Barnens ?? Indians

Cyrus Magnuson Februari 27, 2016 Hälsa 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Stridsyxan grävas upp, och alla vet naturligtvis vad det betyder: krig med Redskins !! Chefen är de barn som efterfrågar på festen om de vill hjälpa honom att hämta stridsyxan igen och begraven.

Den indiska historia

Alla barn är välkomna av barnens parti ett kort med en fjäder på den. När de kommer de får första drink och njuta av ett glas välsmakande och puffar eller tårta, höra vad som hände; chefen för indianerna upptäckte att stridsyxan är borta! Eftersom det innebär att hans stam nu har grälat med Redskins, vill han att snabbt hitta stridsyxan igen. Han har sedan stöd av barnen nödvändiga. Vill de hjälpa honom?

Indier utan fjädrar är inte indianer

Därför är alla barnen kommer först göra en fjäder huvudbonad!
Leveranser;
  • Bred resår,
  • Färgade fjädrar,
  • Häftapparat,
  • Tuschpennor.

Metod;
Ge barnen har alla ett gummiband och låt dem dekorera det fint med markörer. När de är redo du inte två eller tre fjädrar och du inte fixa honom runt så han i spetsen för bara barnet. Viola, en verklig indiska?

Indianer på krigsstigen

Indier som är i krig med en annan stam, alltid har ränder på framsidan, krigs ränder. Ge barnen alla två ränder på sina kinder och en lång horisontell rand på pannan. Gröna, svarta och röda färger är riktigt krig!

På vägen

Sedan slutligen hände det, indianerna kan bakom stridsyxan. Men hur indianerna nu vilken väg de måste gå? Lyckligtvis, på den tiden mycket högt näven på ett fönster. Alla indianer springa fort utanför och vad de ser där? Ett slags karta med vägbeskrivning var att köra runt för att hitta stridsyxan!
Denna väg kommer att köra indierna. Längs vägen, kan de fortfarande stöter på uppgifter såsom att uppfinna en strid, spjut eller bågskytte. Så småningom indianerna i en sandlåda ut, vilket är en pil som fastnat i sanden. Om de kommer att hitta gravar här de tillbaka stridsyxan. Som tack får de chefen hjälpte dem med läckra crepes, pannkakor, äta chips eller pizza.

Slutet av dagen

Naturligtvis är alla barnen få sina fjädrar för att ta hem och kanske en liten något att fira detta spännande, men ack så stor fest!
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha