Bantning praktiken: fem praktisk tillämpbara tips!

I teorin kan vem som helst gå ner i vikt. När allt cirkulerar tusentals bantning spetsarna och en skulle vara effektivare än den andra. Du kan sedan fortsätta att läsa all oändlighet om att förlora vikt, men det är bara den faran. När allt kommer omkring, kommer du aldrig att gå ner i vikt genom att gå på en stol bakom din dator medan du läser ... Eller ständigt med din smartphone eller surfplatta för att skura Internet.

Gå ner i vikt måste du omsätta i praktiken, så det är därför denna 15 praktiska tips för att gå ner i vikt med framgång och för att minska vikten ...

1. Få friska "akut livsmedelsbistånd" in house

Du har arbetat hårt hela dagen, inte haft alltför mycket tid på eftermiddagen att äta hälsosamt och anmärkningsvärt mycket från huvudet ... Du kommer hem, plopp ner på soffan, du är mycket hungrig, men har inte råd att kock ... så du nå för något lätt. I och för sig är det inte dåligt att ibland "synd".

En tub av Glass är inte en middag. Om du väljer att äta en balja med glass, då du i morgon -För du bloedsuikerschommelingen- med all sannolikhet åter livlös och alltför trött för att laga mat. Dessutom är lätt att bli "sockerberoende", så frestelsen är stor för morgondagen ännu en balja med glass till sked tom. Innan du vet ordet av har något slut, liksom din viktminskning framgång.

Vad du behöver är enkla och hälsosamma alternativ när du har ingen tid eller energi att laga mat. Få en färdig måltid sallad hemma. Också sätta en färdig stek måltid eller en grönsak quiche i ditt kylskåp, samt ett par frysta måltider och / eller mikrovågsugn måltider. Några ägg matlagning, smeta lite fullkornsbröd eller göra en enkel sallad med konserverad tonfisk, mozzarella eller några ägg. Och om du vill mellanmål per se, ta bort hälsosamma mellanmål i huset!

Titta alltid sitta på etiketterna eller inget tillsatt socker eller E-nummer i färdiglagade måltider och särskilt uppmärksamma utgångsdatum!

2 Hl kan ohälsosamma; inte mycket ohälsosam

Det är okej att ibland äta enorma ohälsosamt. Naturligtvis, pommes frites, pizza, kebab, crepes och kinesisk takeaway inte de mest näringsrika, lean och linjevänliga måltid val. Ändå kan det inte skada att göra för att komma dit från tid till annan kredit. Så länge det förblir ett undantag och aldrig regeln.

Även sparka en drop box, en ishink, en påse chips eller ett paket kex gör din viktminskning ansträngningar inte förväxlas. Du kan enkelt kompensera en sådan slip eller spik genom resten av veckan extra hälsosam och balanserad kost. Poängen är att du bättre nu och kan äta mycket ohälsosamt och resten av tiden frisk än du på det hela taget använder en ohälsosam livsstil.

Det bästa du kan göra för att hålla dig med detta råd är att köpa själv införa en begränsning i praktiken. Högst en gång per vecka "godis" köpa och aldrig avvika från denna regel. Så du aldrig ohälsosamma mellanmål hemma som du förmodligen inte bör äta. Vad du inte köper, efter allt du inte kan konsumera under en episod av "aptit". Dessutom kan du tillämpa följande regler: högst 2x per månad att äta ute; högst 2x per månad snabbmat; upp till 1x per vecka en behandling när du besöker någonstans. Etc. etc. etc. Så du har konkreta verktyg och riktlinjer och du kommer att stiga till betet mindre troligt.

Kort sagt, ibland extremt ohälsosam mat fokuserar mycket mindre skada än vanliga ohälsosamma mellanmål, godis och rycka. Peka därför helheten och helheten. Se till att du är allmänt friska och äta lite mumsa!

3. Också inte alltför många "friska" Kalorier

Kosten världen blir alltmer övertygad om att det inte är så mycket oavsett hur mycket du äter. Vad du äter är viktigare! Men det är fortfarande skadligt för din linje att få alltför många kalorier. Du skulle bättre få kalorier från protein eller grönsaker än från socker är korrekt, men det finns ingen anledning att hälla tillbaka 2 liter proteinshake eller äta en trippel vegetabiliska quiche.

Den vägledande principen är att du kan få bättre frukt än 500 kalorier från 300 kalorier från en Mars. Nämligen frukt levererar alla typer av hälsosamma näringsämnen som underlättar processen viktminskning och Mars levererar främst enkla sockerarter som hindrar viktminskning processen. Så många kalorier från hälsosam mat snarare än kalori ohälsosamma livsmedel. Men ännu bättre är naturligtvis ett måttligt antal kalorier från hälsosamma livsmedel. 2300-2500 för kvinnor och 2500-3000 för män.

Medan kvantiteten är verkligen sekundärt till kvalitet, har du aldrig haft en licens att äta mycket mycket! En kalori överskott är alla tidje negativ, även om kalorierna kommer från positiv eller hälsosam mat. Nedersta raden varje kalori är verkligen lika

4. Undvik socker dips

Vi skulle kunna fortsätta om det: SOCKER ... Socker är dödlig om du vill gå ner i vikt. Inte för att socker är i sig dåligt, skadliga eller ohälsosamma, men eftersom numera NÅGONSTANS socker i den och lade också till i stora mängder. Du kan göra det så gags det har någon form av socker. Så du kan knappast runt socker.

Socker orsakar blodsocker och insulinnivåer till topp och nedgång. Och dessa fluktuationer agerar hungerattacker, fett lagring och "sockerberoende" i handen. Om du vill gå ner i vikt på ett effektivt sätt, måste du ägna stor uppmärksamhet åt ditt sockerintag. Och även vitt mjöl är väsentligen lika med socker.

Ät och drick så minimerar produkter som innehåller sirap, melass, socker, ose eller mjöl tillsätts. Exempel är inverterat glukossirap, Agave sirap, dextros, sackaros, laktos, sackaros, vetemjöl, etc.

5. Se vad du dricker!

Det finns alarmerande många människor som är mycket medvetna om vad de äter, men knappast vara uppmärksam på vad de dricker. Men om du dricker hela dagen och äter mycket god samtidigt extremt ohälsosamt, du fortfarande inte gå ner i vikt. Ett glas cola levererar nästan 100 kilokalorier. Och det finns frappuccino som ger mer än 550 kalorier: motsvarar en medelstor middag. Dessutom är iskaffe vanligtvis förpackade med fett och socker! Dessutom är alkoholdrycker rekommenderas inte eftersom alkohol är en extremt kalori tät grejer. Och lightläsk låter trevligt, men egentligen är inte friskare än den "vanliga" jobb!

Du kan dricka det bästa om du vill gå ner i vikt är grönt te och vatten. Och en gång i ett halvt glas kefir eller Roosvicee 50/50. Och på helgerna ett litet glas rött vin är inte ett sådant problem.

Slutligen

Det finns många saker du kan göra eller inte göra för att påskynda viktminskning framgång. Kunskap är en sak, men du så småningom bör medföra förändringar i praktiken. Vad gjorde du zoal förändrats under de senaste åren för att gå ner i vikt snabbare?

Lämna en kommentar nedan!

(0)
(0)

Kommentarer - 6

Min fru har lyckats förlora 25 kilo på sex månader. Detta är inte en speciell diet, men i grunden genom att äta regelbundet "normala" och i princip bara tillräckligt med mat som du känner dig nöjd och ingenting mer. Hon är nu 25 kilo utan jojo effekt. Jag kan bara säga att jag är mycket stolt över sin disciplin.

Än idag har jag fått framgångsrika svar på min produkt: "I eftermiddags hade jag en halvtimme en telefon samråd Leonard. Jag hade inga förväntningar, men jag är mycket nöjd med samtalet efteråt. Jag äter tillräckligt med kolhydrater för att gå ner i vikt. Min vikt är bra, men min mage kan verkligen flackare. Enligt Leonard, men jag äter nu tillräckligt bra kolhydrater, vilket kan vara en orsak till mina binges. Då min kropp ropar efter kolhydrater. Så i detta jag vill göra en justering. Jag tror också hans tips känslomässigt passar tätt under mindful levande och äta, och som tilltalar mig. Leonard tack för intervjun. Jag hade en hel del på gång. "Jag har för mina patienter med annan plan utarbetas. En plan som hjälper och uppmuntrar dig varje dag för att gå ner i vikt. Inte bara det, även erbjuds användbara tips. Det är inte en normal kost där du lider av hunger mycket. Låter det bekant?

Kära Leonard, jag försökte göra det förståe holländska din berättelse, och efter ett par stycken förminskats eftersom det var så otroligt länge. Dessutom spam överallt samma budskap på internet och det fanns fyra kvar där du genom ett affiliate system försöker tjäna pengar med mental diet plan. Din "produkt" är inte din produkt. Dessutom, försök att inte hjälpa människor, men bara för att tjäna pengar. Jag tror att mental diet plan rent nonsens. Den fiktiva personen Katja Callens som MDP skulle ha uppfunnit genom hundratals webbplatser som försöker få uppmärksamhet av intet ont anande människor som vill gå ner i vikt. Om du går in i dieten, kommer du att se att det är ingenting annat än varm luft. Det är inte en katastrof, förutom att du måste betala pengar för det. De många klagomål om MDP som finns överallt på Internet, vilket tyder på att MDP är en stor bluff gäng. Därför jag inte placera din kommentar.

Och hålla sig i rörelse eller motionera och ta mat med lite fett. Dricka grönt te. Få cigaretter per dag. Så du stanna smal, jag talar av erfarenhet. Verkligen hjälper.

Bra tips! Få hälsosamma mellanmål hemma och ohälsosamma mellanmål i butiken ledighet, vill jag också verkligen behöver göra. Det skulle vara en stor del av min "problem" är lösta. Och drycker ... Rött vin med middag; några små rosé på terrassen; en cappuccino på frukost och lunch, så ... Aldrig stannade vid, men alla läggas samman, vilket är verkligen en attack på din diet.

Igenkännbar. Om jag arbetade en lång dag och efter att en hel del har gjort i hushållet, du ofta inte känner för att gå att stå omfattande matlagning. Beslutet att sätta en pizza i ugnen eller skicka någon för pommes frites på väg, görs enkelt. Du måste skapa en hälsosam livsstil är faktiskt så enkelt som möjligt: ​​få massor av hälsosamma saker i huset. Och inte alltför lätt med "godis och rycka." Bara mer medvetna om sunda kostvanor och inte lätt ge efter för feta snacks och söta godis.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också