Barn- och låg budget

Cyrus Magnuson Februari 27, 2016 Miscellanea 4 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
På grund av finanskrisen, fler och fler familjer i trubbel. Ofta föräldrar med barn som inte alltid kan hållas upp med barnens behov. Eller vad föräldrarna tror att deras önskemål. En barnkalas till exempel, kostar inte mycket att ha kul! Verkligen ??. Enkelheten är det bara en mycket smidigare! Här är några tips för en lyckad plånboksvänlig barnkalas.

Mitt barns födelsedag kommer och vill vara med vänner till poolen ...

Om ditt barns födelsedag på sommaren, är det inga problem att delvis uppfylla sina önskningar. Åtminstone när det förutspås fint väder. Varje familj har en pool i trädgården. Sätt detta på och se till att det är färskt vatten i den. Dessutom kan du dekorera trädgården kul och få lite musik. Du kan också ha vara ett segel? Det är också kul med denna badskum för att skapa en bild jobb! Mycket kallare än poolen sanna mina ord!

Mitt barn vill för hans födelsedag till lekplatsen ...

Detta är en fråga många föräldrar kämpar med. Normalt ges en födelsedagsfest som var all-in. Så med andra ord, för ett visst belopp, barnen får en drink, pommes frites och glass under sitt spel på lekplatsen. Ofta är också begränsas ytterligare i antal timmar av roliga och det är också ofta hållit en ganska snäv tidsplan. Dessutom måste du också ytterligare säkerställa transporten av barnen. Allt detta kan snart kosta en mindre förmögenhet.
Det finns några saker du kan göra istället. Tänk dig en gratis lekplats i parken ?? eller kanske en promenad i skogen där man låter dem möta alla typer av frågor eller spännande uppdrag. Trevligare still när barnen är utklädd.
Eller vad tycker du om en gammal släppa? Det kan verkligen dåligt väder då du alltid hem ändå ge de nödvändiga spel. Tänk koekhappen, ballonger med knäna genom att ge några söta och roliga spel.
Även i maten kan spara dig över. Eftersom chips från stormarknaden och en Popsicle passar perfekt in i en barnkalas!

Okej, men vad vi gör med att äta vid ett barnkalas?

Budget riktad mat för barnen är inte ett så stort problem. Du kan vara mycket enkel och billig metod och ändå se till att barnen verkligen njuter, plus att de verkligen kommer att njuta av alla läckra.
Gör din egen tårta:
Leveranser:
 • En billig tårta
 • En buss grädde
 • Chokladströssel
 • Frukt strössel
 • Choklad spridning
 • Ett ljus för födelsedag
.
 • Skär kakan i skivor och lägg på varje barn en bit av kakan.
 • Placera spån i en skål med en sked.
 • Låt barnen göra sin egen tårta med ingredienserna. Eventuellt har du även andra saker som smarties eller kanske några bitar av frukt ingick.
 • När alla är redo, sätta ljus på tårta och det sjungs.
 • Ljuset blåses ut och gjorde en önskan.
 • Mycket nöje!

 • Du tillbringar en tid här är 25 minuter.
  Dessutom kan du också göra detta med alla typer av andra livsmedel. Så du kan till exempel, i stället för de berömda pommes frites på ett barns bra baka pannkakor. Även detta kan du låta dem dekorera på alla möjliga sätt.
  Eller kanske göra en fin pannkaka kaka? Det är faktiskt ganska enkelt och alltid går ned väl. Leg mellan varje pannkaka allt från sylt, vispad grädde, sirap eller andra godsaker. Smörj pannkaka sedan med vispad grädde och dekorera med strössel. Härligt kreativa och läckra!
  Med dessa tips kan du också ge ditt barn ett barnkalas i hans drömmar. Tror inte barnen har i åtanke att detta är ett barnkalas för en liten budget. De kommer förmodligen att njuta mer om dig som föräldrar igen förenas med alla aktiviteter!

  Vad jag ge till barnen efter barnens parti senast?

  Nästan alltid där i slutet av barnens parti passerade en omfattande godispåsen. Ben gång kreativ och tänka på något annat! Till exempel, en trevlig färgad penna med en spekje till detta? Eller kanske en färg broschyr med detta fastnat en klubba och en påse chips? Så du kan kombinera oändligt och mycket budget vänliga!
  Slutligen:
  Ett barns parti är eller inte är en hög budget. Även med en låg budget kan vara mycket framgångsrik! Poängen är att barnet är i rampljuset och ha kul. Detta är det viktigaste! Och låt oss vara ärliga ?? Vi hade tidigare mindre?
    Like 0   Dislike 0
  Nästa artikel Information: beer
  Kommentarer (0)
  Inga kommentarer

  Lägg till en kommentar

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Tecken kvar: 3000
  captcha