Behandla Murder av mödrar

Lindevi Kroon Februari 27, 2016 Vetenskap 8 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Babymord. Mödrar som mördar sina barn. De är sällsynta. Ändå barn mördas varje år en hel del gånger i länder i Västeuropa. Under 2010 Nederländerna var överraskad av ett fall i de frisiska NIJ Beets. I hemmet av en ung kvinna som bodde med sina föräldrar fanns fyra barn lik. I Limburg Geleen, hittade polisen tre barn lik i ladan och trädgården. Även barnet mord.

Mor dödar barn ?? s mer

Det finns en ensamstående mor som dödar nyfödda, men det finns också kvinnor som mördar barn överordnade. Från 2005 till 2010 är att fem gånger kommer säkert till ljus. År 2006, till och med en kvinna i Tyskland som arresterade åtta eller nio av hennes barn ?? order hade dödats. Liken av små barn gömde den i terrakottakrukor. De sätter sedan potten i garaget av hennes föräldrar. Av alla dessa graviditeter, hade ingen något att jämna fadern.

Intelligenta kvinnor som dödar sina spädbarn ?? s

Liksom kvinnan från NIJ Beets, den tyska kvinnan var en intelligent kvinna. Dessutom var hon lugn och hon kom från en bra familj med tre barn. Den tyska kvinna, dessutom hade barn de bara ?? ?? uppfödda.

Dödade barn ?? s hålls i huset

Mammor som uppfostra sina barn, tycks hålla cellerna oftare hemma. I Österrike höll en 33-årig kvinna, barnet av fem lik ?? s i frysen och hinkar med cement. Under 2010 en berömd fransk nutritionist också att de hade dödat åtta barn ?? s själva. Hon blev senare begravt dem i trädgården. Hennes man märkte ingenting.

Slående barn mord i Nederländerna

 • År 2007, en kvinna dödade sitt barn strax efter födseln. Barnet dumpade dem i en sopcontainer. Hennes man visste ingenting om graviditeten eller förlossningen, men han hittade henne i korridoren av deras hus helt svalnat. Han förde henne till sjukhuset eftersom han inte visste vad som hände med henne och det fanns hela frågan ut.
 • Under 2006 och 2008 dödade en student Twente sitt nyfödda barn ?? s. Detta senare upptäcktes.
 • År 2006 avslöjades det att en kvinna från Beverwijk fyra barn ?? s hade dräpt. Hon hade fött i badet och hade sitt barn ?? s rätt där också drunknade. Själva fel att anta att de inte var död, så hon höll dem hemma. När ett av barnen återfinnas i en plastpåse kom ut ur det hela.
 • År 1998 visade att en förskollärare från Groningen Finsterwolde hennes barn hade drunknat. De verkade ha förlossningsdepression, men gav sig själv att hon inte vill att barnet eftersom de trodde att detta skulle störa hennes fina liv.

 • Barnamord av mamman var mycket mer när det fanns ingen preventivmedel ännu

  Sedan fanns det knappast preventivmedel och kvinnor var så mycket snabbare gravid, barnamord var mycket mer än nu. Unga flickor som blev gravid utan att vara gift eller fattigdom, svält eller skam inför dem, gjorde allt för att inte släppa ut en graviditet. Därför är de döda sitt barn efter förlossningen. Som för övrigt kom från de påföljder som var obehagliga. Det har ofta visat sig att en kvinna lider av en psykisk störning, men det fungerade inte. Kvinnor som dödade sitt barn på den tiden, ofta kunde räkna med dödsstraff.

  Påföljder för kvinnor som mördar sina barn

  De påföljder som är tillgängliga för kvinnor i dag för att ha mördat sin nyfödda är mycket varierande. Här är några exempel:
  • Den tyska kvinna som håller sitt barn ?? s sätta i burkar och hon fick lagring i garaget av hennes föräldrar 15 år i fängelse.
  • Den österrikiska kvinnan som har fått ett liv dödade fem av sina barn. Hennes partner som också var en co-förövare dömdes till 15 år.
  • Kvinnan från Groningen Leens hade ett och ett halvt år bakom galler.
  • Studenten från Twente fick också ett halvt år.
  • Kvinnan från Beverwijk som fick sina fyra barn drunknade i badkaret tre års fängelse
  • Den förskollärare från Finsterwolde som hade dödat sitt barn eftersom hon kände att hon hade annars tvungen att ge henne behagligt liv 16 månader i fängelse.
  • Vissa kvinnor har också gjorts tillgängliga för regeringen eftersom de hade psykiska problem.

  Special på barnamord

  Den särskilda på barnamord är mer att läsa om mödrar som tar med sina nyfödda dödade eller föräldrar som tar med sin hela familjen död och deras skäl. Läs om det i: barnamord
    Like 0   Dislike 0
  Kommentarer (2)
  Jutta Aalberg
    Like 2   Dislike 2

  Kan det vara så att mamman är offer för hennes föräldrar två blodgrupper får inte tillhöra t.ex. para ihop groepe En blod och blod Groepe B? Att deras barn kommer att ha en stor möjlighet, är mentalt handikappade, är mycket stor. Autism kan också vara orsaken till dödsfall.

  Desdemona Dahlberg
    Like 2   Dislike 1

  Allt kan, men oftast dessa kvinnor har en personlighetsstörning eller hon handlat i en psykos. Blodgrupper som inte får para sig, har jag aldrig hört talas om varandra, jag tror att det finns ingen anledning att mörda sitt eget barn. Någon med blodgrupp A kan mycket väl ha ett barn med någon med blodgrupp B. Det är inte skyldiga att härröra från konstiga små barn.

  Lägg till en kommentar

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Tecken kvar: 3000
  captcha