Ballongen som kinesiska lyktor

Ballonger kunde leverera ännu ett sätt för skådespel och att även de kommer inte ens luft. Du ser inte ofta, men när du upptäcker att någonstans så Nightglow ?? ?? sker då måste du absolut gå och se. Den kallas också natt glöd men också vilket namn de ge det, du kommer att se något väldigt speciellt. Det är ibland trångt på himlen med ballonger, men i grund och botten utför en ballongfarare endast en ballong från en kanal. Andra ballongfarare visserligen lämna samma kväll men från en helt annan plats. Det förekommer också oftare att den startar från samma plats, ibland med tjugo ballonger på en gång. Varje år hålls på olika platser i landet som kallas ballong festivaler. På ?? är så många ballongfarare ballongfestival möts och de börjar än vanligt. Självklart kräver vissa förberedelser och ytterligare licenser, men för allmänheten är mycket speciellt att uppleva detta. Du ser aktivitet på sajten och du kan varje steg att bygga en ballong spårningen när du allt från en vagn laddas tills det ögonblick ballongen stiger. Inte en utan många väljer ballonger vänder himlen och kamerans ?? s skallra genom att fånga alla dessa färger på film. Ännu mer intressant är om du kan få en biljett till exakt än en ballong. Du står mitt i färgglada ballonger och en gång i luften kan du se nedan hur allmänheten runt fältet är där ligger flera ballonger, bara hälften sfär eller alla upprätt, redo för avfärd. Runt du navigerar andra ballonger som producerar spektakulära fotografier ?? s.
Som en bonus av ballongfarare på så ?? n ?? festival ofta en Nightglow ?? vårdas. Vad kan du förvänta dig. När alla piloter har återvänt från sin flygning är naturligtvis mörkt, och det är viktigt eftersom de kommer att ordna för dig en ljusshow. På område där så ?? s ballong festival hålls, satte förarna en andra gång på sin ballong, men inte med avsikt att återigen ta flyget. Detta skulle inte bero på att ballong efter solnedgången är förbjuden. Nej, behåll ballongerna på marken, alla lampor gå ut, det är mörkt och tyst. Plötsligt hörde musik från högtalarna.
Sedan föreställningen börjar och du ser hur många ballonger lyser upp som lyktor. I takt med musiken verkar som ballongerna som disco lampor blinkar på och av. Då är det så mörkt och plötsligt alla lampor igen. Färgerna på ballongen komma bra och lamporna blinkar från vänster till höger. Färgerna rött, gult och blått följa varandra eftersom pilotballong den färgen är lågan antänds vid rätt tidpunkt. Du kommer att se en ljusshow, som du verkligen kommer att njuta av.
Bakom kulisserna, så att varje pilot i korgen av hans ballong medan en person står på ett musiksystem och spela ett musikstycke valt honom. Han är via en sändare kopplad till olika piloter i korgen och ge enkla kommandon ?? s ?? gul, röd, blå, allt, allt off ??. Om din ballong som den viktigaste färgen färgen anges sedan antändas i det ögonblicket brännaren och lyktan ?? ?? synliga. Han visar också hur lång tid det skulle brännas, det uppenbarligen med hänsyn till att det inte kan vara för lång eftersom temperaturen inne i ballongen är då så högt att han kommer att stiga. Uppenbarligen är det för att styra systemet med ballongen för att tillåta varm luft att strömma ut. Även om det inte segla, för piloten att han har mycket alert. Visa sig du får en pilot inte mycket av det eftersom effekten är endast synlig från en bit. Eftersom byggnaden och förpackning så ?? n koloss kräver mycket tid och kraft, piloterna är ärliga när de säger helst inte ?? Nightglow ?? att ge. Men din applåder gör underverk och motiverar dem att ge dig denna njutning.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha