Barn med övervikt

Fler och fler barn är i unga år att göra med övervikt. Läs varför barn har ofta överviktiga barn och vad föräldrar bör göra för att förebygga fetma hos barn.

Barn med övervikt

Antalet överviktiga barn, även känd som fetma har ökat dramatiskt de senaste åren och kommer att öka ytterligare under de kommande åren. Chansen är mycket stor att överviktiga barn är också överviktiga som vuxna. Detta får stora konsekvenser för hälsan. Det är därför extremt viktigt för att kontrollera vikten på ett tidigt stadium.

Too Snacks

Idag erbjuds mat och dryck på fler och fler ställen. De är särskilt ohälsosamma mellanmål där barnen nu en gång på kärlek. För mycket ohälsosamma mellanmål barnet har ingen aptit som vanlig måltid är på bordet, vilket gör dem äta mindre till nästan ingenting. Detta ger barnet en eller två timmar efter middagen redan hungrig igen och går tillbaka relish. Så här är en mycket viktig uppgift för föräldrar att skapa tydlighet i här.

Ät inte frukost tjocknar

Särskilt bland skolbarn äter inte frukost tjocknar. ?? På morgonen inget att äta, vända dessa unga människor runt 10:00 ?? morgon hunger känsla. Sedan i pausen så lätt nås för dessa läckra tilltugg. Hoppar över frukosten ofta inte ses som orsak men frukosten är en mycket viktig måltid om viktkontroll.

En kost kommer inte att hjälpa dig

Att hålla till en speciell dieetzal inte hjälpa i det långa loppet. Genom att följa en diet kan du förlora en hel del under en relativt kort period. När slutade denna diet, är du ofta tjockare än innan du började dieten. Detta beror på att metabolismen har blivit en mycket långsammare under diet. Eftersom du igen magiskt in dina gamla matvanor och metabolism är långsammare du är fetare än tidigare. Därmed säkerställa en fortsatt hälsosam kost och viktigast av allt, ta en bit frukt som mellanmål. Genom självdisciplin av barn och föräldrar kan vara vid denna tidpunkt, åstadkomma en hel del.
Små barn behöver inte gå ner i vikt. Genom att upprätthålla vikt kommer att minska fetma. Detta kan förklaras av barn växer.

Barn rör sig mindre

På grund av förändringen av samhällets barn flyttar mindre och mindre. Barn är mer benägna att köra till skolan, titta mer och mer tv och finns framför allt oftare och längre bakom datorn. Här är återigen en mycket viktig uppgift för föräldrar att uppmuntra till mer rörelse av barnen. Mer motion är mycket frisk och inte bara vikten men även för utvecklingen av muskler och gör dig bara en massa montör. Uppmuntra barn att leka utomhus så, sport etc.

Föräldrar, föregå med gott exempel

Det har visat sig att barn till föräldrar som har liten eller inte också gå för lite motion. Det är därför viktigt att föräldrar föregår med gott exempel. Även om du som förälder inte sportig, bara gå eller cykla rör sig och är mycket hälsosamt. Så du kan som föräldrar till överviktiga barn själva redan uppnå en hel del. För detta måste du medvetet förändra saker så att du kommer att skapa en hälsosammare livsstil. Detta kräver mycket självdisciplin men kom ihåg: Där det finns en vilja finns det en väg. Tänk ständigt av de stora resultat som kommer att ge det.
(0)
(0)

Kommentarer - 1

"Antalet överviktiga barn, även känd som fetma." Fetma är inte överviktiga. Fetma är kraftigt överviktig. Detta är en himmelsvid skillnad.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha