Böcker skälmska tvillingar

Bokserien "The skälmska tvillingarnas är en serie om tvillingar. Tillsammans upplever de en hel del äventyr. De hjälper i skydd, de deltar i en danstävling och hon en gång så sjuka att de båda måste gå till ett sanatorium. Förutom böcker finns det också två ljudböcker och en dagbok till salu.

I korthet

De skälmska tvillingar är en holländsk ungdoms serie. Böckerna handlar om tvillingar, Thelma och Ellis Bongers. De har två bröder som också är tvillingar. Hon kallade Lex och Leo, men ofta också kallas Loe-Loe. Efter döden av deras mor, familjen hade olika barnflickor, men ingen av dem är sedan länge borta. Utom Betty, var hon så småningom gift med fadern. Familjen har också en hund, detta kallas Spikkel. Speckle inte nå alla delar innan. Tvillingarna kommer att uppleva alla typer av äventyr och tar en hel del hyss. Även om böckerna är ganska gammaldags, begrepp som snabbmeddelanden, mobilt internet och inte komma in för de fortfarande locka en hel del barn.

Allmän information

Serien omfattar totalt 38 delar. År 1958 är sant första delen. Böckerna var ursprungligen skriven av Arja Peters. Hon har släppt de första 26 delar. Efter hennes död Jodie Peterson delen 27 frigörs. Efter detta Coolwijk Marion har tagit över. Hon har publicerat elva böcker. Alla böcker därefter omräknas av Susanne Braam. De flesta böcker har samma titel som hölls bara några titlar har förändrats. Omslagen görs av Hans Borrebach, Jan R. Hofman och Annelies Vossen. Ritningarna i böckerna som skapats av Melanie Broekhoven. Ekorre Publishing har publicerat böckerna. Böckerna är för barn i ungefär 9-12 år.

Böckerna

De skälmska tvillingar
Efter moder tvillingarna har avlidit de hade olika barnflickor. Tvillingarna kan inte hitta den med lärarna och bestämmer sig för att gå ute. Tillsammans de sätter en anteckning i tidningen.
De skälmska tvillingar på semester
Tvillingarna från en helg bo med sin farbror. När de kommer hem att deras far är på sjukhuset. Systrarna, naturligtvis, beslutar att gå direkt till deras far, trots att det finns faktiskt ingen besök.
Den roguish tvillingar äventyr
Fadern av tvillingarna har en olycka och behöver ett sjukhus i Köln. Betty reser direkt till honom och tvillingarna måste sova under tiden med sin faster. Något flickorna helt titta ner, bestämmer de sig därför snart i hemlighet reser jagade sin mamma.
Den skälmaktig dubbla vinner ett pris
Med en uppsatstävling vinner tvillingarna som ett pris en resa till England. De reser bara till och bo hos sin morbror och moster. Naturligt nog, alla typer av problem och uppleva tvillingarna igen allt.
De skälmska tvillingar i action / de skälmska tvillingarna kommer stunt
En klasskamrat till tvillingarna behöver en rullstolsolycka, men i själva verket inga pengar för det. Tvillingarna bestämde sig för att samla in pengar med hela klassen.
De skälmska tvillingar i Italien
Tvillingarna kan med sin morbror, moster och kusin till Italien. Även om de hittar sin systerdotter mycket irriterande de fortfarande få sina pengar värde.
De skälmska tvillingar på prospektering
När tvillingarna genom skogen cykeln, upptäcker de en stor övergiven herrgård. Om de vill se huset inuti de upptäcker att huset är ockuperat av ett gäng tjuvar. Kommer tjuvarna se tvillingarna?
De skälmska tvillingar i hall 9
De två är mycket sjuk och behöver sex månader till ett sanatorium för att vila. Naturligtvis tvillingarna här är inte att vänta och få dem att se så bra som möjligt.
De skälmska tvillingar slå på / av skälmska tvillingar och den saknade pengar
Tvillingarna och deras klassrum samla leksaker för barn i ett barnhem. Utöver de leksaker som de samla in pengar att renovera leksaken. Plötsligt är pengarna borta, som är den skyldige?
De skälmska tvillingar i familjen partiet
Tvillingarna och deras föräldrar bjuds in för en familj helg i lantlig sin moster. Under helgen finns det flera saker försvinner. Tvillingarna tillsammans med sin kusin på jakt efter den skyldige.
Den skälmaktig dubbla spänner kronan / de skälmska tvillingarna och spännande övernattning
När föräldrarna till tvillingarna tre veckor att gå på semester är tvillingar att bo med sin farbror. När tvillingarna dagen ensam hemma får de konstiga besök. En man kommer tillsammans som säger att han är en kollega till sin farbror, men är det verkligen så?
De skälmska tvillingar på polisstationen
Fadern av tvillingarna kommer att sända ett halvt år för sitt arbete till Kina. Deras mor bestämmer sig för att gå tillsammans med bröderna i tvillingarna. Tvillingarna naturligtvis inte är överens om att de inte borde, och bestämmer sig för att fly. Efter en lång och skrämmande äventyr de hamnar på polisstationen.
De skälmska tvillingar på internatskola / de skälmska tvillingar vid ombordstigning
När föräldrarna till tvillingar för ett halvår till Kina går tvillingarna behöver gå till en internatskola. Här de snart uppleva alla typer av äventyr med andra barn och de upptäcker att det finns saker som inte är rätt. Har tvillingarna sanningen?
De skälmska tvillingar till soliga söder
Tvillingarna åker på semester till Frankrike, den soliga söder. Här sätter däck på styltor, de rädda en simmare från drunkning och de kommer i kontakt med den franska polisen.
De skälmska tvillingar från camping
När systrarna i par campa i tält, de tillbringar mycket av läskiga saker. Därmed försvinner deras hund Spikkel, som senare hittades skadade ryggen och höra mystiska fotspår runt deras tält. Oavsett om det är inte tillräckligt, det finns en annan storm kommer och tvillingarna mot en tjuvskytt.
De skälmska tvillingar och skogsbrand
Eftersom tvillingar med sin katt klass smugglar dem i svävande två dagar av skolan. De bestämmer sig för att sitta dessa två dagar hemma och cykla. Under cykling, hamnar de mellan bränderna och de upptäcker vem som gjorde det.
De skälmska tvillingarna får inlines / skridskor får de skälmska tvillingar
Tvillingarna måste gälla för deras bröder men bestämmer sig för att gå bort i hemlighet. På deras skola löper nämligen en film som de inte vill missa. Snart får ångra och gå tillbaka hem. Allt skulle ha gått bra i tiden de var borta?
De skälmska tvillingar kommer att flytta
Tvillingarna kommer att flytta tillsammans med sina familjer. Under flytten går fel. Katten springer iväg och därmed saknar tvillingarna den rörliga van. När de slutligen kom till det nya huset de verkligen vänja sig vid sin nya klassrum.
De skälmska tvillingar hotade / The skälmska tvillingar som utredare
Tvillingarna kommer att bjudas in till födelsedagsfest på en klasskamrat som bor i ett riktigt slott. I rummet där tvillingarna spela under huden döljer något verkar ha försvunnit. Tvillingarna vill bevisa sin oskuld och försöker hitta den verkliga boven.
De skälmska tvillingar och moster Frieda
När deras mamma ligger på sjukhus och deras far i sitt arbete ett par dagar att gå, kom titta moster Frieda. Detta är inte helt utan problem. Så hit och Lex Leo Looking moster Frieda och faller ner för trapporna. Eftersom moster Frieda är mycket strikt beslut av tvillingarna att springa iväg.
De skälmska tvillingar och zigenare / de skälmska tvillingarna träffade en zigenare familj
Spikkel hund försvinner och hittades av en zigenare familj. När tvillingarna Spikkel tar dem tillbaka nära vänskap med familjen. Om ett får är stulen, far till den misstänkte zigenare familj, medan han har ingenting att göra med det.
De skälmska tvillingar gör päls
Tvillingarna kommer att få en ny lärare. Barnen i dessa lärare snabbt mobbad och tvillingarna inte delar. Så småningom upptäcker de att mobbning är riktigt dåligt, kan de göra det upp ännu?
De skälmska tvillingar hjälper läkaren / de skälmska tvillingar vidtar åtgärder
Tillsammans med sin tvilling klass startar en kampanj för att samla in pengar. Med dessa pengar de vill hjälpa en ung läkare i Kenya i en Landrover. Om allt verkar vara begås nästan en sprickbildning bra. Tillsammans de vet att dessa crackers misslyckats och för de belönas med en stor fest.
De skälmska tvillingar och förlorade djur
Ett stort antal djur borta bara försvinna, inklusive Spikkeltje, katten av tvillingarna. De upptäcker att djuren i en fabrik som ska användas som försöksdjur. Tvillingarna gör allt för att befria djuren.
De skälmska tvillingar och ponnyn gården
Flickorna hjälpa till på en ponny gård, här de tar hand om hästarna. Efter att chefen på gården upp på sjukhuset, ponny gården i trubbel. Tvillingarna försöker se till att det blir fler besökare så att gården kan fortsätta, men det är inte helt utan problem.
De skälmska tvillingar ingriper
Tvillingarna måste passa en stund på hästen Gompie. Gompie bör gå till ett äldreboende och detta innebär att han inte längre Noek, kan hästen ge. Eftersom det inte finns någon lösning Noek bör besöka hästen slaktare. Här tvilling inte håller med, de bestämmer sig för att röva bort hästen.
De skälmska tvillingar på hyllorna
Klassen av tvillingarna kommer att utföra en pjäs. Tvillingarna kommer att ha en viktig roll och bör vara här för att göra sitt bästa. Även om det finns många problem, är det tack vare tvillingarna slutligen en vacker föreställning.
De skälmska tvillingar och smidda målning
När skolan lägret inte kan gå igenom ekonomiska svårigheter klassen tvillingarna anordnar en konst försäljning. De gör sina egna olika konstverk för att sälja. Tvillingarna säljer också en målning på ett tag i sin vinds tillstånd. Utan att veta i förväg slutändan kommer att leda till ett spännande äventyr.
De skälmska tvillingar och lösa hästar
Tvillingarna är i lägret med klassen. Fadern av Gerrie har säkerställt att klassen med sin häst och vagn kan transporteras. Hästarna flöda och fly in i skogen. Kan de hitta hästarna?
De skälmska tvillingar älskar
Tvillingarna åker på semester och Ellis förälskar sig i Arnt. Arnt gör lite konstigt, ibland han gör det mycket trevligt och andra gånger han inte ens står det. När hon berättar Thelma tror att de sätta ihop en plan.
De skälmska tvillingar och den gamla skogen hus
I skogen, tvillingarna hitta ett gammalt hus. De tror att tömma huset, men när de får in där bakom huset fortfarande har invånare. De blir snabbt vänner med Dionne, flickan som bor i huset. Tillsammans utarbeta en plan för att göra önskan Dionne mor komma; en restaurang i skogen huset.
De skälmska tvillingar hjälper till vid djurhemmet
När tvillingarna en kull kattungar i skogen du de kommer i kontakt med djuret. De bestämmer sig för att åka dit som volontärarbete och hamna på detta sätt snabbt i olika äventyr.
De skälmska tvillingar på zoo
Eftersom tvillingarna har vunnit ett pris, kan de, tillsammans med sin klass till djurparken. Det finns naturligtvis alla typer av problem. Thelma så faller i vattnet på sjölejon, och de sparar en herrelös barn.
De skälmska tvillingar och danstävling
Tvillingarna är tillsammans på danslektion. De är en del av förberedelser för en dans konkurrens på TV. Eftersom Thelma stukade sin vrist, kan hon tyvärr inte delta. Under förberedelser igen saker går fel. Slutligen bekännelse tvillingarna under direktsändningen allt ärligt.
De skälmska tvillingar i Hollywood
Tvillingarna som deltar i ett utbyte, vilket de kan lägga till en vecka till Hollywood! Tillsammans med två andra flickor lämna dem. Väl där de dansar klass varje dag. Även om det fortfarande finns tillräckligt med tid att utforska Hollywood.
De skälmska tvillingar i musikalen
Det är det sista året för tvillingarna i grundskolan, innebär detta att de kommer att hålla en musikalisk farväl till klassen. Om det visar sig att de måste titta på mitten av repetition för sina bröder, de bestämmer sig för att ta dem till skolan. I slutändan är det så fel att tvillingarna gick in i sjukhuset.
De skälmska tvillingar i det första året
Tiden på den primära är över och tvillingarna går till första klass. Tyvärr, de inte möts i klassrummet. Eftersom lärarna inte kan hålla isär dem, bestämmer sig för att använda sig av det. Under tufft test växla dem i hemlighet klassrummet. Det är perfekt tills en klasskamrat för att tala om det hotar.
De skälmska tvillingar omnibussar
Det finns flera Omnibuses s skälmska tvillingar till salu.

Andra produkter

Förutom böcker finns det två ljudböcker dök upp, nämligen "De skälmska tvillingar hjälper till djurhemmet" och "The skälmska tvillingarna är i kärlek." Båda böckerna är berättad av Beatrice van der Poel. Dessutom finns det en tidskrift av tvilling olijke till salu.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha