Banksparandet med din gyllene handslag eller avgångs

Banksparandet är mer populär än någonsin. Folk har blivit rädda för uppskjuten livränta och livränta och flockas till banksparande som ett säkert alternativ avdragsgilla. Banksparandet kunde redan användas för att betala av dina lån eller bygga upp ytterligare pension. Nytt i 2010 är att banksparande också kan användas för att bygga upp kapacitet med din gyllene handslag eller avgångsvederlag. Vad är banksparande och hur du placerar din gyllene handslag snabbt och säkert i en huvudstad?

Vad exakt banksparen?

Sedan januari 2008 kan en konsument spara avdragsgilla för slutlig kapital för att betala tillbaka lånet eller extra pension. Banksparandet är således ett alternativ till enstaka politik premie eller livränta kontrakt som erbjuds av försäkringsgivare som ett medel för kapitalackumulation. Genom att spara eller investera i ett spärrat konto är makt sparas upp till ett fast slutdatum. På förfallodagen, kan du använda det tillsammans sparas eller investeras pengar till antingen ta din inteckning lösa antingen ta med dem för att ge ytterligare pensionsinkomster för att komplettera pensioner.
Fördelarna med banksparande är att du kan bygga enkla slut kapital för dessa två mål, men också att du kan göra det på ett säkert sätt: Den depositarie system tillämpas, vilket innebär att besparingarna kommer att återbetalas om en bank eller annan finansiell institution går i konkurs. Du kan också dra din insättning av skatten och därför har betydande skatteförmåner.

Vad har förändrats sedan 2010 när det gäller banksparande?

Från den 1 januari 2010 kommer att ändra något viktigt när det gäller banksparande. På Budget Dagen presenterades 2010. Skatt planen. En av förändringarna är att lagen om banksparande kommer att byggas ut, vilket gör att du från och med 2010 avgångs eller gyllene handslag kan användas som en deposition för banksparande.
I dagsläget är det endast möjligt att rymma en avgångs eller gyllene handslag med ett försäkringsbolag eller ett privat företag. Med introduktionen av banksparande variant, valet av den skattskyldige
med hänsyn till den gyllene handslag utökas.
Du deponera avgångsvederlag till en livränta sparkonto och därmed hindrar dig från att provisoriskt betala skatt på den gyllene handslag. Också bygga upp kapacitet för framtiden, eftersom ränta betalas på livränta sparkonto.

Vad kan jag göra med betalningen av banksparande som jag har använt min avgångsvederlag som bidrag?

Vad är viktigt att inse är att du fortfarande behöver använda för betalning av banksparande eller betala av dina lån eller som extra intäkter efter uppnådd pensionsålder. Det därför inte ändra någonting alls.
Även när du är gyllene handslag som en insättning så att du inte kan använda det ackumulerade kapitalet för andra ändamål än de mål som är juridiskt tillåtet i lag banksparande syften.

När kan jag använda min gyllene handslag som investeringsbanksparande?

Justeringen i lagen Banksparen officiellt ratificerades 2009. Nu alla människor med avgångs eller gyllene handslag som satsar på att värdet på ett säkert och korrekt kan öka i framtiden.
(0)
(0)

Kommentarer - 2

Hur är det lista över bästa värde för eftersom Reaal och Aegon är på toppen medan risken är mycket stor. Rabobank och mycket låg medan risken är låg där. Om jag vill ha en låg risk ska jag välja Rabobank vilket är mycket lågt på listan eller är risken för att andra inte så illa. Jag finner detta mycket förvirrande där kan jag se längre fram.

Jag undrar vad de grundläggande reglerna för bankavgångs varianten. Det kan föreskrivas en tillfällig livränta från en banksparande produkt som uppfyller 1% dödlighet. eller konsumenter inspelning för 65 år minst 20 + antalet år 65 bör vara en periodisk livränta bedingen.Daarnaast Jag undrar hur länge den tidigare arbetsgivaren avgångsvederlag kan hålla innan skattemyndigheterna ser det som kapitulation eller betala direkt. Någon som vet det?

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha