Begagnad bil att köpa ett renoveringsobjekt övre eller en ung bil?

Folk köper en bil som passar deras budget och deras livsstil. Att köra en bil är dyrt främst på grund av den höga avskrivningar på bilen. På en ny bil, skriv ner allt från det ögonblick du plocka upp bilen i garaget. När du lämnar rampen av bilfirma du redan tusentals euro ?? s förlorade för avskrivning. Vill du sälja bilen eftersom igen, det är en begagnad bil så med ett lägre värde. En bil är värde längre än den andra. Den bränslesnål bil är återigen värde än bränsleslukande. Detta beror på att bränslesnåla bilar ?? s ville hans bil ?? s. Av utbud och efterfrågan är att vara priset högre. Värdet kvarhållning är också delvis beroende på bilmärke. På en Hyundai, kommer du att skriva av mer än Toyota, eftersom Toyota ses som robust.

Köpa en ny bil?

Köpet av en ny bil har många fördelar jämfört med begagnad bil. Bilen byggs helt i smaken. Du väljer färg, utrustning och tillbehör. När en begagnad bil du inte har detta val. Du begränsas ofta valet om du är beredd att få en bil från en annan del av landet. En ny bil har ofta en mycket god garanti för flera år. Med en ny bil, har du de första åren knappast något underhåll.

Att köpa en begagnad bil?

Du kan spara pengar genom att köpa en ny bil, men att köpa en andra bil. Andra är att köpeskillingen och kvalitet är ett vitt begrepp. Du kan köpa en mycket ung bil vars pris är 10 procent lägre än återanskaffningsvärdet, men du kan också köpa en gammal bil som du måste betala bara några hundra euro. En begagnad bil ger tillbaka mer underhåll än den nya bilen. Dessutom finns det ingen, eller en sämre garanti. Köpeskillingen kan göra stora besparingar genom att köpa en bil av tio år eller äldre. De flesta kommer att välja en bil från tre till sex år. Den här bilen ?? s kan pågå i många år, och priset är attraktivt. Köpeskillingen för nya spara med begagnade fyra år minst hälften. På den mest värde fasta bil du skriver eftersom redan 54 procent efter 3,5 år och 100.000 kilometer drivs ha.

En gammal bil eller köpa en ung begagnad bil?

Det billigaste sättet är att köpa en bil från att köra under 1000 ?? många år kan ha roligt. Kostnaden för underhåll kan gå ?? s fall rätt i en sådan bil. Problemet är att du inte vet i förväg vad du kan förvänta dig inom en snar framtid. När bilen har ett problem att betydande kostnader som uppkommit för, kan du ta bilen till rivning och igen för att köpa en annan bil. De flesta människor fortfarande välja en yngre och dyrare bil eller en ny bil, även om detta bara för att visa omgivningen att de gör bra. Bilen är inte bara ett transportmedel är också en statussymbol.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha