Begravning försäkring: vad du bör veta

Matti Almqvist April 24, 2016 Miscellanea 11 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
En stor del av den holländska försäkrar inte bara sig mot sjukdom, men också mot döden. Åtminstone mot de ekonomiska konsekvenserna för de som blir kvar. En begravning kommer lätt kosta € 6000 med allt som finns, och det kan vara mycket dyrare, är en kremering något billigare än en begravning. Men fortfarande en hel del pengar som människor lika snabbt kunna sätta på bordet. Därför ofta väljer en försäkring. Ibland onödan, ibland med rätta.

Begravning = Begravning

Termerna begravning försäkring och begravningsförsäkring används omväxlande och har samma betydelse i detta fall. I själva verket, orden är inte samma sak. En begravning är någon vars kropp är verkligen nedgrävda i marken. En kremering är inte samma sak som en begravning. Begravning är samlingsnamnet, en begravning kan vara både en begravning och kremering. Därför är en begravning det bästa namnet för sådan försäkring. En annan vanlig term är en döds lock.

Varför kremering eller begravningskostnader pengar

Du betalar inte bara kostnaden för förbränning av kroppen, eller för bit mark där kroppen kommer att ligga. Kostnaden för en begravning är saker som meddelanden, annonser, blomsterarrangemang, stöd fordon, ytterligare bärare, gravrätter, kvaliteten på kistan, inne i boxen, och därmed nämna det finns fortfarande några saker. Dessa är några saker som du har vissa kostnader i sina egna händer; i en kista exempel, kan du ta en låda med 300 €, men du kan också välja en låda med några vackra trä och en något bättre finish för $ 1.000. En av de saker du kan enkelt spara på stöd fordon. Följ Bilar brukade vara viktigt: du hade vagnen och familjen gick till följande bilar. Numera nästan alla har sin egen bil, vilket gör det inte längre skulle behöva vara nödvändigt att anlita en sådan dyr raden av bilar. Oavsett om du ska hitta det vackrare. Om pengarna ändå. Om folk kör en bil, kan det eventuellt antennen tillbaka svarta sorgband göras, sedan andra bilister kan se att de är en del av begravningsprocessionen.

Total kostnad

Kostnaden för en begravning kommer snart att uppgå till 6000 euro, 4000 euro för en kremering. Då är det en rimlig standard situation. Utan annonser i tidningar. Det kan vara billigare, det kan också köras över 10 tusen. En av de saker som oftast bestämmer kostnaderna för en begravning är graven. Du kan lämna en kropp begravd i en gemensam grav, så finns det tre eller fyra personer tillsammans. Det finns även små stenar placeras ovanpå. En gemensam grav lätt kosta mot 1000 €. Vissa personer får sin egen grav, kostnader 3x snart så mycket, plus en sten som är mycket dyrare. En familj grav ligger i samma prisklass: sedan flera familjer i ett graven.

Sten ovanpå graven

En liten sten kostar mellan 500 och 1000 euro. En stor sten kostar mellan 2000 och 3000 euro. Som en guide. Kostnaden beror på den valda sten, kostnader beror också i hög grad på mängden av brev som kommer till den. Många brev betyder höga kostnader. Därför får vissa människor inte välja ett födelsedatum och dödsdatum men bara för hela datum. Eller utan text ovan. Du kan välja allt. Kostnader för en sten ingår inte i de normala begravningskostnader, och därför inte en vanlig försäkring. En sten som du bör beställa på specialbutiker. Franchisekedjor här växer fram. En av de nya butikerna är Domenicus.

Se till

När pengar finns, behöver du inte försäkra dig. Räkningen kommer ungefär en månad efter begravningen, så du har tid att be om pengar. Om det inte finns någon inteckning eller tillgängliga pengar, är det bra att vara försäkrad. Storleken på bidraget beror på hur länge lånet sikt, och vid vilken ålder du teckna försäkringen. Ju äldre du är, i förtid är större desto dyrare försäkring, eftersom chanserna att du dör.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha