Behandla pormaskar och finnar använder teer

Det är normalt att ibland visas några pormaskar eller finnar på vår hud, de är vanliga manifestationer av akne. Även om det är naturligt, är det också farligt, eftersom det kan äventyra huden, ge tid till bakterierna kommer in i kroppen och kan också resultera i emotionella störningar. Påverkar främst ungdomar och unga vuxna, är akne ett resultat av fett som produceras av talgkörtlar för att skydda huden. Problemet visas oftare på bålen och ansikte, bör behandlas så der existens signal. För att minska effekten av pormaskar och finnar, det finns vissa teer som hjälper till att torka ut och hålla det smittade området fritt från de farligaste inflammation. Se nedan några recept:

Intäkts teer att behandla problemet

Kardborre te

Att gå torkning och rengöring av ben, tvätta ansiktet eller applicera med bomull kardborre te. Att bara sätta två matskedar torkad eller färsk rot te skuren i små bitar till en halv liter kallt vatten. Låt vila i sex timmar, tända brasan och låt koka i en minut. Låt svalna, sila och skölja ansiktet två till tre gånger om dagen. Om du inte tvättar, gäller te med hjälp av bomull i den inflammerade ryggraden.

Rosmarin te

Rosmarin är ofta effektiva i kampen mot pormaskar och finnar. För att göra detta, placera en kopp vatten att koka, ta bort från värmen och tillsätt en matsked torkad rosmarin soppa. Låt dova dra i tio minuter, sila te och applicera på pormaskar och finnar. Om vätska kvar, förvara den i kylskåpet och använda nästa dag. Gör aldrig använda samma te efter två dagar, häll ut.

Grönt te

Det är inte bara viktminskning att grönt te är effektivt. Den kan användas mot acne och ännu inte lämna huden torr eftersom den har befogenhet att neutralisera verkan av bakterier, eftersom det är rikt på antioxidanter och polyfenoler. Gör en infusion med bladen av grönt te, låt svalna och gäller den region som innehåller ben.

Guava teblad

Dessa intäkter är lika sant för benen som för nejlikor. Till: välj torkade blad av guava, hacka och ställ åt sidan. Samtidigt satte en kopp vatten att koka och så snart det kokar, tillsätt en matsked hackade blad och stäng potten. Låt stå i tio minuter, sila och kyla för att kunna tillämpa inom pormaskar och finnar med bomull.

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha