Banta: Vad dricker du när du vill gå ner i vikt?

Annabella Hallnäs Februari 21, 2016 Hälsa 108 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Gå ner i vikt kan också utan en diet och motion. Vatten eller annan fukt är mycket effektiv när du vill gå ner i vikt. Dricksvatten kommer törst och hunger med och stimulerar fettförbränningen och matsmältning. Dessutom, dricka te hjälper till med viktminskning. Speciellt grönt te gå ner i vikt, eftersom det främjar fettförbränning och aptit att gå. Kaffedrickande kan stimulera viktminskning och är mycket bättre än läsk eller energidrycker. Smoothies hjälper också i viktminskning. Om du vill gå ner i vikt, kan du gå på en diet eller så kan du börja träna regelbundet. Men både diet som inom idrotten är det svårt för många människor att upprätthålla detta under en lång tid. Detta är särskilt sant när det kommer till en tung diet, eller om du tillbringar många timmar i veckan försöker sport eller motion. Lyckligtvis finns det andra sätt att gå ner i vikt. Det finns också dricka under. I den här artikeln kan du läsa allt du kan dricka det bästa om du vill gå ner i vikt. Dessa rekommendationer gäller både om du är på en diet, precis som när du tittar på din kost och motion. Även om du inte gillar, kan du gå ner i vikt på en strikt diet, och dricka kan spela en viktig roll.

Gå ner i vikt genom att dricka vatten

Om du vill gå ner i vikt är det lämpligt att dricka mycket vatten. Detta har flera orsaker. För det första, gör att du får tillräckligt med vatten inte är törstig. Därför kommer du inte snart kommer att frestas att dricka läsk. Soda eftersom det innehåller en hel del kalorier, medan vatten innehåller inga kalorier.
Dricksvatten inte bara mot törst, men också hungrig. Din kropp kan lätt förväxla törst nämligen hunger. Så om du har för lite vätska i kroppen, vilket kan leda till att du äter mer. Genom att dricka tillräckligt med vatten, kan du undvika detta. Och om du blir hungrig igen vid en tidpunkt när du står faktiskt inte det, kan du först försöka dricka ett stort glas vatten.
En annan viktig anledning till att dricka vatten om du vill gå ner i vikt, är att dricksvattnet stimulerar matsmältningen och bränna fett.
För en normal människa är en och en halv till två liter vatten om dagen friska. Om du vill gå ner i vikt, kan du öka till tre eller fyra liter. Slutligen emellertid det gäller fukt; Det behöver inte nödvändigtvis vara vatten. Vatten kan ersättas av andra drycker; av vilka några är ännu effektivare om du vill banta.

Te och bantning

En dryck som vatten kan ersättas mycket bra te. Te kommer i många smaker som även är fixerade mellan smaker som du hittar läckra. Te innehåller mycket få kalorier. Om du tycker att det är nödvändigt att sätta socker i te, försöka minimera mängden socker då. Mängden kalorier i te eftersom detta ökar exponentiellt.
Grönt te är på grund av olika anledningar friskare än vanligt te; Det är också en bra resurs om du vill gå ner i vikt. Nämligen grönt te ökar ämnesomsättningen. Detsamma gäller i mindre utsträckning, svart te och oolong te. Dessutom är grönt te en hunger efter och har en milt laxerande effekt. Det senare gäller inte svart te och oolong te.

Gå ner i vikt med smoothies

Ett bra komplement till vatten och te smoothies: drycker gjorda av frukt och grönsaker som möjligt. Här är visserligen mer kalorier än vatten eller te, men de innehåller många vitaminer och andra näringsämnen som din kropp behöver, även om du förlorar vikt. De innehåller också massor av fibrer, så att du får en fullständig känsla av relativt få kalorier.
Smoothies du göra själv är särskilt hälsosamt. Smoothies du köper i snabbköpet eller innehålla besöksnäringen i allmänhet så mycket frukt, men du kan även se is, socker eller sötningsmedel tillsätts. Därför många fler kalorier finns det i det och du kommer inte riktigt hjälpa till med viktminskning.

Dricka kaffe och gå ner i vikt

Dricka kaffe anses ofta vara ohälsosamt, men en liten mängd kaffe har knappast några negativa hälsoeffekter. Också på att förlora vikt har ingen negativ inverkan. I själva verket, dricka kaffe hjälper till att gå ner i vikt. Ofta sägs att kaffe och te fukt skulle glida ur kroppen, men det är en myt. Som med te för kaffe är också sant att det lönar sig att använda så lite socker som möjligt.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha