finns alla typer av resurser från retro ?? ??. Förteckning över ett antal alternativ för att bli av mul lukt.
  • Deo spray för fötter
  • Antibakteriell sprej
  • Jodlösning
  • Foot Cream
  • 2x per dag tvätt, använda bomull strumpor utan sköljmedel och lägga till lite talk.
  • Tvätta fötterna dagligen och tillämpa dem efteråt i vatten med ättika.
  • Varje kväll tar en kontrast bad terapi för fötterna. För 10 sekunder i varmt vatten i 5 sekunder, och sedan i kallt vatten. Upprepa detta för så ?? s 20: e minuten.
  • Efter tvättning av fötter, fötterna formsläppolja med zink, och sedan bomullsstrumpor. Upprepa detta för en stund varje morgon.
  • Daglig fotbad iste. Hemgjord eller köpt färdiga, det spelar ingen roll.

Slutligen

Vilken dryck arbeten, höja fötterna alltid bra. Ta bort döda hudceller och förhårdnader. Vardagliga fötter tvätt, slitage bomull strumpor och läderskor. Det vill säga, det minimala bekymmer för friska fötter.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha