Avtal mellan Oxen och Leo

Taurus och Leo är två starka personligheter som finner varandra på planet perfekt. Starka personligheter men också hålla fast vid sina idéer och åsikter och ger också tillräcklig orsak till konflikt. Ett förhållande mellan dessa två balanserar också mellan två ytterligheter.

Toppar och dalar

Taurus och Leo har en lång resa framför oss med flest antal dalar, men också med stora höjdpunkter. Med tanke på att både Taurus och Leo är mycket lojala och hängivna, kommer deras förhållande att vara långvariga och starka även om det kommer att finnas många gånger när konflikt och oenighet kommer moln i atmosfären. En av anledningarna är att båda parter var födda under de tecken som kännetecknas av beslutsamhet och självförtroende - den negativa uttryck för detta kallas envishet. Av detta följer att åsiktsskillnader resulterar ofta i beskyllningar och en kommunikations plugg som kan pågå ett tag.
Som en Taurus och Leo sammanslagning deras fysiska och sexuella kompatibilitet fenomenal gör dem lösa gräl ofta längs den vägen. Ovan är ett konstnärligt anlagd Leo och han älskar kulturella aktiviteter där Bull är i stånd att svara så han har ett konstant behov av intellektuell stimulans.
Eftersom båda parter är mycket förtjust i material komfort är deras syn på sin livsstil ganska lika. Ändå finns det en skillnad när det gäller ekonomi, där Taurus kassaöverskott kommer att vilja investera ett bo ägg, gjorde Leo inte riktigt känner att han hellre skulle spendera det där.

Tecken Skillnader

I ett förhållande mellan en Taurus och Leo är det stor skillnad mellan deras beteende och personlighet i allmänhet, kan därmed orsakar kollisioner vara. Lions är flamboyant, utåtriktad och glad över att vara i rampljuset, medan Bulls mer på att hålla bakgrunden och hålla en låg profil. I deras fördel, men hävdar att Leo behöver hans uppmärksamhet av Taurus är snälla mot charm och plattare svarar. Possessiva sidan av Taurus retar ofta Leo, även om detta inte är den främsta orsaken till eventuell käbbel i relationen. Därför, en vacker slutsatsen att en Taurus-Leo par kan få problem, men lätt i stånd att engagera sig i en sund och varaktig relation.

Tips för bättre relationer

  • För Taurus och Lejonet är det största problemet är att arbeta på deras envisa och orubbliga natur. Det rekommenderas starkt att båda parter uppmärksamma skapa förståelse för varandra så att de optimalt kan kommunicera med varandra i tider av stress. Båda måste gå in i relationen med företaget vilja att kompromissa. Eftersom de fortsätta till basen lika mål i livet, måste de kunna göra uppoffringar för det. De bör vara medvetna om att de är på deras karaktär nivåskillnader och att de inte bör försöka ändra den andra i riktning mot sina egna åsikter och idéer.
  • Eftersom det finns tillräckligt underlag för konflikter Leo kryp tendens att hämnas och Taurus Partner att neka tillgång till sovrummet. Dra därför paret tidigare tydliga gränser och hur man kan förebygga och lösa problem på ett rimligt sätt, den bästa konflikten.
  • Även när det gäller potentiella finansiella vindfällen och eventuellt familje kapital har det redan klargjort hur medlen kommer att användas även här spelar meningsskiljaktigheter. Kompromisser och samråda med varandra är nyckelbegrepp för en väl fungerande ett förhållande mellan Oxen och Leo.

Kända Taurus-Leo Couples är Uma Thurman och Robert De Niro, Bianca De Macias och Mick Jagger, Orson Welles och Dolores Del Rio och Fred Astaire och Robyn Smith.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha