Barn utan en far

En familj måste ha en mamma och pappa, som är en bas som har pågått en lång tid och för många människor är fortfarande relevant. Men många samhällen finns mer lämplig för ett barn att växa. Är inte fråga där de två personer av samma kön öka barn, så finns det också vardagsrum och de män och kvinnor som bara uppfostra ett barn.

Kärlek

En bas för varje uppfostran är kärlek, ett barn måste ha en kärleksfull och skyddad plats från vilken han eller hon kan lära av livet, misstag kan och bör göra och kan återvända till boet, där avsikten är att han eller hon är något där Jag gör, så lär. Det inkluderar lärare i medföljande ett barn i den, sätta värden till och kan vara en förebild. Denna aspekt pedagoger är eniga.

Förebild

De flesta frågor kan tas upp av både kvinnor och män, men åsikter isär när det gäller förebilder. För ett barn, flicka eller pojke, utan pappa saknar några av vadersrol som förebilder. I stället för att följa blint, att ovetande alswel se hur mannen i staten i livet, hur han plockar upp fall där fäder ?? uppgifter ?? underliggande aspekter av moderns arbetsuppgifter etc.
Där proffs ibland motsäger varandra på är om att ha förebild i omedelbar närhet. En kvinna med ett barn bara utbildning, men inte har manliga vänner, kan ses som tillfredsställande av ett barn. Detta ifrågasätts av andra yrkeskategorier, eftersom ett barn skulle komma hit bara fragment av dem och inte alla aspekter av mannen.

Utbilda endast

Perforce
Sedan finns det fall ?? ?? där en mor tvungen att endast ett barn uppfostran, tänk på divisionerna där pappa inte låter sig hört eller en far som är död. Frågan är då om detta barn växer med en mindre realistisk bild av män och kvinnor i världen?
Fritt val
Förutom den kvinna som inte har valt det, det finns också kvinnan som har medvetet valt. Men det återigen gör en uppdelning eftersom det är kvinnan som helst har en make, ett barn, men inte träffa rätt partner kontra kvinnan som medvetet väljer att endast mata ett barn. Om skälen varierar, men sällan drabbar barnet.
Du kan också spela den fråga som om fadern är okänd, kan ett barn ta kvinnan senare förbittrade. Barnet känner en del av hans / hennes bakgrund är det inte.
?? Vad kan vara bättre än i famnen på sin familj ??? JF Marmontel

Hur barnen finns det?

För år studier gjorts utom när de yrkesverksamma är också tillåtet barnen att tala. Barnen utåt lämnas anonymt. Yttrandena från de yrkesverksamma är inte eniga, men det är inte en fråga i allmänhet anta att det är dåligt för barnet. Det finns några proffs som identifierar problembeteendet hos pojkar spelar en roll, om det inte finns någon far runt. Men denna aspekt har ännu inte vetenskapligt bevisat.
Barnets ord!
  • Vad utmärker sig i alla barn är att de är enhälligt mycket kärleksfull mot sin mamma och inga krokiga ansikten på ensamstående föräldrar uppfostran. I så fall kan man säga att grunden är korrekt lagd.
  • Även om barn uppger att de inte känner till framtiden, mest nu har inget akut behov av att känna sin far. De vet inte bättre och bara ett fåtal människor använder ordet ?? ?? synd.
  • Det finns vissa barn som har en känd far, men ingen roll i uppfostran som skulle ta itu med det. Men de inte ange om det är från en känsla av att något saknas eller bara av nyfikenhet.
  • Gruppen är uppdelad när det gäller hur olika eller hur annars kommer från vänner / flickvänner i en traditionell familj. Vissa ser ingen större skillnad och andra ser en tydlig alternativ till modern kontra far i den familjen. Annars, annars förklaras som annorlunda och inte så saknas.
  • Vissa barn ge familjesituationen verkligen behöver förklara för vuxna, men det är mycket enklare om barnen själva. Om några ungdomar också en gång hittade mycket irriterande att den ska förklara.

Slutligen

Pledge över uppfostran ges aldrig och därför inte när det gäller ensamstående föräldrar. Om det är ett medvetet val, är det mer sannolikt att det går bra. Där barnen hellre gå fel när det kommer till frånskilda föräldrar som inte har gjort lämpliga arrangemang om de inte uppfyller.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha