Barn Budget 2014: program och hur mycket är det?

På grund av den ökade kostnaden för att upprätthålla barnets budget är det belopp som regeringen 2014 öronmärkts för betydligt mindre än det har varit tidigare år. Från och med 2012 är redan skära ned på personliga budgetar. Några nedskärningar har återförts. Ta reda på om du fortfarande är berättigad till tillägget och hur mycket det är. Det är viktigt att uppmärksamma ett antal förändringar såsom hemvistprincipen och stoppa tillägg om du har betydande eget kapital.

Vad är barnet budgeten?

Barnet budget är ett belopp som regeringen ger till familjer med barn som har mindre än en viss minimi årsinkomst. Barn budget är inte samma sak som ett barn, kan de två också samexistera. Detta behovsprövade bidrag görs i Nederländerna sedan 2009 och hanteras av den del av skattemyndigheterna avgifter. Kostnads ​​ersättning som tidigare funnits från 2010 ingår i föräldrarnas budget med resultatet att tillägget för barn har ökat från 12 år.

Hur får jag barn budget 2014?

Höjden av barnet budgeten beror på familjens inkomster och antal barn under 18 år. Brutto hushållsinkomst på mindre än 2014 ?? 26 147 per år, får du maximal ersättning på de personliga budgetar. Den fortsatta ökningen av hushållens inkomster, desto mindre bidrag du får. Vill du veta exakt hur många barn budget, kan du räkna 2014, använda kalkylatorn på webbplatsen för Skatteförvaltningen. De maximala bonus var ARE följer 2014:
  • En familj med ett barn upp ?? 1017 per år.
  • En familj med två barn upp ?? 1553 per år.
  • En familj med tre barn upp ?? 1736 per år.
  • För den 4: e och varje efterföljande barn är det ?? 106 per år. Tidigare fanns separata belopp för familjer med fyra och fem barn.

  • Ökning för barn från 12 till 15 år ?? 231 per år.
  • Ökning för barn i åldrarna 16 och 17 år ?? 296 per år.

Hur ansöker jag till barn budget?

Det är inte nödvändigt att personliga budgetar själva med. När du bygger din inkomstsituation har rätt till barn budget kommer att få om automatiskt meddelande från Skatteverket. Med unga familjer har dock Skatteverket ibland inte all information som krävs för att göra en beräkning. Detta händer till exempel när du aldrig har gjort förut och det finns ingen inkomst taxerings i synnerhet. När detta händer dig och du tror att du har på barn budget så kan du höger det själv begäras genom att kontakta skattemyndigheten.

Förändringar i personliga budgetar jämfört med 2014

Kostnaderna för underhåll av systemet ökat kraftigt under de senaste åren. Regeringen är där i år 2014 ungefär ?? 1 miljard euro och därmed är det en rejäl kostnad. För att undvika kostnaderna ökar för mycket regeringen vidtar en rad åtgärder. År 2012 blev den högsta avgift kan du få är begränsad till två barn. För tredje, fjärde och efterföljande barn beloppet gick ned avsevärt. Det finns ingen separat kategori i år 2014 fler personer med fyra eller fem barn.
Normalt är höjden av förälderns årsbudget något uppreviderad att växa i takt med stigande priser. År 2014, dock inte kommer att hända. Fram till 2015 barnet budgeten inte är justerat för inflationen. Vill du trots din låga inkomster eget kapital på mer än ?? 81 360, då du kommer från 2014 inte heller längre berättigade till tillägget.
Sedan 2013 hemvistprincipen tillämpas till barnet budget. Detta innebär att förmånens storlek skall anpassas till prisnivån i det land där du skickar detta inte är bosatt i Nederländerna. Bosättningslandet faktor tillämpas på andra länder än Nederländerna, andra EU-land, Island, Norge, Liechtenstein och Schweiz.
(0)
(0)
Tidigare artikel Offer Nederländerna

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha