Bay bevisar lika stor hjälte Optimus Prime

Granska Transformers. Om naiva arrogans anspråk filmkritiker. Tillsammans med producenten Steven Spielberg har ofta kritiserat regissören Michael Bay Transformers, en av de mest framgångsrika animerade serien från nittiotalet omvandlas till den stora skärmen ?? ??. Slutresultatet är, apprecieringen i gourmet tyvärr förblir släckt.

Hype på nittiotalet

Under min barndom svalde två passioner i särklass mest av min tid borta: fotboll och TV. Stort fan, jag var på nittiotalet av dragen USA: s agerande serier som GI Joe, Heman, Spiderman, X-Män, Batman och Transformers. Denna populära tecknade serien, som frustrerade mig till min mor i timmar på röret schackel gjorde hanterade alla samma recept: kampen modiga, sympatisk hjältar hade med skurkarna som ville ta makten på bekostnad av oskyldiga människor. Naturligtvis, de goda vann efter en heroisk kamp någonsin igen bara från dåliga.
Jag var också en liten pojke de stora händelser som jag observerade ville spela på TV själv. På mikronivå, gick jag in i mitt eget rum kamp med det onda genom actionfigurer jag hade efter lång tjata min mamma. Att jag var en perfekt prototyp av målet att japanska leksakstillverkare förvärvas. Succéserien Transformatorer detta var lysande exempel. Merchandising runt transformatorer tog på nittiotalet enorma proportioner. Efter tre pilot episoder av denna serie helt oväntat i USA växte till en vurm bland ungdomar spelade handel här i perfekt.
Transformers består av två typer av robotar, Autobots och Decepticons. Den spektakulära ljusår långa kriget mellan dessa rivaliserande grupper urartade så småningom till en sammandrabbning på moder jord. De hänsynslösa Decepticons utgör ett hot mot människor, som dock skyddas av Autobots: dessa moraliska korsfarare ledda av Optimus Prime, som i hierarkiska termer höll samma roll som Papa Smurf meddela smurfarna. Kännetecknande för både Autobots och Decepticons är att de döljer sig som en bil, jaktflygplan eller tank och ibland krypa ut ur sitt skal och förvandlas till höga fighters av robotar.

Översättning till den stora skärmen

Detta drömlika ingredienser till grund för oöverträffad hype på nittiotalet, vilket i slutändan kommer att ta flera år. När nyheten nådde mig Steven Spielberg och Michael Bay tekniken var mogna nog att filma denna spektakulära TV-serien slutligen för den stora skärmen, jag var till en början mycket tveksam. När allt kommer omkring, är historien bakom Transformers jämfört Sci-fi filmer som Star Wars och War of the Worlds att nämna helt löjligt. Jag var rädd Bay TV-serie vilda våldtagen av att skapa ett dödligt allvarlig berättelse med för mycket moral.

De negativa recensionerna

Innan jag besöker, ordnade jag en filmrecensioner av kvasi intellektuella kritiker, som håller mig nio av tio gånger ett besök. Vem blinda navigering i yttrandet kritiker kommer att se bara de lågbudgetfilmer i lokal biograf. Blockbusters regleras som paria behandlas med kritisk journaille.
Kommittén anser att granskarna av intellektuella tidningar och Dailies fält på Transformers var tuff. Kritiker tänkt filmen. Men det hindrar inte mig från att köpa en biljett. Jag ville min ungdom känsla stärkandet och kärlek till mig igen den lilla pojken känner på kanten av banken haft episka strider mellan Optimus Prime och Megatron primal skurk.
Lyckligtvis, mina farhågor visat sig vara ogrundade. Transformatorerna verkade levande och betedde sig som i den tecknade. Striden mellan gott och ont överfördes med ett överflöd av vackra, realistiska utseende actionscener. Den väl valda soundtrack, som tillhandahålls av Linkin Park, förstärkt min sunt förnuft.
Jag kände mig glad för två timmar dessa små unga som haft en riktigt meningslösa tomt, som var anställd av en icke justerbar vackert skådespel. Lyckligtvis var det inte tvärtom. Bay är enligt min mening en hjälte och han har mitt barndomskärlek absolut återupplivas.
De sura kritikerna stolta över vilka åtgärder måste tjäna berättelsen och godkänt filmen så en masse. Synd. Jag tycker att denna attityd vittnen till en elitistisk och arrogant attityd. Filmer är tillgängliga för vanligt folk. Det är synd att kritiker De Volkskrant och NRC Handelsblad själv uppenbarligen ta alltför allvarligt. Som om de skall lägga ner och kulinariska kritiker på Mc Donalds de uttrycker sitt missnöje med de erbjudna måltiderna. Detta visar lite empati och enligt min uppfattning även dumhet. Dessutom, ibland njuta av en måltid på McDonalds eller Burger King är inte fel alls. Helt enkelt låta dig ibland överraska på den stora skärmen heller. Särskilt som själv vandra tillbaka till den bästa tiden i ditt liv: den sorglös barndom.
(0)
(0)
Tidigare artikel Sko och boot dimensioner
Nästa artikel Kost, motion och barn

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha