Avtal mellan Kräftan och Stenbocken

Anne Edström December 26, 2015 Hälsa 415 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Ett förhållande mellan cancer och Stenbocken är en lång livslängd, eftersom de har många saker gemensamt. Få kan komma in mellan dem, så att de tillsammans kan leva ett långt och lyckligt liv.

I familjens sköte

För Cancer och Capricorn Dating är inte ett spel, men ren allvar. Båda har tidigare reserverat personligheter, men de kan skapa något unikt.
De ambitiösa ansträngningar Capricorn lockar Cancer och önskan om en givande karriär talar vid Capricorn som är ute efter stabilitet i sitt liv. Den inhemska natur Cancer Stenbocken ger möjlighet att uttrycka sin gemensamma syn på livet ta form. De traditionella värden Kräftan och Stenbocken be att få en varaktig kärlek som de älskar i praktiken genom en fin uppvaktning. Båda vill släppa dem något hållbart och bygga deras förhållande till grundläggande familjevärderingar.

Ett starkt känslomässigt band

Vanan att tillgiven Cancer att smeka sin partner och skämma bort få nallebjörn i Stenbocken uppåt så att de kan tillbringa mysiga kvällar i deras mysiga boet. En Capricorn söker en partner som kan möta sin uppmaning till förtroende och cancer är den ideala partnern för att ge ett kärleksfullt hem honom medan samtidigt fortsätter att fokusera på sina ambitioner. Cancer och Capricorn bildar ett formidabelt par med en aura omkring sig att andra människor övertyga dig om att det finns en kemi mellan dem beror indikerar intimitet.
Cancer och Capricorn är belägna mitt emot varandra på zodiaken. När dessa två har beslutat att gå genom livet tillsammans, kan du anta att de kommer att utgöra ett kungaparet med en så stark bindning att det blir svårt att bryta ännu. Båda är fast beslutna att skapa en stabil familj. Cancer förstår arbetsbörda Capricorn. Hans påtagliga framgången inspirerar cancer.
Men båda parter gör svåra stunder någon gång i sitt liv, men de slog det själva genom ömsesidig förståelse och ömsesidigt stöd. Även om de bryta relationen, då de kommer att få på ökänt.

Tips för bättre relationer


  • Även om det är sällan hinder kommer att dyka upp i den gemensamma rutt som cancer och Capricorn gå, men det kommer att finnas tillfällen när de två turturduvorna behov av tips för att upprätthålla harmoni i deras förhållande. Cancer till exempel, kan byta från ett ögonblick till summan av humor. Den vanligtvis pålitlig och lojal Stenbocken är äpplet av hans Cancer Agency men ibland deras extrema känslor utlöste någon käbbel. Detta kan ske flera gånger om dagen, men med några dagar så att Capricorn måste öva tålamod.
  • Cancer och Capricorn delar många intressen och vanor, så att deras relation löper smidigt. Ändå finns det vissa skillnader i fråga om sina färdigheter och preferenser som kan komma i konflikt med varandra. Om ett problem uppstår, måste parterna behålla lugnet och tyst sitta ned tillsammans för att prata ut.
  • Kräftan och Stenbocken har en romantisk relation, men Stenbock nog ibland av att överskott kärlek och det kommer att hummer på att behålla lugnet och Capricorn väder för att komma till sig själv.

Kända Cancer-Capricorn Couples är Angela Barnett och David Bowie, Tom Cruise och Mimi Rogers och Kid Rock och Pamela Anderson.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha