BBB: Belly tåg med de mest effektiva övningar

Annemargret Augustsson Februari 28, 2016 Sport 9 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Skinkorna, mage och ben innan många kvinnor är ett problemområde. Samtidigt bygga en fin slank figur är en tät och platt mage oumbärlig! Vilka mage är nu det bästa och mest effektiva? Genom att träna abs regelbundet hemma, utan dyr träningsutrustning, kan vem som helst få en tät och platt mage. En översikt över hemmaträning: de mest effektiva magövningar!

Utbildning av magmuskel: träningsmaskiner

För att träna magmusklerna för att få en smal, smidig och platt mage, är det inte nödvändigt att använda någon träningsutrustning. Enkla magövningar som kan utföras hemma, ännu oftare är mer effektivt!

Magträning: perfekt buken övning för en tunn, platt och tät mage: kritan.

Med kritan du huvudsakligen träna övre abs
Mycket viktigt i detta arbete är att det görs på rätt sätt och på rätt sätt! Vem som helst med ryggsmärtor: först rådgöra med din läkare om detta arbete är lämpligt för din rygg! Ligg på rygg och hålla händerna bakom huvudet. Kom långsamt med ryggen på golvet till ca 10 cm från marken. Kom Under inga omständigheter långt utanför de angivna 10 cm med ryggen på golvet med en risk för ryggont! Denna övning kan göra dig tyngre eller lättare bara genom att variera benen på hörnet.
Omvänd crunch, träna din nedre magmuskler
Även i detta arbete är en rättighet och korrekt utförande av stor betydelse. Vem som helst med ryggsmärtor: först rådgöra med din läkare om detta arbete är bra för din rygg! Ligg på rygg på golvet med böjda knän och låren vinkelrätt mot marken. Genom att långsamt i detta läge, sätta knäna mot bröstet, höfter lossna marken. Låt knäna sakta sjunka tillbaka till utgångsläget.

Sned magövningar

 • Gå på höger sida med benen ihop och lätt böjda knän. Håll din vänstra hand bakom huvudet. Prova långsamt komma upp, så långt du kan. I början, bara göra ett par gånger och sedan varvas med vänster sida. Den här övningen är mycket tyst byggnad!
 • Ligg på rygg. Dra knäna mot dig och sedan placera dem så brett isär som möjligt. Håll händerna bakom huvudet, men någonstans i öronen. Lyft nu ena axeln och lämnar den andra axeln. Peka med armbågen till motsatt knä. Försök att upprepa detta några gånger och skuldra förändring.

 • Buken övning: Motion för en plattare mage

  Gå på knän och händer ned på marken. Håll ryggen så rak som möjligt. Ta ett djupt andetag och försöka göra en ihålig rygg. Sedan andas mycket tyst och gör en rundad rygg. Gör denna övning med stor regelbundenhet.

  Magövningar: ingen förbränning av fett utan cardio

  Med magövningar du bränner lite fett. Om avsikten är att du verkligen vill gå ner i vikt i magen, måste du gå ner i vikt genom att följa en diet bör vara fast, löpning, cykling, aerobics, simning, dans, skridskoåkning och / eller jogging. Titta på din kost, begränsa användningen av vitsocker och starka drycker mineralvatten.

  Gå ner i vikt med konditionsträning och anpassning av maten

  Konditionsträning är mycket bra för att stimulera fettförbränningen. Anpassa din cardio långt i kombination av magövningar med avsikt att gå ner i vikt, sedan titta på din mat! Följ en förnuftig kost full av frukt och grönsaker och fibrer och ta bort allt som innehåller vitt socker och vitt mjöl i din kost! Då har du en verklig gyllene kombination i händerna för att förlora några kilo snabbt!

  Buikspierversteviger: Simning

  Har du tid att gå till poolen? Utmärkt! Under träning buken, skinkor och ben är en perfekt simma och tåg spierversteviger session.

  Strukturen för de magövningar

  Bygg utbildning tyst. Om du har en lång tid sedan hela övningen och / eller har gjort en viss rörelse, värmer upp dina muskler innan du börjar övningarna en bra idé. Håll utkik efter uppkomsten av eventuella skador! Kontrollera med din läkare om du är rädd för att drabbas av skador!

  Bantningen resultat: tåg Muskler

  Träning med motstånd byggs upp långsamt, ger den bästa, vackraste och tunnaste resultat. Verkligen inser mycket väl att för alla som inte har tränat: muskelsmärta kan vara riktigt intensiv! Bygga allt i ett mycket lugnt tempo!

  Rör om ofta och mer

  Beach Walking är en perfekt övning. Ta av dig skorna, köra både i vattnet och i den lösa sanden! Vandra i den lösa sanden är en tuff men bra övning. Det finns sanddyner i närheten? Dune och dune bort, bättre utbildning för buken, skinkor och ben det verkligen inte!

  Ryggont och ryggproblem

  Vem som helst med ryggproblem skulle göra klokt i att ta kontakt med behandlande läkare och / eller läkare för att se om övningarna inte är alltför betungande för ryggen! Förebyggande är bättre än att bota!
    Like 0   Dislike 0
  Kommentarer (0)
  Inga kommentarer

  Lägg till en kommentar

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Tecken kvar: 3000
  captcha