Bastu Palestra: från finska till Roman

Även bastun är faktiskt en varm, torr plats, vi förknippar bastu besök ändå, särskilt med massor av vatten kul. Ursprungligen en finsk ritual är i Nederländerna blandas med romerska och turkiska bad traditioner och garanterar en lång dag njuta och koppla av. Bastu Palestra är ett bra exempel på det ?? n ?? ?? fusion bastu. Varm dusch. Ta ett fotbad. Ligga i bastun. Svalna långsamt genom att gå i fria luften, passerar under en rinnande kallt dimma, kall dusch och för dem som verkligen vågade, fördjupa dig i en frysning bad. Hittills har finsk bastu ritualen utförs i all sin enkelhet i norr, med brasa, snö och is.

Fler och mer variation

Du går in i en holländsk bastu, som Palestra i Doetinchem, hälsosamt att bada, då är det oftast mycket mer komplex och omfattande. Du kan besöka bastu pimp med många andra avkopplande aktiviteter. Är du svalna efter bastubadet och gick med dem, då kan du bada i badtunna utomhus, ånga i det turkiska badet, ta en örtbad med eteriska oljor eller stor fräsa i badtunnan. Typen av bastun kan du alternera, med avseende på temperatur och lukt. Men det finns ännu att välja en färg bastu eller infraröd kabin. I bastun färg ljuset ändras från rött till gult, grönt och blått, vilket ger dig värme upplever alltid olika. Den infraröda känns inte varm, men du åker dit så småningom att svettas.

Frisk!

Besök bastu är bra för dig: din hud är noggrant rengöras och du ser vackra och strålande. Genom att svettas du kommer att förlora avfall och stärka ditt immunförsvar. I skönhetssalongen, som Palestra liksom de flesta andra stora komplex i vårt land arbetar tillsammans med bad, måste du också gå med på att särskilda behandlingar. Till exempel, en kroppsinpackning med lera, alger eller kakao. Eller en hydro-jet massage, en massage säng med vattenstrålar, vilket ger en känsla av tyngdlöshet.

Praktisk information

Landweerswal 2
7047 CE Braamt
0314 ?? 39 98 00
Bastu Pale
dagligen från 10:00
åtkomst från ?? 30

Bastu allmän

Med öppnandet av ett antal mega bastu, som Veluwse Bron i Emst, nivån på den holländska bastu förstärks ytterligare. Andra bastur måste gå med denna trend och utöka sina erbjudanden. Mindre bastur "överlever" detta kan inte stänga sina dörrar. På webbplatsen för Sauna Guide hittar du en utmärkt översikt över utbudet i Nederländerna.
(0)
(0)
Tidigare artikel Investera i USG People

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha