Barn Michael Jackson, som är de riktiga föräldrar?

Efter döden av Michael Jackson började rykten om vårdnaden om sina barn. Michael Jackson höjde tre barn, som enligt Michael Jackson expert Diane Diamond, biologiskt sett, inte var hans. Hon därför inte tror att familjen Michael Jackson kommer att få vårdnaden. Vilka är de biologiska föräldrarna till de barn Michael Jackson? De tre barn Michael Jackson är:
  • Michael Joseph Jackson Junior, känd som Prince Michael Junior
  • Prince Michael II
  • Paris Katherine Jackson

Foto barn när Michael Jackson dog den 25 juni 2009 barnen var 12, 11 och 7 år gamla. Barnen häll alla tre när de fick veta att deras far var död och de togs om hand av mor till Michael Jackson, Katherine Jackson. Nästan omedelbart efter döden av popstjärnan var det ryktas att Deborah Rowe, den förmodade biologiska mor till två äldsta barn, skulle vårdnaden om samtliga tre barn anspråk. Strax före Michael Jackson ?? död hon redan hade planer på att skriva en bok om hennes treåriga äktenskap med Michael Jackson. Några dagar före sin död, berättade hon för vänner att hon och Michael hade aldrig haft sex och att hon hade blivit gravid genom insemination från en donator. Några dagar senare blev det känt att de inte äger, barnens mor. Ett ägg av en annan kvinna användes. Från dessa inseminationer är Prince Michael Jr och Paris Michael Jackson föddes. Debbie Rowe gjorde i utbyte mot pengar, två gånger från vårdnaden om barnen. Den första gången när de föddes, andra gången efter att hon hade hävdat gemensam vårdnad med framgång 2003 och sedan gjorde det igen för en massa pengar från förmyndarskap Michael Jackson. Två gånger bevisat henne så att tjäna pengar.

Donatorsperma av Michael Jackson ?? s barn, vem är han?

Enligt den välkända journalisten Diane Diamond är namnet på spermadonator, far till barnen, till sin kunskap, men hon ger namnet på mannen vid denna tid utanför. Hon förutsätter att det är fullt möjligt att han inte kommer att lägga fram, eftersom det finns stora intressen som står på spel i vårdnaden om barnen. Alla tre barn var avsedda från utsäde av samma spermadonator, med två olika mödrar. Förmodligen med ägg från en enda donator. Tidigare Michael sade i en intervju att barnen var alla om honom och att de var avsedda för hans sperma. Barnen har blå ögon och ljust hår. Även Michael Jackson vid tiden för sin död hade en massa skuld, ca $ 350.000.000, är ​​det i linje med förväntningarna att hans musik och bortom allt annat han lämnar efter sig, väldigt mycket pengar kommer att fortsätta att producera, och kommer även på lång sikt hans arv ska vara lönsam och att jämföra med arvet från Elvis Presley, som producerar idag fortfarande pengar. Omedelbart efter döden av både Jackson och Presley ökad försäljning av deras musik och andra artiklar, till oanade höjder. Eftersom de tre barnen är de rättsliga arvingar Michael Jackson spelar därför pengar i förmyndarskap en viktig roll.

Biologiska föräldrar till barnen

  • Den biologiska mor till två äldsta barnen är Deborah Rowe eller sjuksköterskan dermatologi Michael Jackson. Hon var bara surrogat.
  • Surrogatmamma för det yngsta barnet är okänd för allmänheten. Michael Jackson sade i en tidigare intervju att han var mor till det yngsta barnet mycket väl visste bara att de ville förbli okänd eftersom de annars alltför ofta trakasseras av pressen skulle vara. Chansen att denna kvinna kommer att lägga fram för vårdnad är närvarande.
  • Den biologiska far till alla tre barnen, en hittills okänd spermadonator som eventuellt kommer att tillkännage snart.

Förmynderskap

Barnen visat sin vilja att fortsätta att föredra att leva med familjen Michael Jackson. Det var dock från början inte otänkbart att domaren beslutar något annat, och att deras liv så på flera punkter, det skulle helt ändra. I vilja Michael Jackson var sina barn till sin mor tilldelad. Om de inte skulle kunna ta hand om dem, anförtrodde han förmyndarskap till sin bästa vän, Diana Ross. Hans mor dog när han var nästan 80 och Diana Ross nästan sjuttio. Domaren var tvungen att besluta om detta skulle vara en invändning.
Debbie Rowe, surrogatmamma av de två äldsta barnen, gick anspråk på vårdnaden i flera dagar efter döden av Michael, återigen, men inte långt efter att hon ändrade sig igen. Mamman till Michael Jackson, som trots sin ålder fortfarande passform, hamnade i enlighet med Michael Jacksons önskemål beviljade vårdnaden. Debbie Rowe, surrogatmamma av barnen, kommer att tillåtas att besöka barnen regelbundet.

Begravning

Kungen av Pop begravdes den 7 juli 2009 på Forest Lawn Cemetery, i Hollywood, i ett ärende som har belagts på insidan med blå sammet och utanför översållad med bladguld.

Hur går det med barnen?

Barn Michael Jackson är nu bra. De växer upp och igång efter hans död inte längre beslöjad runt.
(0)
(0)

Kommentarer - 4

Hur gör du Diane Diamond och Michael Jackson expert kvalificera sig. Hon har bara berättat lögner om honom. Dålig forskning. Kontrollera dina källor för information. Eller ska vi se denna sida i nivå med kvällspressen.

Diane Diamond är ingen expert på Michael Jackson. Hon var medlem i media team som genomfört en smutskastningskampanj mot Michael med lögner och tendentiöst meddelandefönstret.

Du har åldrarna hur gamla de var fel, Paris var då 11, och Blanket 7 år! Det är inte rätt.

Jag blev chockad när jag hörde att Michael Jackson var död jag vondt honom det allra bästa sångare av alla wererld jag hoppas att barnen har en bra framtid och jag hoppas att vi måste höra om kungen av pop sångaren Michael Jackson och jag vet verkligen vet inte vem de verkliga föräldrarna till de barn som jag hoppas att ni kommer snart att hitta gr Ilse de Jong från Nederländerna Nijmegen

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också