Beauty Tips för lite

Praktiska tips du aldrig kan få nog: varför denna lilla opzetje av 10 tips som du kan börja rätt. De flesta av de produkter som du behöver, förmodligen redan till hands. Ha alltid i åtanke att du kan vara allergisk mot vissa produkter, om du gör 24 timmar i förväg om en liten bit av huden gör du komma tillbaka dit. Ha det så kul !!!!

Silkeslen hud

Helt enkelt ta lite salt och lite olivolja. Båda du behöver om en soppskål.
Strö lite salt i handen och tillsätt lite olja. Gör detta på ett ställe där det inte spelar någon roll att din röra. Sprida det på båda händerna och börja skura din kropp. Gör cirkelrörelser mot hjärtat. Du kommer att upptäcka att din hud blir snabbt genom blod.
Behandla hela kroppen utom ansiktet och dekolletage. Gå sedan in i duschen och tvål du till fullo. Ta bort med en kall jet och du verkligen känner sig ren alls. Huden känns riktigt mjuk som silke. Gör det inte mer än en gång i veckan.

Ren, färsk och vita tänder

Strö lite salt på din tandborste och borsta tänderna med detta. Första gången det verkligen smakar hemskt, men du får en hel del färsk mun. Också stanna här kommer delvis att försvinna med det. Fördelen är att du kan göra det varje dag.

Spruckna läppar

Massera försiktigt med en tandborste, sedan några vaselin på det.

Ansikte som ny

Använd kaffesump som du har kvar efter bryggning kaffe, det fungerar bäst när den fortfarande är varm. Första sandskädda ansiktet och dekolletage med en varm tvättlapp. Sedan ta lite kaffe. Skrubba ditt ansikte och dekolletage med detta. Låt det sitta tills det är torrt. Sedan tvätta, ansikte tvätta, gnugga med dagen eller natten och du är klar.

Bli av med celluliter

Även celluliter kan bekämpa bra ställen att skrubba med kaffesump. Koffeinet hjälper detta bättre än andra produkter. Kom ihåg cirkelrörelser för att göra till hjärtat.

Ximian

Blanda blanda en matsked havregryn med mjölk, vatten eller rosenvatten. Gör det till en tjock gröt. Applicera på ansiktet och låt det sitta i några minuter. Skölj noga med vatten. Huden känns sedan mjuk.
Du kan också använda detta för dekolletage, händer och fötter. Om du har torr hud, kan du lägga till en halv matsked honung till blandningen.

Felfri hud

Kasta apelsinskal bort, torka dem i solen. Sedan slipa dem bra, nu kan du bli en masktillverkning. Ta en matsked av den krossade apelsinskal och blanda det med vatten eller mjölk, tillämpa den på huden. Du har torr hud, blanda det med yoghurt. När masken är torr, skölj den med vatten.

Finnar

Sätt lite tandkräm på finne, här är det torkar ut och nästa dag är din finne bort.

Påsar under ögonen

Sätt två matskedar per minut i frysen och placera dem skär sida upp dina ögon och så lockar en hel del elände bort.

Örtbad

Fyll en väska var annars dina känsliga tvättar med färska örter eller två teskedar torkade örter och två matskedar havregryn. Float påsen i badet. Lämpliga örter ska användas; citronmeliss, rosmarin, lavendel, mejram och mynta.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha