Barn: spel krets med priser

Baltasar Palmstruch Januari 7, 2016 Underhållning 31 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Vad kan vara bättre än hans födelsedag? För ett barn relativt låg. Men eftersom en dag du står som enda barnet i centrum för uppmärksamheten, nämligen på din födelsedag. Det är därför barn älskar att ge en stor fest för alla sina vänner. Så ?? parti behöver inte vara komplicerat och även göra det ?? parti utan klor att kosta. Vad sägs om ett spel krets?

Kid: Vad är ett spel krets?

Stavning krets är ett mycket enkelt koncept som du kan fylla som du vill. Detta gör konceptet perfekt för så gott som alla barn. Festivalen består av en serie av spel som kan tjäna poäng. Till slut, barnen få ett pris. Det enda du måste komma ihåg som föräldrar, vilka spel som omfattas? Hur kan vi dela poäng? Vad gör vi med prissättning? Skönheten är att kretsen så gecompliceert kan göras som du vill.

Exempel på spel som kan göras på spel krets

Som ni kan mycket väl med en stavningskrets faktiskt bestämma vad du vill göra, alternativen listas nedan är bara idéer. Naturligtvis kan du använda din egen kreativitet till kretsen att vara helt anpassningsbar till ditt eget barn!
Flag Conquer
Flag Conquer är spelet som jag använde mig verkligen älskade. Du delar den grupp av barn i små grupper, företrädesvis två. Du tillåter båda lagen att utforma en flagga på en bit tyg. Låt dem bra färgning, färg, klippa och klistra tills varje lag har sin egen flagga som är mycket att känna igen. Gå sedan över till en skogspark och låt lagen täppa flaggorna. Då tanken är att lagen försöker spåra varandras flagga. Det första laget att komma till flaggan i motståndarlaget har anlänt vinner. För att göra spelet svårare du kan tillföra något av tickers i spelet. Dessa försöker röra barnen. Är de utnyttjas, då de gå tillbaka och mötesplatsen till exempel att få dem att förlora tid. Du kan vara säker på att barn tycker det här spelet mycket spännande och äventyrliga!
Donkey prick
Donkey prick, varför inte! Du kan, om det behövs, byt ut röven av en hippare siffra. Ögonbindel prick på en bit kartong skapar alltid en massa skratt. Den som har det närmaste till rätt ställe pricked naturligtvis vinna denna del.
Krocket / bordtennis / dart / shuffleboard / boule
Alla dessa spel är roligt att göra en tävling. Dart talar för sig själv. Alla får ett antal varv och försöker få så många poäng. Hetzelfe pengar för shuffleboard. I avsnittet bordtennis kan du ordna någon form av skräp spel. Två barn leker tillsammans, vinnaren fortsätter, är förlorare ut.
Croquet är uppenbarligen ett ganska gammalt spel, men det är också perfekt att spela med en grupp barn. Den som först av alla grindar går, är vinnaren. Också boules att spela det här sättet.
Trail
Storm Jobb är alltid kul. Ta en kurs i din trädgård till exempel, och låta barnen att spåra en efter en verk. Vinnaren är den som minst behöver tid för att avhjälpa kursen. Nice är alltid saker att ganska tagna av leden, som ett rått ägg.
Quiz
Frågesporter är alltid kul. Ställ frågor, bild saker och låta barnen gissa. Låt dem arbeta tillsammans i team, vilket alltid är roligare, och det lag som har mest rätt är vinnaren av detta avsnitt.

Scoring och priser för spel kretsen

Genom att göra en punkt räkna gör spelen mer spännande krets för barnen. Alla vill vinna naturligtvis! Så se till att du har ett pris för alla. Så ?? pris behöver inte vara stor, kommer en påse godis gör varje barn glada men! För att skilja mellan vinnaren och resten kan vara gjord av papper som medaljer och bifoga det till godispåsen. Så känner vinnaren är en vinnare och du se till att resten av barnen är nöjda eftersom de fick också utmärkelser.

Taggar :

  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha