Barn mat är ohälsosamt, absurt och farligt

Barn mat är nonsens. Tidigare barn åt på samma sätt som vuxna endast i mindre portioner. Det är en mycket lång tid i utvecklingen gick bra. Sedan mitten av 20-talet, uppstod idén att något som barnmat bör inrättas. Det är en marknadsföringskampanj; det har ingenting att göra med hälsan hos barn att göra. Dessutom är det ett faktum att barn får fler och fler sjukdomar som ADHD, cancer och diabetes mellitus typ 1 och 2. Det är mycket troligt att fenomenet barnmat till förekomsten av dessa sjukdomar har bidragit.

Innehåll:

  • Bombard barn med reklam
  • De meningslösa barnprodukter
  • Knåda barns hjärnor
  • Generera varumärkeskännedom
  • 3500 annonser per månad
  • Det är onödigt dyrt
  • Några undantag
  • Kinder Marknadsföring
  • Varför barns marknadsföring inte är förbjuden
  • Jörg Zipprick

Bombard barn med reklam

I 21: e århundradet annonsörer fallit så långt att barn bombarderas med marknadsföring. Även om de inte eller sällan kan köpa produkter som de försöker att övertala sina föräldrar. Sedan spela marknadsförare som är forskarstuderande psykologer som vet exakt hur den anda av en människa som knådas vara på i. I en stormarknad, ekologisk eller inte, sätts ned godis du kommer till kassan. Barnen kommer att be sina föräldrar för en behandling som de stå i kö. Föräldrar ge alltför snabbt under det sociala trycket omkring dem; man inte vill ha en hård, obehaglig som åldrande.

De meningslösa barnprodukter

Det finns yoghurt, kindervla, barns mellanmål väl, barn belägring, barn kött, barnmat i form av flaskmatning, spädbarn kost, barns chips, barns godis, barns dricka, kinderpap, barns teer, barn choklad och spädbarn spannmål. Dessa produkter innehåller alla antingen för mycket socker eller för mycket salt. Dessutom, de är proppfulla av E-nummer och transfetter. Det är inte konstigt att barnen har ADHD; föräldrar låter dem äta sämre mat stormarknad. Riktig mat med verkliga smaker är frukt, grönsaker, nötter, frön och kärnor. Det är inget fel med dessa livsmedel.

Knåda barns hjärnor

Tillverkarna anställa marknadsföring människor i som drar alla klutar för att forma unga hjärnor på ett barn. De sätter seriefigurer i, ge bort gratis kramar, introducerar online-spel, program, skapar och visar alla typer av leksaker gåvor utanför att locka dem att flytta till sina föräldrar att köpa en produkt. Super Lyckliga apor, giraffer, zebror ?? s, elefanter, delfiner, drakar, hundar, tigrar, katter, fåglar, sköldpaddor, grodor och många andra djur används för att vinna barnens hjärtan. Livsmedelsproducenter har blivit de viktigaste rovdjur av 21-talet. Vad ser de i ett barn? Ett barn är konsumenten i framtiden. De vill ha ett barn att vänja sig syntetiska smaker och varumärken. De vill göra ett barn varumärkeslojalitet. Ett litet barn kan inte tänka självständigt; därför är det en investering för barnets hjärna till gymnastik på ett ekonomiskt förnuftigt beslut för senare. För en tillverkare med ett barn är en ung, framtida kassako.

Generera varumärkeskännedom

Psykologer har upptäckt att utvecklat en varumärkeskännedom mellan sjätte och åttonde levnadsåret barnet. Åtminstone så kallas. I själva verket är det så att barn i denna ålder lära sig att de kan göra val som kan organisera sitt liv. Psykologerna utnyttja dessa kognitiv utveckling genom att mata barnen med idén att associera sig med ett varumärke är extra coolt. Många barn ser från bilfönstret de gula bågar av letter'M "hotande de känner igen från TV-reklam och kommer att direkt be att gå till McDonald ?? s. Det vore klokt för små barn tittar ingen TV. En gång per vecka tittar på en DVD-film gör att barnet inte är överväldigad av reklam. Dessutom är det klokt att ignorera McDonald ?? s helt. Om du äter ute, gå till en riktig restaurang, även om du i nästan varje restaurang får en smak tekniskt dåliga men tekniskt gödning barn. Säg bara servitören att ditt barn äter it-din styrelse och be om en tomt tecken. Köp friska saker som en sallad.

3500 annonser per månad

Konsumentföreningen gjorde en undersökning och kom fram till att ett barns hjärna varje månad med 3500 när ett klagomål knådas. Ofta är dessa godis och snacks. Barnen upptäcker deras smaklökar. Tillverkarna svarar på detta genom att tillverka alla typer av godis som överväldigar smaklökar barn. De använder en hel del extra socker, dextros, majssirap och aspartam, ofta allt i en produkt för att mycket foder barnen med sötma. Som är förstorat av smakförstärkare. Tillverkarna stannar även mycket billig och ganska skadliga än nyttiga vitaminer i godis trogen utstationering upp som: "bevat vitamin C, för att ge en illusion av ljudet.

Det är onödigt dyrt

Supermarket objekt som barns mjölkprodukter är dyrare än vanlig mjölk. Färgglada yoghurt kan vara mycket dyrare om den är gjord för barn. Kloka föräldrar köper biodynamisk yoghurt och frukt gör mig där. I en liter fruktyoghurt med jordgubbssmak är inte mer än en enda jordgubbe! Ibland finns det inte ens hälften en jordgubbe i. Resten är konstgjorda smaker och dofter.

Några undantag

I början av den här artikeln sägs att barn kan äta vuxenfoder. Vissa produkter såsom röd paprika är alltför skarp för barn. Därför bör inte ätas. Dricka obehandlad mjölk är inte bra för barn ?? s men lyckligtvis mjölk. När ett barn är lite äldre kan dricka obehandlad mjölk utan problem; Obehandlad mjölk är ännu friskare än stormarknad mjölk. Vidare är det inte bekvämt att låta ett barn äta fisk med ben; en fiskfilé är klokare. I allmänhet är någon sås eller soppa produkt vad du ska köpa i butiken själv gemaakt.Dan är du säker på att det inte är för mycket socker, salt och E-nummer är. Det finns hälsosamma godis utan socker. Även klubba ?? s inget socker du kan köpa till exempel en organisk bageri som Iambe eller en ekologisk butik.

Kinder Marknadsföring

Mat Watch är en organisation som utfärdar granskas av hälsokost. Hon är verksam i flera länder både FoodWatch Nederländerna som Foodwatch Tyskland drog slutsatsen att endast 7% av maten i kategorin ?? fast föda ?? genom fästet. Ett exempel på detta är riskaka. Mat Watch kallade barns marknadsföring oreglerad och oansvarigt.
I boken Supermarket Lie skriver Jörg Zipprick om barns mat och många andra tvivelaktiga metoder i snabbköpet.

Varför barns marknadsföring inte är förbjuden

Kinder marknadsföring skulle kunna förbjudas av regeringen. Om regeringen hade tagit seriös forskning, hade de redan gjort det. Men regeringarna inte länka mellan ADHD och livsmedel eller diabetes hos barn och påkostade marknadsföring godis. Dessutom företagen faktiskt vid makten. Ett företag som Unilever, vilket gör marknadsföring till barn med flera produkter, ens en gång gjort en premiärminister i Nederländerna. Så länge intressen politikerna starkt sammanflätad med de affärs marknadsförare kommer att ha fria tyglar.

Jörg Zipprick

De flesta av de bearbetade fakta här är hämtade från boken ?? The Supermarket Lie ?? Jörg Zipprick. I den här boken förklaras Zipprick hur konsumenten lurad av snabbköpet genom att strö med alla typer av tricks. Detta innefattar att sprida dofter av färskt bröd, svarar på föräldra-barnrelationen och sälja sämre kvalitet som har fått en bättre relation med syntetmaterial.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha