Avtal mellan Leo och Stenbocken

Lindevi Kroon December 27, 2015 Hälsa 24 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Ett förhållande mellan Leo och Stenbocken är verkligen ingen saga. Det finns tillräckligt med likheter mellan två stjärntecken, så att det ofta meningsskiljaktigheter och gräl följd. Det kommer att vara blod, svett och tårar till framgång för detta förhållande.

Differ

Leo har en mycket öppen, social och varm attityd som inte matchade karaktären av Capricorn som är ganska oberoende och vill hålla känslomässig distans från alla, även från dem han älskar. Även om båda är förtjusta i de finare sakerna i livet, är deras strategi ekonomiskt helt annorlunda. Leo gillar att ge ut böter massa pengar för att köpa de mest lyxiga saker som deras hjärta önskar. Detta retar Capricorn överdrivet. Han föredrar att spara för att få en grundplåt när det uppstår dåliga dagar.

En annan anledning till varför det inte klickar så bra mellan Leo och Stenbocken är att ingen av dem önskningar och önskemål kan uppskatta andra. Leo vill ständigt vad smicker Capricorn medan andra inte gillar att prata med munnen.

Inte oöverstigliga

Deras förhållande i sovrummet är ganska bra, men det finns fortfarande kontroversiella frågor kan dyka upp. Leo med sin fria ande är avslappnad under sex medan Stenbocken vill göra allt på största allvar och eftertänksamt. Leo finner sin omättliga sexuella lust Capricorn är inte så bra eftersom han tror på måtta i allt han gör. Ändå är dessa punkter där du som ett par kan komma snabbt och de är verkligen inte de mest oroande problem.

Fortfarande finns det vissa positiva inslag i denna relation: båda parter är lojala och känna sig delaktiga i den andra som något de gillar. Leo och Stenbocken kan ha en relation, om de båda är villiga att arbeta på sina meningsskiljaktigheter i kärlekens namn.

Tips för bättre relationer

  • Om Leo och Stenbocken relation att göra det lönsamt, måste de inse att de måste kompromissa. Eftersom de har olika personligheter och olika prioriteringar i livet, de måste anpassa sig till den livsstil av den andra. Så det måste respektera Leo Stenbocken försiktig med pengar omspringt och Stenbocken måste tenderat att kontrollera sin partner trottoarkant. Om de är att de måste koncentrera sig på de saker de gör verkligen gillar varandra i stället för att oroa vad som skiljer dem.
  • Detta par kommer att utvecklas i relationen när deras defensiva skärm sänka och öppna upp saker som de inte är så bra. På så sätt kommer de att växa i sin kärleksrelation som person och det gap som helt enkelt är mellan Leo och Stenbocken, kan så småningom övervinna. Så känslig är Capricorn Leo partner kan bidra till att uttrycka sig mer känslomässigt, medan Capricorn naiva Leo kan lära mycket om praktiska saker i vardagen. Kärnan är att detta par bör stick mycket tid och energi på att förbättra sitt förhållande i syfte att komma fram till ett lyckligt sammankomst.

Famous Leo-Stenbock Couples är David Bowie och Iman, Halle Berry och Gabriel Aubry, Barack Obama och Michelle Robinson.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha