Bebis förkylningar, belysning tips

Jaspar Lindblad Februari 28, 2016 Hälsa 4 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Om ditt barn har en förkylning, är detta givetvis mycket irriterande. Särskilt hos barn under tre år är en mycket irriterande förkylning. Helt enkelt därför att de inte förstår hur de själva för viss lättnad från kylan kan orsaka. Men du kommer, som förälder, den frälsare. Tja, frälsare. De flesta barn hatar när få sittande på deras näsor. Speciellt om det skall rengöras eller när det finns en nässpray bör sprayas. Nedan följer några tips för att underlätta ditt barn vad de kalla och även tips för att göra ditt barn mindre galen om det blir några schoongepoets.

Förkylningar

Du kommer till ditt barns sovrum och det första du ser i ditt barns stora späck och rinnande ögon. Slutsatsen blev snart dras; ditt barn har en förkylning. Naturligtvis, när du vill göra allt för att hjälpa ditt barn. Men innan du går för att hjälpa ditt barn, är det viktigt att veta vad kyla är hans.

Vad är kallt?

En vanlig förkylning är en inflammation i slemhinnan. Detta slemhinnor ligger i näsan, halsen och bihålor. Så kallt är inte bara i näsan utan även i halsen och bihålorna. En kall du oftast inse att mycket slem produceras av slemhinnan. Detta beror på inflammation. Av många slem gräddan av barnet kan bli igensatt. Men också de slem i halsen kan läcka. Slemhinnan är irriterad av inflammation. Detta kan orsaka halsen eller luftrör hosta debut och i näsan nysning stimulans. Om halsen slemhinnan är inflammerad, kan halsont uppstå. I en ontstekening stämbanden kan uppstå heshet.
I vissa fall, kan ge en kall öronsmärta. Mellan mellanörat och nasofarynx, löper en s.k. rör; örontrumpeten kallas. Om detta rör under en längre tid blir igensatt, kan smuts och slem i mellanörat inte längre väg, och mellanörat bli infekterade. När du är osäker, alltid av GP som en öroninfektion kan vara mycket smärtsamt.
En sinus-infektion är mycket sällsynt hos små barn. Detta beror på att bihålorna små barn ännu inte är fullt utvecklad. Kunna få små barn under en kall feber.
Ett virus är orsaken till vanlig förkylning. Ett barn kan vissa gånger i rad har förkylningar. Detta beror på att det finns många olika förkylningsvirus existerar. Immunsystemet hos ett litet barn är ännu inte perfekt och en vanlig förkylning virus är mycket bemettelijk. Det kan överföras genom luften, händer, leksaker och så vidare. Men även om många människor buntas samman är en infektion som uppstår. Ditt barn kan vara 10 gånger om året kalla.

Belysning Tips

Tyvärr finns det ganska lite att göra mot infektioner av förkylningsvirus. Det är faktiskt bra för ditt barn. Immunförsvaret blir allt starkare.
  • Försök att förhindra ytterligare irritation i slemhinnor. Rök, till exempel, kan se till att en kall mycket längre kvarstår. Därför röka i rum där barnet vistas.
  • Ångande kan ge lindring. Ånga säkerställer att slem blir tunnare och lättare att lämna kroppen. men det påskyndar läkning inte. Se till att barnet inte ånga brännskador. Använd vanligt vatten utan några tillsatser. Steaming hos barn kan föreligga i badrum eller dusch med vattenkranen heta öppen och ångan som produceras i att låta andas.
  • Saltvatten näsdroppar kan också ge lindring. Droppar med en så kallad normal saltlösning kan köpas på apoteket.
  • För natten, kan det finnas ett klipp ut för att sättas på en platta bredvid sängen. Lukten av lök säkerställer som producerar slemhinnorna i näsan som krymper och mindre slem.
  • Smörj Luft på bröstet, ryggen och nacken. Detta lugnar hosta och breddas luftvägar. Barn älskar ofta gnuggas.
  • Använd våtservetter för rengöring av näsan. Sårskorpor blir snabbt löst och det blir mindre rodnad på näsan.

Tyvärr kommer ett barn att hitta rengöring och sprutning krämen inte roligt. Ofta gråta och skrika resultatet. Gör detta 2 gånger om dagen än mest omfattande på morgonen och kvällen. Försök att resten av dagen, att hålla den på endast torka grädden. På morgonen och kvällen som duscha eller bada fuktig skorpor lös och lätt alla krämen är ofta rent. Hardnekkigge avlägsna skorpor med en hydrofil tvättlapp. Efter en dusch eller bad ditt barn är ofta helt avslappnad. Prova omedelbart efter dusch eller bad prutning. Den avslappning är ett barn oftast mycket mer tillgängliga. Gör det snabbt och utan tvekan, sker det så. Bli inte arg och inte skrika när den misslyckas, det fungerar bara i motsatt riktning. Om sprutning att misslyckas, låt ditt barn ligga ner och avsluta en platt handen mot huvudet. Spraya med den andra handen.

Healing

Vanligtvis en kall en vecka eller två över igen. Droger är i allmänhet inte nödvändigt. Om feber eventuellt kan ges en paracetamol. För att minska den hosta stimulans, kan det möjligen ges en hostmedicin. Antibiotika inte ges mot en förkylning. Ett antibiotikum fungerar bara mot bakterier och inte virus. Det är bara uitzieken.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha